Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk olarak sat'ı baz alıyorum ama yumurtlama 1 gün şaşabiliyor ona göre hesaplıyorum.
Mesela 10.unda yumurtlama olduysa arada tam 14 gun oluyor benim.
Yani 10unda yumurtlama ise 25inde regl gb dusun
canım benim döngüde karışık yumurtlamada geçen ay 24dü döngü ondan önceki ay 28.geçen ay 11.gün çatladı bu ay 14.gün çatladı ondan bende 28 olur döngüm diyorum kafadan 14 gün sonra gelir diye

Hepimiz hakkinda hayirlisi olsn baskan duualarda bulusalim hep birlikte Rabbm hayirli haberler almayi nasip etsn hepimize.subat ayi biz kalanlarin cogunun ayi olsn insallah :)

arkadaşlar siz adet tarihini hesaplarken yumurtanın çatladığı günden itibaren mi başlıyorsunuz yokdsa diğer gündenmi
Canım ben hiç öle hesapamıyorum eğer döngünü biliyosan adet
canım sen ovulasyon testini ilk yumurtlaadan kaç gün sonra yapmıştın valla unuttum yazıştığımızı biliyorum.birde kolaydaysa atarmısın tarih kaçtı kaçıncı gündü
Canım ben adetimin 12 günü yapmaya başladım 13 ve 14 pozitif gibiydi daha sonra 21 güne kadar silikleşti . 26 gün tekrar denedim yani adetime 4 gün kala yaptım poztifti

canım sen ovulasyon testini ilk yumurtlaadan kaç gün sonra yapmıştın valla unuttum yazıştığımızı biliyorum.birde kolaydaysa atarmısın tarih kaçtı kaçıncı gündü
Canım ben adetimin 12 günü yapmaya başladım 13 ve 14 pozitif gibiydi daha sonra 21 güne kadarsilikleşti . 26 gün tekrar denedim yani adetime 4 gün kala yaptım poztifti

Eklentiler

• 579994A2-0284-4B6B-AA0D-B8C6EE1B36CE.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Gece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamam birkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.

Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…