Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Albi ve days comfort kullandım ben de. Ikisi de pozitif çıktı. Kan verdim negatif
Kader ortagiyiz desene sağlık olsun ocak ayinda oldu oldu diyodum yoksa karar verdim korunucam istemiyorum artik yoruldum 2 yıldır canaliyorum demekki nasip değilmiş şükür allahima verdiğinde vermediginede şimdi adet olmayı bekliyorum Spiral takilcam

seymaka Canım moralini bozma nolur insallah iyi olacak hem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer diyorlar. Bu hafta bir çırpıda gecer zaten iyi sonucunu aliriz insallah sen yeter ki canını sikmaa

Sağol kuzum benim teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve morali süreci bi nebze stressiz geçirmemi sağlıyor Allah razı olsun. İnternete belirtilerimi yazınca gebelikte çıkıyor adette, okadar birbiriyle aynıki ne üzülüyorum ne ümitleniyorum resmen arafta kaldım inşallah bu aydan yüzümüzde gülücekle çıkarız.

@1melegimolsun seymaka kızlar var mı bebiş ne alemdesiniz benim cumartesi test günüm iki emriyo transfer edildi dua edin banada hayatımda bu kadar iğne yemedim bari çektiğim çileye değse

Ah kuzuum keşkeeee olsa bebiş. Bende seni merak ettim geçen gün yazdım dönüş alamadım dinleniyor heralde bakamıyordur diye düşündüm şimdi yazdığını görünce sevindim. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım merak etme herşeye değecek emin ol. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle merakta bırakma bizi

Hepimiz hakkinda hayirlisi olsn baskan duualarda bulusalim hep birlikte Rabbm hayirli haberler almayi nasip etsn hepimize.subat ayi biz kalanlarin cogunun ayi olsn insallah :)

Aaaamiiiiin kuzum inşallaaah bu ay 28 kişinin adını yazalım şubatta bir günü bile boş geçirmemiş olalım inşallah

Başın sağolsun canım benim. Yaşı gençte yaşlıda olsa sevdiklerini kaybettiğinde canı gidiyor insanın geride kalanlara sabır versin Allah.

Sözünü ettiysen ya da özlediysen görmüş olabilirsin. Belkide senden dua istiyorlardır dua edip gönder onlara. Senin görmek istediğin şekilde olmamış rüya pek ama belkide içinde alman gereken bir mesaj vardır. Yada gördün hatırlamıyor da olabilirsin.

İnan bende çok istedim Allah’tan “nolur bir işaret ver kafamı rahatlatayım” diye ama ne rüyamı hatırladım sonrasında ne de işareti farkedebildim.

Hayra çıksın inşallah rüyan canım benim.

2 yıl uğraşıp niye pes ediyorsun. Korunma sakın. Çocuk istemiyorum dediğin anda belki hamile kalırsın. Istemiyorum de başka şeylerle uğraş. Sırf çocuk olsun diye de bir şey yapma. Ama korunma sakın

Hayırlı sabahlar kızlar. Aşağıdaki testler ovulasyon Testlerim. 30 ocak sabah pik yapmıştı. Akşam aynı koyulukta oldu. 31 az siliklesmisti. Bugün yaptım yine aynı ilk günler yaptığım gibi siliklesmemis. Koyuya yakin derecede silik deyim. Acaba lh devam ediyor da yumurta catlamamis midir ?

Eklentiler

• 20180201_103903-1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?

2 yıl uğraşıp niye pes ediyorsun. Korunma sakın. Çocuk istemiyorum dediğin anda belki hamile kalırsın. Istemiyorum de başka şeylerle uğraş. Sırf çocuk olsun diye de bir şey yapma. Ama korunma sakın
Var benm cocugum canm yine istedim ama olmadı dinlenmem lazım toparlanmam lazım ondan korunmak istiyorm

Allah rahmet eylesin canım. Ben de ruyada kaybettiğim sevdiklerimi görünce direkt dualar istediklerini düşünüyorum. Onların dua ya çok ihtiyacı var. InşaAllah her şey gönlünüzce olur

Var benm cocugum canm yine istedim ama olmadı dinlenmem lazım toparlanmam lazım ondan korunmak istiyorm
Korunmadan da dinlenebilirsin. Kafandan attığın sürece bu konuyu korunup korunmaman önemli değil. Allah evladına uzun ömürler versin inşallah.

Kızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?
Soğan kürü 6 ay geçmeden yapma canım, onun yerine maydanoz kürü yap. o da rahmi temizler.

Aslan pençesi civan perçemi çoban çantası üçlüsünü iç o daha yararlı olur. Maydanoz kürüne bile gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…