Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sabahlar kızlar. Aşağıdaki testler ovulasyon Testlerim. 30 ocak sabah pik yapmıştı. Akşam aynı koyulukta oldu. 31 az siliklesmisti. Bugün yaptım yine aynı ilk günler yaptığım gibi siliklesmemis. Koyuya yakin derecede silik deyim. Acaba lh devam ediyor da yumurta catlamamis midir ? :KK43:
Silinmiş canım. 31 ocakta çatlamış sanırım. Yakalamışsındır inşallah

Cnm benim birkaç gündür adet olacakmışım gibi kasıklarıma sancılar giriyor, bağırsaklarımda ciddi hareketlenmeler var ve çok affedersin boş midemle bile geğirme gibi bişey geliyor. Karnım da şiş.. Bir de şeffaf bir akıntım var ama normalde de adet öncesi oluyodu. Tam anlayamadım yani ama Lh testlerim 2 gündür kopkoyu çıkıyor.

Benim bağırsak mide hareketlenmesi hariç diğer belirtiler var ve dediğin gibi bunların hepsi adetten öncede olduğu için kafam karışık zaten lh testlerimde negatif :(

İlk yaptirdigimiz test icin doktor hareketsizde olsa canli sperm oldugu icin tup bebek deneyebilirsiniz demisti. 2. Doktor gorusmesi yarin, bakalim ne diyecek yarini bekliyoruz. 7.ayimizdayiz, 1 sene doluncaya kadar sabretmeye caliscam sonrasinda tup bebek dusunebiliriz belkide.. Tabi maddi olarakta hazir olmamiz lazim manevi olarakta. Dua edin bizede..

Ozelde gittigimiz yerde saniyorum Tvde varmis uyarilma olsun diye ama benim eşim bensiz yapamadigindan tabiki tv acmamis, sizinkiler olsa belki acardi^_^ (espriye devam ediyorum)

Takviyelere devam edecegiz propolis onermisti biri siz miydniz sanki? Siz degilseniz de marka vs onerbilcek varsa sevinirim. Keciboynuzu kuru yaninda oz ve pekmez de kullansak aşiri mi olur? Dogal e vitamini de tuketiyor esim.

Cok bitkin ve uzgunum, esime yansitmasamda. Ben olsam bosanmayi teklif ederdim, malum kadinlik hormonlari, duygusalliklari. Belki uzun zaman olmazsa o da oyle birsey teklif edecek kimbilir.. Cok zor surecler. Senelerce bu yolda ömur tuketenlerin de bizlerinde yardimcisi olsun Allahim..

Canım yoluna girer merak etme ;) dert etme tedaviyle takviyele halledersiniz. Ayrıca boşanmakta neymiş iyi günde kötü günde adım attınız yola. Allah beterinden korusun. Problem sende olsaydı eşin senle boşanmak isteseydi eksik hissetmezmiydin kendini özgüvenin kalmazdı. Hiç böyle şeyleri aklına bile getirme güzel şeyler düşün,umutsuz olma, doktorların hiç ihtimal vermediği insanlar bile çocuk sahibi oluyor herşey Allahtan, duanı eksik etme herşey yoluna girecektir ;)

dimi aynen. devamlı ağrı var gelcek gibi iki gündür ama gelmedi. onun yerine akinti cok. gelcek gibi olup gelmeyince degisik oluyor

Evet benimde bugün gecikmenin 2. Günü göğüslerim ağrıyor adetten 1gün önce ağrıdı gibi arada çok hafif belime ağrı saplanıyor ama onun dışında bi durum yok. Dediğin gibi akıntı bende de epeyce var. Ama testlerim negatif

Evet benimde bugün gecikmenin 2. Günü göğüslerim ağrıyor adetten 1gün önce ağrıdı gibi arada çok hafif belime ağrı saplanıyor ama onun dışında bi durum yok. Dediğin gibi akıntı bende de epeyce var. Ama testlerim negatif
test yapmadım ben. testler beni strese sokuyor çünkü. göğüslerim de baya fena benim ama her adet zamanı böyle oluyordu. aslında en iyisi gidip kan vermek ama az gecikti diye gidesim de gelmedi. sonuç beklemek de zor çünkü. bence biraz daha bekleyelim gelmezse kan veririz

Back
X