Ohh en keyifli zamanlar kıpır kıpır karsilarlar sizi :)))
Oyle tabii saglik olsunda❤
1 haftada 20 artmış sadece
Cok gecmis olsuun
2 gunde bir devam mi ettiniz canim bakmaya?
Degerin düşüşe mi gecmis peki?Hala artiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh en keyifli zamanlar kıpır kıpır karsilarlar sizi :)))
Oyle tabii saglik olsunda❤
1 haftada 20 artmış sadece
Cok gecmis olsuun
2 gunde bir devam mi ettiniz canim bakmaya?
Degerin düşüşe mi gecmis peki?Hala artiyor mu?
Kızlar böyle bi durum yasayan var mı ben ne yapmalıyım bilmiyorum Allah askına bilen biri birsey desin
Hayır hiç yokDoktorun 2 gunde 1 hala kan takibi yapmanizi onermistir sanirim.
Insallah degerin kendiliginden düşer hiç müdahalesiz atlatirsın canim.
Lekelenmelerin var mi?
Var cnm almıştım gecen aySüper olur canım elinde test varmı? Yada alıcakmısın?
Canım öncelikle hayırlı olsun gidip tekrar test yapsana yükselmiş mi değer düşmüş mü diye ona göre kullan kürleri yada ilaç adetin gelsinAdetim gelmiyor ki yapmasam15 gün yapıp bırakacam. Ondan sonra hep aslan pençesi yapacam
Kan değerine göre mi dedi kesede sağlıksız mı görünüyor cnm . Arkadaşımında 2 kan testi düşük çıkmıştı ilkinden onada aynısını dediler meğer kan testini yanlış yapmışlar 3 yaşında oğluKızlar ben çok kötüyüm degerim artmamış doktor saglıksız gebelik dedi ya kendi düşecek yada iğneyle ilaçla düşürecegiz dedi ben çok kötüyüm ne düşünecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ne hayaller kurmustum inanamıyorum ben ya ağlamaktan yorgun düştüm ben ne yapcam bilmiyorum çok kötüyüm
Nasıl yani anlamadım Ben belirti diye sayarsak 3 şey yaşadım 1 cisi ovulasyon tarihimden 5 6 gün sonra güğüslerimde yellenme gibi iğne batması gibi uzun süre bir gece sızım olmuştu daha sonra adet öncesi sırtlarım yüzüm heryerim sivilce olur benim o ay olmamıştı birde benim adet öncesi ıslak su gibi akıntım çok gelir o ay hiç öyle olmamıştım kuruydu sanırım tabi ben o ay hamileliği hiç beklemediğim için sonradan bunları düşündüm :)Aaa bende kimyasal gecirdim kuruluk ondanmi oluyo acaba
Kan testi düşük çıktıKan değerine göre mi dedi kesede sağlıksız mı görünüyor cnm . Arkadaşımında 2 kan testi düşük çıkmıştı ilkinden onada aynısını dediler meğer kan testini yanlış yapmışlar 3 yaşında oğlu
Yarın tekrar gidip kan verecem. Bugün başladım zaten soğana. Yükselmişse bırakacam ki büyük ihtimalle yükselmeyecek. Devam ederimCanım öncelikle hayırlı olsun gidip tekrar test yapsana yükselmiş mi değer düşmüş mü diye ona göre kullan kürleri yada ilaç adetin gelsin
Siz demissiniz ya kupkuru oldugum ay kimyasal gecirdim aynen bende öyle oldum kupkuruydum adete yakin ve kimyasal gecirdigimi ögrendim bende belirti olarak sadece cok istahsizlik vardi bide koku hassasiyeti.arkasindan hemen kaldinizmi yada doktor korunmanizi önerdimiNasıl yani anlamadım Ben belirti diye sayarsak 3 şey yaşadım 1 cisi ovulasyon tarihimden 5 6 gün sonra güğüslerimde yellenme gibi iğne batması gibi uzun süre bir gece sızım olmuştu daha sonra adet öncesi sırtlarım yüzüm heryerim sivilce olur benim o ay olmamıştı birde benim adet öncesi ıslak su gibi akıntım çok gelir o ay hiç öyle olmamıştım kuruydu sanırım tabi ben o ay hamileliği hiç beklemediğim için sonradan bunları düşündüm :)
Keseden de anlıyorlar sağlıksız gebelikse..kan testini yenile cnm morelini bozmaKan testi düşük çıktı
Kan testi sonucuna bak sonra içYarın tekrar gidip kan verecem. Bugün başladım zaten soğana. Yükselmişse bırakacam ki büyük ihtimalle yükselmeyecek. Devam ederim
Hayır cnm kalamadım bende beklemedeyim.. sen kaçıncı ayında hamile kaldın kaç yıllık evlisinkiSiz demissiniz ya kupkuru oldugum ay kimyasal gecirdim aynen bende öyle oldum kupkuruydum adete yakin ve kimyasal gecirdigimi ögrendim bende belirti olarak sadece cok istahsizlik vardi bide koku hassasiyeti.arkasindan hemen kaldinizmi yada doktor korunmanizi önerdimi
2 yillik evliyim ama denememizden 2 ay sonra kalmistim ben korunmayi düsünmüyorum insallah hemen olur yineHayır cnm kalamadım bende beklemedeyim.. sen kaçıncı ayında hamile kaldın kaç yıllık evlisinki
benim gibi bende 3. ayımda hamile kalmıştım korunmadım hiç doktorda korun demedi zaten daha sonra gerekli kontrolelri yaptırdım rahmimde polip tesbit edildi onu aldırdım düşüğe sebebiyet verdiği için 3 aydır deniyoruz sonuç alamadım bakalım beklemedeyim2 yillik evliyim ama denememizden 2 ay sonra kalmistim ben korunmayi düsünmüyorum insallah hemen olur yine
hayırlı olsun canımm darısı başımıza@nalyecetemtahin @sell-in kızlar bu sabah gebelik testi yaptım
ayy bişi sorucam çatladıysa bu 21. gün falan ne oluyor o değer? bir de adet olabilmek demek büyük ihtimalle yumurtanın çatladığının göstergesi midir? yani büyüyüp büyüyüp çatlamasa herhalde kist falan olurdu dimiBence çatlamış görünüyor canım gönlünü ferah tut, progesteron testi yaptır adetinin 21. İle 23. Günleri arası anlarsın çatlayıp çatlamadığını. Çatladıktan sonra bazen hemen tek çizgiye düşüyor bazende yavaş yavaş. İkinci çizgi silikse zaten negatif anlamına geldiği için çatlamış olarak yorabilirsin ben öyle anlıyorum inşallah doğrudur![]()
hadi bakalım inşallah tutmuştur21.günü test yapılacak doktor demişti. Ay insaallah catlamistir. 6 ayda ilk kez yunurtlama gününu iki gün üst üste degerlendirdimArtık gerisi Rabbimize kalmis
çok geçmiş olsun tatlım.. dirayetini kaybetme. hamile kalabildiğini bilmek bile güzel bir şey. hayal kırıklığı yaşıyorsundur, eminim ama daha sonraki süreçlerde sorun olmasındansa, başında ne olduğunu bilmek de şükür sebebi..Kızlar ben çok kötüyüm degerim artmamış doktor saglıksız gebelik dedi ya kendi düşecek yada iğneyle ilaçla düşürecegiz dedi ben çok kötüyüm ne düşünecegimi ne yapacagımı bilmiyorum ne hayaller kurmustum inanamıyorum ben ya ağlamaktan yorgun düştüm ben ne yapcam bilmiyorum çok kötüyüm
canım sonuç olarak sıfır değil, senin de dediğin gibi.. adamakıllı bir görüş alın bence. doktorlar ne diyor, doğal denemeye devam mı? yoksa tüp bebek vs. gibi yardımcı teknikleri mi öneriyorlar? her şeyde bir hayır vardır. kendini bırakmaMoralim yerlerde. Sonuclarimiz kotu cikti. Sayida, hareketlilikte dusuk. Sifir olmadigi icin sukrediyorum ama yikildim. Stresten bu sonuclar cikmis olsada, zaten 6 aydir olmuyorsa da bir sebebi vardi, demekki buymus. Cok uzgunum agla agla bir hal oldum..
canım bir arkadaş daha demişti sen zaten soğan kullanıyorsun aylardır. daha da zarar vermesin şekerim?Yarın tekrar gidip kan verecem. Bugün başladım zaten soğana. Yükselmişse bırakacam ki büyük ihtimalle yükselmeyecek. Devam ederim
Olsun canim en azindab hamile kalabildigimizi ögrendik bunada sükür.ben cocuk düsünmye karar verdigim zaman doktora görünmüstüm ve dogurganligin cok iyi durumda demisti kimyasaldan sonra bidaha gitmedim zaten parcayi attim gerek kalmamistir heraldebenim gibi bende 3. ayımda hamile kalmıştım korunmadım hiç doktorda korun demedi zaten daha sonra gerekli kontrolelri yaptırdım rahmimde polip tesbit edildi onu aldırdım düşüğe sebebiyet verdiği için 3 aydır deniyoruz sonuç alamadım bakalım beklemedeyim
Aynen zararlı çok fazla deniyor ama ben evlenmeden önce çok yaptım. Şimdi bu benim 3. Yapışım olacak. Inşallah daha da yapmam. Aslan pençesinin zararı yokmuş. Adet olunca hep onu yapacam insallahcanım bir arkadaş daha demişti sen zaten soğan kullanıyorsun aylardır. daha da zarar vermesin şekerim?
eğer soğansız adet olamıyorsan önce o problemi çözmek lazım bence. bu durumda yumurta takibi yaptırmanı öneririm. yani yumurtan kendi kendine gelişiyor mu, çatlıyor mu en iyi öyle anlarsın.
bu aşamada ovulasyon testleri fln zaman kaybettirici olabilir.
bir yandan da daha çok gençsin bunlarla uğraşmayıp oluruna bırak bir süre, 1 sene falan dene bakalım olmazsa araştırmaca işlerine de girişebilirsin![]()