Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yapmadım ben. testler beni strese sokuyor çünkü. göğüslerim de baya fena benim ama her adet zamanı böyle oluyordu. aslında en iyisi gidip kan vermek ama az gecikti diye gidesim de gelmedi. sonuç beklemek de zor çünkü. bence biraz daha bekleyelim gelmezse kan veririz

Haftasonuna kadar bekleyeceğim eğer hala olmazsam pazartesi günü kan vericem. Hakkımızda hayırlısı olsun :dua:

Senin batın kaç canım belittin varmı
Var canım. Dün aşırı bi gaz sancım oldu kıvrandım resmen. Bi geçiyo sonra yine başlıyor. Bide yumurtlama zamanından beri akıntım var. İlk çok azdı, şimdi affedersin sulu ve yogun olmaya başladı ama kokusuz ve renksiz. Biraz saçma ama koku hassasiyetim ve midemde ekşime var daha erken bunlar için ama yinede yazayım dedim ilerde hamiş olursam sorarsalar unutmayım diye :)))) gecen aya oranla sırt ve kasık ağrım yok her ay olurdu mesela:) hayır olsun inşallah. Sende varmı. Benim bat 9 subat

amin canım inşallah :anneadayı: pzt mi gitcen. o da mantıklı. gelmezse adet ben de pzt gideyim

Yani bugün perşembe zaten haftasonu da çabucak geçiyor. Hayatımda ilk defa adet gecikmem olduğu için şaşkınlık içindeyim o yüzden tam kestiremiyorum ne olduğunu. Pzartesi yeni bir hafta başlıyor belki güzel başlangıçlara gebe olur :)

Yani bugün perşembe zaten haftasonu da çabucak geçiyor. Hayatımda ilk defa adet gecikmem olduğu için şaşkınlık içindeyim o yüzden tam kestiremiyorum ne olduğunu. Pzartesi yeni bir hafta başlıyor belki güzel başlangıçlara gebe olur :)
doğru diyon haftasonu hızlıca gecer zaten. pazartesiye kadar bekleriz gelcek mi diye. ben de şaşırdım. çünkü adet ağrısı olunca ardından direk gelirdi. pazartesi güzel haber alsak ne güzel olur :))

doğru diyon haftasonu hızlıca gecer zaten. pazartesiye kadar bekleriz gelcek mi diye. ben de şaşırdım. çünkü adet ağrısı olunca ardından direk gelirdi. pazartesi güzel haber alsak ne güzel olur :))

Evett gerçekten süper olur. En azından bu gecikmenin güzel bir sebebi olmuş olur :) benimde adet ağrısı olduğunun ertesi günü muhakkak gelirdi. Dün akşam mesela baş ağrım tuttu tamam dedim yarına kesin olurum ama tık yok. Gerçi günde bitmedi heran herşey olabilir. Neyse biz iyi düşünelim de

Evett gerçekten süper olur. En azından bu gecikmenin güzel bir sebebi olmuş olur :) benimde adet ağrısı olduğunun ertesi günü muhakkak gelirdi. Dün akşam mesela baş ağrım tuttu tamam dedim yarına kesin olurum ama tık yok. Gerçi günde bitmedi heran herşey olabilir. Neyse biz iyi düşünelim de
aynen iyi düşünelim. pazartesiye kadar gelirse de hayırlısı buymuş deriz. adet zamani ağrı olup gelmemesi de çok değişik his :)) yarın da takip edelim de

Var canım. Dün aşırı bi gaz sancım oldu kıvrandım resmen. Bi geçiyo sonra yine başlıyor. Bide yumurtlama zamanından beri akıntım var. İlk çok azdı, şimdi affedersin sulu ve yogun olmaya başladı ama kokusuz ve renksiz. Biraz saçma ama koku hassasiyetim ve midemde ekşime var daha erken bunlar için ama yinede yazayım dedim ilerde hamiş olursam sorarsalar unutmayım diye :)))) gecen aya oranla sırt ve kasık ağrım yok her ay olurdu mesela:) hayır olsun inşallah. Sende varmı. Benim bat 9 subat
ooo sende bayağı belirtiler varmış canım.bende yok o kadar.geçen ay yumurtlamadan sonra deva eden akıntım bel ve kasık ağrısı vardı bu ay hiç biri yok.sadece sol kasık sol bacak üst tarafı bide sol bacak arası arada bir oluyo geçiyo.ne zaman ağrıyacağı belli olmuyo.arada kalktımda sağda yanma oluyo kasıkta bunlarda normal.sol göğsüm yaralı yere dokunurmuş gibi dokununca öyle ağrıyıor.akıntım falan yok.bakalım hayırlısı benimde 8 şubat

Back
X