Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A AsyaaAyazz canım hayır li olsun senin icin cok iyi olur ibsallah kafa dagitirsin cocuklarla ilgilenirsin super olurrr :)
Aynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışım

pkoluyum . kizlar benim klomende ikinci ayim. gecen ay 2 tumurtam oldu iyne vuruldum caatladi ama olmadi. bu ay tekrar klomen kullandim gecen cuma kontrole gittigimde buyuyen yunurtam yoktu carsamba gel demisti dun gittim yine yok belki buyuyup catlamistir dedi ama sanmiyorumadet gununu bekle gel dedi . asil sorum su klomen biriktirici bi ilac oldugu icin buyume yapmamasi normal mi ? yoksa ilac mi fayda etmiyor bana ? benim gibi olan var mi ?

Aynenn. Çok iyi geldi bana. Eşim de ilk defa seni aylar sonra bu kadar güleç ve mutlu gördüm dedi. Bu bebek şeyine kendimi çok fazla kaptırıp farkında olmadan ona da çok fazla yansıtmışım
A AsyaaAyazz çok sevindim. Ben de öğretmenim bende diyorum okullar açılsada bu yogun düşünceden kurtulsam okulda miniklerle uğraşırken zaman akıp gidiyor. İnşallah herşey gönlünce olur

A AsyaaAyazz çok sevindim. Ben de öğretmenim bende diyorum okullar açılsada bu yogun düşünceden kurtulsam okulda miniklerle uğraşırken zaman akıp gidiyor. İnşallah herşey gönlünce olur
Çok iyi moral olacağına inanıyorum ben de. O yoğunlukla inşallah hiç ummadığımız anda hamile kalırız

Terazi burçları genelde omuz ve eklem ağrısı yaşarlar var mı sende öyle bir şey canım :)

İnşaallah vardır bebeğimiz canım.

Test mi bozuktu anlamadım ki
İnşallah kuzucum ya böle bugun ara ara sağ kasıgıma şiddetli bi sanci giriyor ama regl mi yoksa baska bişiy mi bilmiyorum adet olmadan oncede hıc bı belirti olmuyor ki bende biliyim

İnşallah kuzucum ya böle bugun ara ara sağ kasıgıma şiddetli bi sanci giriyor ama regl mi yoksa baska bişiy mi bilmiyorum adet olmadan oncede hıc bı belirti olmuyor ki bende biliyim
ayy inşallah bebeğin kendine yer arıyordur canım yaa :)

içim daraldı birden, aa bu arada dün ay tutulması oldu izlediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…