- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışımA AsyaaAyazz canım hayır li olsun senin icin cok iyi olur ibsallah kafa dagitirsin cocuklarla ilgilenirsin super olurrr :)
İnşallah gelir bebişinnKızlar, iyi sabahlar..
Şubat ayının hayır ve bereket getirmesi duasıyla
Son 2 gün
İnşaallah hepimizin gelir canım benim bu arada tebrik ederim meslektaş olduk ♡♡İnşallah gelir bebişinn
sana kan testine git demiştim canımYok canm ama normalde günü gününe olmam ya 5 gün sonra ya önce oyle
Harbi mi. Bir ortak yönümüz daha oldu desene :))İnşaallah hepimizin gelir canım benim bu arada tebrik ederim meslektaş olduk ♡♡
Evet canım benim de yumurcaklarım var :)) Sana şans getirsin inşaallah :) burcun neydi :)Harbi mi. Bir ortak yönümüz daha oldu desene :))
A AsyaaAyazz çok sevindim. Ben de öğretmenim bende diyorum okullar açılsada bu yogun düşünceden kurtulsam okulda miniklerle uğraşırken zaman akıp gidiyor. İnşallah herşey gönlünce olurAynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışım
Bnde dün yaptim cıkmadiDün yaptım negatif çıktı ve hâlâ göğüslerim ağrımıyor canım 3-4 gün kala çok ağrırdı
3 gün gecikme ile burda yoksa orda hiç olmaz kuzumsana kan testine git demiştim canım
Aminn inşallah. Terazi burcuyum :)Evet canım benim de yumurcaklarım var :)) Sana şans getirsin inşaallah :) burcun neydi :)
Çok iyi moral olacağına inanıyorum ben de. O yoğunlukla inşallah hiç ummadığımız anda hamile kalırızA AsyaaAyazz çok sevindim. Ben de öğretmenim bende diyorum okullar açılsada bu yogun düşünceden kurtulsam okulda miniklerle uğraşırken zaman akıp gidiyor. İnşallah herşey gönlünce olur
Terazi burçları genelde omuz ve eklem ağrısı yaşarlar var mı sende öyle bir şey canım :)Aminn inşallah. Terazi burcuyum :)
İnşaallah vardır bebeğimiz canım.Bnde dün yaptim cıkmadi
Test mi bozuktu anlamadım ki3 gün gecikme ile burda yoksa orda hiç olmaz kuzum
Terazi burçları genelde omuz ve eklem ağrısı yaşarlar var mı sende öyle bir şey canım :)
Bir iş yapınca omuzlarım ağrır evet
İnşaallah vardır bebeğimiz canım.
Test mi bozuktu anlamadım ki
İnşallah kuzucum ya böle bugun ara ara sağ kasıgıma şiddetli bi sanci giriyor ama regl mi yoksa baska bişiy mi bilmiyorum adet olmadan oncede hıc bı belirti olmuyor ki bende biliyimTerazi burçları genelde omuz ve eklem ağrısı yaşarlar var mı sende öyle bir şey canım :)
İnşaallah vardır bebeğimiz canım.
Test mi bozuktu anlamadım ki
ayy inşallah bebeğin kendine yer arıyordur canım yaa :)İnşallah kuzucum ya böle bugun ara ara sağ kasıgıma şiddetli bi sanci giriyor ama regl mi yoksa baska bişiy mi bilmiyorum adet olmadan oncede hıc bı belirti olmuyor ki bende biliyim
Bilmiyordum vallaa
amin inşallahÇok iyi moral olacağına inanıyorum ben de. O yoğunlukla inşallah hiç ummadığımız anda hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?