Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alttaki daha silik canım

Insallah vardir bebegin.
En sagliklisi sabah ilk idrarla yapman tekrar test:KK66:
Aksama bi daha yapayım canım ben bunu en iyisi .sabah bil hassa en erken kalktım idrarını yaptım yattım 8de.ikinci idrara kadar uyudum ki o arada birşey imiyim diye öyle yaptım 11 de sabah .anlamadimki geceden ne farkı var bugünün

Vala bizim 6 ayi gecti, normalde 1 sene bekleyin diyorlar iyi ki beklememisiz. 6 ay hem her ay gerilmeye devam etcektim oldu mu bebek diye, hemde bosuna beklemis olcaktim.

Esime de olabildigince moral verdim ama kac gundur bu gunu bekliyordu stresliydi daha da stres yapti ama yine de ne kadar stres yapmis
Olsa da bu kadar dusuk olmazdi saniyorum. Stres olmasa biraz daha artardi ama sonuc olarak sayi ve hareket dusuk cikardi diye dusunuyorum.

Kalktim temizlik yaptim, buzdolabini mutfak dolabini vs sildim. Kafami dagitmaya calistim ama aglaya aglaya sildim. Yine de Sifir olmadigi icin cok sukur bin sukur halimize.

Toplum baskisi olmasa biraz daha kolay atlaticam ama simdi kimle bir araya geliyorsam direkt cocuga konu kaydigindan cok yoruldum. Bu zamana kadar bir sekilde gecistirdim, tam dusunuyoruz demelere baslamistim ki simdi bu sorun cikti, suan ona da pisman oldum. 5 sene istemiyoruz diycem bundan sonra. O ara olursada kazayla oldu derim. Hatta bir iki defa dusuk oldu diye gecistirmeyi de dusunuyorum. Kendi derdime mi yanayim elaleme sebep bulmaya mi bilemedim
Iste dusunmeye basladik diyince dedigin gibi pisman ediyorlar insani. Insan her gördüğünde de sormaz ki . haklısın toplumsal baski her alanda onumuze cikiyor is, es, cocuk, cocuk olsa onlara mudahaleler... Bitmez yani alismamiz lazim napalim. Sizinde duzelir insallah canını sikma nasil rahat ediyorsan oyle davran . sonucu guzel olacak sadece ona inan canım

Çok sağol canım her türlü gebelik testi kullandım ama bu markayı hiç bilmiyorum.ovulasyon testlerinin yanında geldi .Ben bat çok yaklastinda yapayım en iyisi.sonra üzülmeyeyim. Adet olacakmışım gibi bel ağrılarım var bugün. Daha garanti 7 gün var .kafa dağıtmaya çalışıyorum onuda beceremiyorum pek:KK43:

Evet canım o kafa hiç dağılmıyor naparsan yap bir köşede durup aklıa getirtiyor kendini. Sen bat ı bekle erken yapma sakın

Evet cnm 7 şubat.. acaba kan versem çok mu erken olur ki? Sanırım 3-4 gün daha beklemem gerekiyor.. şuan t çizgisi c çizgisinden de koyu anlamadım gitti. Sen de takip et sürekli sabah ile öğle arasında bile çok büyük farklılıklar olabiliyormuş ben de yeni öğrenmiş oldum.

Bence kan erken şu an hiçbişi yapma ptsi yaptır desem zaten bişi kalmıyor artık. Gerçi o 2 günde ömür gibi geliyor ama net sonuç almak için bekle.

Batlar aynı bir belirtin varmı ?

canım sonuç olarak sıfır değil, senin de dediğin gibi.. adamakıllı bir görüş alın bence. doktorlar ne diyor, doğal denemeye devam mı? yoksa tüp bebek vs. gibi yardımcı teknikleri mi öneriyorlar? her şeyde bir hayır vardır. kendini bırakma

İlk yaptirdigimiz test icin doktor hareketsizde olsa canli sperm oldugu icin tup bebek deneyebilirsiniz demisti. 2. Doktor gorusmesi yarin, bakalim ne diyecek yarini bekliyoruz. 7.ayimizdayiz, 1 sene doluncaya kadar sabretmeye caliscam sonrasinda tup bebek dusunebiliriz belkide.. Tabi maddi olarakta hazir olmamiz lazim manevi olarakta. Dua edin bizede..

Ay Allah iyiliğini vermesin :)))) İsterse 5 yıldızlı otel konforunda olsun o psikolojiyle yapamaz. Günler öncesinden başlar o stres. “ dışardaki herkes bana garip bakacak utanıcam rezil olucam” stresi de çok etkiliyor öncesnde, o an da aklında o olduğu için konsantre olmuyor tabiki. Mesela bizde rahim filminde korkudan ve biraz utangaçlıktan kendimizi kastığımızda tüpler tıkalı gözükebiliyor birazda o sebeple anestezili yapıyorlar o mevzuyu onun gibi düşün :KK66:
Arkadaşın dediği gibi kendilerinden yada eczaneden steril kap alıp evde görün o işi, ama onu da belli bir ısıda ve sürede teslim etme şartı var diye biliyorum dikkatli olmak lazım. Değerleri süper çıksa bile tedbiri elden bırakma takviyelere devam et :KK66:

Ozelde gittigimiz yerde saniyorum Tvde varmis uyarilma olsun diye ama benim eşim bensiz yapamadigindan tabiki tv acmamis, sizinkiler olsa belki acardi^_^ (espriye devam ediyorum)

Takviyelere devam edecegiz propolis onermisti biri siz miydniz sanki? Siz degilseniz de marka vs onerbilcek varsa sevinirim. Keciboynuzu kuru yaninda oz ve pekmez de kullansak aşiri mi olur? Dogal e vitamini de tuketiyor esim.

Cok bitkin ve uzgunum, esime yansitmasamda. Ben olsam bosanmayi teklif ederdim, malum kadinlik hormonlari, duygusalliklari. Belki uzun zaman olmazsa o da oyle birsey teklif edecek kimbilir.. Cok zor surecler. Senelerce bu yolda ömur tuketenlerin de bizlerinde yardimcisi olsun Allahim..

adet bi gün geçti. inatla test yapmadim. hatalı çıkıyor. haftaya cumaya kadar gelmezse direk doktora giderim. haftasonuna gelir ama ağrısı çok. bu arada yeni hamile olanlara hayırlı olsun :KK15:

Predictor express hızlı sonuç testini kullandım (turuncu kutuda olan), maalesef negatif çıktı. Kasık ağrılarım da başladığına göre yarın öbür gün kesin kırmızı kartı yerim :KK61::KK61::KK61:

Eklentiler

• 012E56D1-D05B-4F66-ACD7-D4CD7FF5A55D.webp
    012E56D1-D05B-4F66-ACD7-D4CD7FF5A55D.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
Evet canım o kafa hiç dağılmıyor naparsan yap bir köşede durup aklıa getirtiyor kendini. Sen bat ı bekle erken yapma sakın

Bence kan erken şu an hiçbişi yapma ptsi yaptır desem zaten bişi kalmıyor artık. Gerçi o 2 günde ömür gibi geliyor ama net sonuç almak için bekle.

Batlar aynı bir belirtin varmı ?

Cnm benim birkaç gündür adet olacakmışım gibi kasıklarıma sancılar giriyor, bağırsaklarımda ciddi hareketlenmeler var ve çok affedersin boş midemle bile geğirme gibi bişey geliyor. Karnım da şiş.. Bir de şeffaf bir akıntım var ama normalde de adet öncesi oluyodu. Tam anlayamadım yani ama Lh testlerim 2 gündür kopkoyu çıkıyor.

Adet olacak gibiyim canım hiç belirti yok birde taşınma arifesindeyim iyi ki kafaya takmıyorum böylelikle hatta adet zamanimin geldiğini bugün uygulama bildirim verdi de öyle sanki etti kafaya :)
bende de belirti yok canım önceki gebeliğimde adet ağrısı çektim leke gelmişti ama adet gününde olmuştu bu belirtiler öncesinde bişe yoktu bakalım Allahtan Ümit kesilmez

adet bi gün geçti. inatla test yapmadim. hatalı çıkıyor. haftaya cumaya kadar gelmezse direk doktora giderim. haftasonuna gelir ama ağrısı çok. bu arada yeni hamile olanlara hayırlı olsun :KK15:

Benimde 1gün geçti ama adet ağrılarım var. İlk defa gecikme yaşıyorum. Bu zamana kadar hep düzenliydi. Sende ne gibi belirtiler var

Insallah guzel sonuc alırsın canım:)

Predictor express hızlı sonuç testini kullandım (turuncu kutuda olan), maalesef negatif çıktı. Kasık ağrılarım da başladığına göre yarın öbür gün kesin kırmızı kartı yerim :KK61::KK61::KK61:
Adet olana kadar ümidini kesme canım uzme kendini simdidenn

Gece yatmadan önce dua ettim Rabbim eğer hamileysem bana bir işaret ver rüyamda göreyim yalvarıyorum sana diye. Ama ben Reina saldırısında kaybettiğim rahmetli kuzenimi gördüm. Ona sımsıkı sarıldım ismini haykıra haykıra. Ama nasıl ağlıyorum ağıtlar yakıyorum anlatamam:KK43: birkaç gün önce de 3 buçuk yıl önce vefat eden dedemi görmüştüm. Ona da öyle sarılmıştım. Kuzuuum yavruuum diye sarıldı o da bana. Kokusunu bile duydum dedemin aynıydı kokusu.

Bu başlığa pek uymadı kusura bakmayın kızlar. İçimi dökmek istedim sadece. Rabbim bana bir şekilde işaret verdi mi vermedi mi ben mi anlayamadım bilmiyorum:KK61:
Başın sağolsun canım, mekânları cennet olsun inşallah.. rüyada ölü görmek diriye delalettir derler.. yeni can olarak yoralım, hayra yoralım hayır olsun inşallah

Doktorum da dedi zaten adet gecikirse sirek kanda baktır testte çıkmaz diye, dayanamadım her zamanki gibi:KK45: bilmiyorum bana adet olacakmışım gibi geliyor şu an.
Hayirlisi olsun canım sen yine de uzme kendini bekleyelim insallah iyi olacak

Başın sağolsun canım, mekânları cennet olsun inşallah.. rüyada ölü görmek diriye delalettir derler.. yeni can olarak yoralım, hayra yoralım hayır olsun inşallah

Dostlar sağolsun canım. Sabahtan beri kafamı toparlayamadım bir türlü, aklım hep o rüyada aynı acıları tekrar yaşıyor gibiyim korkunç günlerdi gerçekten. İnşallah hayır olur dediğin gibi.

Back
X