- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Adetin ilk günü baz alınıyor canım :)5haftalık fazla geldi normalde 5hafta önce adetliydim..
Bu hesaplamalar farklı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin ilk günü baz alınıyor canım :)5haftalık fazla geldi normalde 5hafta önce adetliydim..
TeşekkürlerKızlar tebrik ederim![]()
Hayirli olsunn saglikla kucaginiza alin inşallah.Teşekkürler
Darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere inşalllah
634.8 canımcanım benim hayırlı olsun değerin kaç çıktı .Allah kucağına almak nasip etsin.
Bende yarın adet günüm hatta5haftalık fazla geldi normalde 5hafta önce adetliydim..
çok güzel değer maaşallah canım634.8 canım
Bilmem bişe demediaa ikiz mi olacak acaba :))
bende de belirti yok canım önceki gebeliğimde adet ağrısı çektim leke gelmişti ama adet gününde olmuştu bu belirtiler öncesinde bişe yoktu bakalım Allahtan Ümit kesilmez
Saol canımçok güzel değer maaşallah canım
sen ne tedavisi görüyorsun canım?Öyle canım Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi ama hiç belirtim yok tedaviye devam sanırım bende bu ay da
Sen kan baktırmış mıydın?Bende yarın adet günüm hatta
Sen kan baktırmışmıydın?Gözünaydın
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Noldu canım hayırdırAllahım sana geliyorumDaha fazla duramıycam
![]()
Klomene başladın canım bensen ne tedavisi görüyorsun canım?
herhangi bir sorun varmıydı canımKlomene başladın canım ben
Sinirlerim bozuldu canım, şimdi anlatıp ortamı da germeyim :)Noldu canım hayırdır
Canım bu erken gebelik testi miKızlar ben bugün bu testi kullandım negatif çıktı. Yumurtam tam olarak ne zaman çatladı bilmiyorum 13-22 ocak arası çatladı. Adetim yarın öbür gün gelmesi lazım. Çok çalışkandık bu ay ayıptır söylemesi
Negatif çıktıysa gebelik kesin yoktur diyebilir miyim?