- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
Masallah kopkoyu cok sevindim o kadar israr ettik sonunda yaptin yani. Insallah kanda da cikar sorunsuz bir surec baslar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kopkoyu cok sevindim o kadar israr ettik sonunda yaptin yani. Insallah kanda da cikar sorunsuz bir surec baslar :)
Süper olur canım elinde test varmı? Yada alıcakmısın?Bende senin gibi ovilasyon testi yapıcam bu aygebelik testi yapma isteği var sürekli en azından tatmin eder belki gebelik olursa anlarımda
![]()
İnşallah canım akşam çıkıcakmış sonuç yazarım sizede.Masallah kopkoyu cok sevindim o kadar israr ettik sonunda yaptin yani. Insallah kanda da cikar sorunsuz bir surec baslar :)
Canım moralini bozma kurlere devam edin Allah hayırlısı ni versin zaten stres sprmleri cok etkiliyor belki dd ilkinde o yuzden o kadar dusuk cikti simdi de düşük cikarsa ondan olma ihtimali yuksek yani. Insallah iyi sonucunu alirsinizKizlar selamlar. Bugun eşim 2.kez spermiyogram testi yaptirdi. İlki ozelde koltuklu konforlu bir odadaymis ama eşim stres yapmisti az ornek vermisti, sonuclar düşük cikmisti. Bugunki de devlet hastanesinde tuvalette verilmis bunda da gerilmis fazla ornek verememis. Sonuclar cikmadi ama beklentimiz yok.
Burdan eşi yeterli/fazla ornek verebilen hanimlara çamur atmak istiyorum. Demekki sizin eşleriniz siz olmadan da takilabiliyor, benimki bensiz yapamiyor.........(ironi icerir, hatta hüzün)
Adetim gelmiyor ki yapmasamIki kuru bir arada yapmani tavsiye etmiyorlar canım bide sen sogan suyunu baya yapmistin sanki ara vermen daha iyi olur gibi
Yaz canım sevincini paylas :) insallahİnşallah canım akşam çıkıcakmış sonuç yazarım sizede.
Aaa bende kimyasal gecirdim kuruluk ondanmi oluyo acabaBenimde Fazla akıntı adet belirtisidir bende kimyasal geçirdiğim ay kuruydum :)
Aynen ben de ondan şaşırdım. Diğer son iki ayda yaptığım testlerde koyu olduktan sonra ertesi gün akşamına baya baya silik olurdu. Bu sefer tam siliklesecegi yerde hala belirgin yani. Salı ile cars yi değerlendirdim. Bugün artık ilişki olmasa mi diyorum. Yani dün geceki etkisi olmaz mı kiTam siliklesmeyi yakalamissin yani yumurtan çatlamış gorunuyor canım. En son yaptigin da negatf fakat az da olsa belirgin git gide belirginleşme olabilir sen degerlendirmeye devam et bence .
Canım moralini bozma kurlere devam edin Allah hayırlısı ni versin zaten stres sprmleri cok etkiliyor belki dd ilkinde o yuzden o kadar dusuk cikti simdi de düşük cikarsa ondan olma ihtimali yuksek yani. Insallah iyi sonucunu alirsiniz
Canım Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum suan ne hissettiğini tam olarak anlayamam belki ama belki normale dönecektir. Tamamen olumsuz dusunme moralini yuksek tutmaya calis dua et Allaha sigin Rabbim bis cevirmez siziKızlar ben çok kötüyüm degerim artmamış doktor saglıksız gebelik dedi ya kendi düşecek yada iğneyle ilaçla düşürecegiz dedi ben çok kötüyüm ne düşünecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ne hayaller kurmustum inanamıyorum ben ya ağlamaktan yorgun düştüm ben ne yapcam bilmiyorum çok kötüyüm
Canım moralini bozma kurlere devam edin Allah hayırlısı ni versin zaten stres sprmleri cok etkiliyor belki dd ilkinde o yuzden o kadar dusuk cikti simdi de düşük cikarsa ondan olma ihtimali yuksek yani. Insallah iyi sonucunu alirsiniz
Bu da bugüne ait.. sanırım bu da pozitif?Ovulasyon testleri bunlar canım koyuluğu için attim
Canım ya kız bak benim icimden oyle gecti Eşin stres yapiyor yapmaya devam ettikçe de günlük hayatina da yansır bence sen ona moral ver stres yaptigin icin boyle de. Adam Allah korusun kendini yetersiz hissetmeye baslarsa daha kotu olmaz mı. Bol bol besin takviyesi yap bu sonuclari unutun gitsin . tedavisi varsa olsun ama dedigim gibi bence destek olun birbirinize guzel sonuclar alacaksiniz InsallahMoralim yerlerde. Sonuclarimiz kotu cikti. Sayida, hareketlilikte dusuk. Sifir olmadigi icin sukrediyorum ama yikildim. Stresten bu sonuclar cikmis olsada, zaten 6 aydir olmuyorsa da bir sebebi vardi, demekki buymus. Cok uzgunum agla agla bir hal oldum..
evet canım durumun onu gösteriyor sonuna kadar inş böyle giderde sonucu alırsınBu da bugüne ait.. sanırım bu da pozitif?![]()
Canım ya kız bak benim icimden oyle gecti Eşin stres yapiyor yapmaya devam ettikçe de günlük hayatina da yansır bence sen ona moral ver stres yaptigin icin boyle de. Adam Allah korusun kendini yetersiz hissetmeye baslarsa daha kotu olmaz mı. Bol bol besin takviyesi yap bu sonuclari unutun gitsin . tedavisi varsa olsun ama dedigim gibi bence destek olun birbirinize guzel sonuclar alacaksiniz Insallah
bende esime gidelim demistim oda gerilir bence gitmeyelim en iyisi baksana adamlara iyilik mi yapiyoruz kotuluk mu. Kimisi yapamiyor demek ki biz alttan muayene olurken oksur dediklerinde bile yapamiyoruz onlar nasil yapsın bunu
Yok canım gitmedim bidaha doktora önümüzdeki salı gidicem 12+1 de ama daha belli olmaz sanırım tahmin yok içimede doğan birşey yok. Gönül isterki kız olsun ama ne gelirse şansımıza :))
Kızlar ben çok kötüyüm degerim artmamış doktor saglıksız gebelik dedi ya kendi düşecek yada iğneyle ilaçla düşürecegiz dedi ben çok kötüyüm ne düşünecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ne hayaller kurmustum inanamıyorum ben ya ağlamaktan yorgun düştüm ben ne yapcam bilmiyorum çok kötüyüm
Amin inşAllah, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Durum netleşmeden kimseyle de paylaşamıyorum ama içim içimi kemiriyor.. :)evet canım durumun onu gösteriyor sonuna kadar inş böyle giderde sonucu alırsın