- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
canım benim döngüde karışık yumurtlamada geçen ay 24dü döngü ondan önceki ay 28.geçen ay 11.gün çatladı bu ay 14.gün çatladı ondan bende 28 olur döngüm diyorum kafadan 14 gün sonra gelir diyeBen ilk olarak sat'ı baz alıyorum ama yumurtlama 1 gün şaşabiliyor ona göre hesaplıyorum.
Mesela 10.unda yumurtlama olduysa arada tam 14 gun oluyor benim.
Yani 10unda yumurtlama ise 25inde regl gb dusun
inş canım valla beklemeyi unutmuşum zor geldi bu ay:)Oyle ama bugünlerinde kiymeti buyuk. Beklemek sabretmek umutlar hersey birbirine karışıyor bide pozitifi gorunce nasil sevinir insan. Insallah gorucez canım hayirlisi ile
Hepimiz hakkinda hayirlisi olsn baskan duualarda bulusalim hep birlikte Rabbm hayirli haberler almayi nasip etsn hepimize.subat ayi biz kalanlarin cogunun ayi olsn insallah :)Değerli yoldaşlarım; ( smile ekleyemiyorum arıza veriyor hep niye bilmem ) :)
Ocak Batlarını bitirdik çok şükür listemizde Şubat Batlarına girdik nihayet. İnşallah Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eder. Bu ay çok kişiden ümitliyim bir çok kişinin adını hamiş listesine ekleyeceğim inşallah, dilerim hepimizin adı geçsin o listede bu ay.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Bakalım bu ayın ilk hamiş haberi kimden geleceeeek dırırırırıırııımmmm çok heyecanlııı :)
Ole gorunuyo :) 25in altinda da olmamisti hic o kdr degildir zatn ay bilmym :)U Umithepvar evet e2 için söylemişti. O zaman normal kesinlikle değerler canım :)
Canım ben hiç öle hesapamıyorum eğer döngünü biliyosan adetarkadaşlar siz adet tarihini hesaplarken yumurtanın çatladığı günden itibaren mi başlıyorsunuz yokdsa diğer gündenmi
Canım ben adetimin 12 günü yapmaya başladım 13 ve 14 pozitif gibiydi daha sonra 21 güne kadar silikleşti . 26 gün tekrar denedim yani adetime 4 gün kala yaptım poztifticanım sen ovulasyon testini ilk yumurtlaadan kaç gün sonra yapmıştın valla unuttum yazıştığımızı biliyorum.birde kolaydaysa atarmısın tarih kaçtı kaçıncı gündü
Canım ben adetimin 12 günü yapmaya başladım 13 ve 14 pozitif gibiydi daha sonra 21 güne kadarsilikleşti . 26 gün tekrar denedim yani adetime 4 gün kala yaptım poztifticanım sen ovulasyon testini ilk yumurtlaadan kaç gün sonra yapmıştın valla unuttum yazıştığımızı biliyorum.birde kolaydaysa atarmısın tarih kaçtı kaçıncı gündü
Merabalar.. Hamile olabilirsinCanım ben adetimin 12 günü yapmaya başladım 13 ve 14 pozitif gibiydi daha sonra 21 güne kadarsilikleşti . 26 gün tekrar denedim yani adetime 4 gün kala yaptım poztifti
gunaydın canım aynen son 2 ... test falan yaptın mı yakın zamandaKızlar, iyi sabahlar..
Şubat ayının hayır ve bereket getirmesi duasıyla
Son 2 gün
Dün yaptım negatif çıktı ve hâlâ göğüslerim ağrımıyor canım 3-4 gün kala çok ağrırdıgunaydın canım aynen son 2 ... test falan yaptın mı yakın zamanda
Gece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamambirkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.
Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum
burda göremedim canımEki Görüntüle 2104314 Eki Görüntüle 2104316 artık yorum sizin buda az ince yaptığım test
Yok demekkinolsa cikardiburda göremedim canım
haydaaa regl oldun mu pekiYok demekkinolsa cikardi
Aynen canımEn iyisini yapmiş olursun canim. Once sen iyi ol gerisi gelir zaten. Hadi hayirlisi bakalim
Yok canm ama normalde günü gününe olmam ya 5 gün sonra ya önce oylehaydaaa regl oldun mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?