Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım hemogram istemişti, değerler biraz düşük ama yine sınırda, demişti. Beslenmene özen göster düzelir dedi. Ve üzerine bu folic asidi yazdı. Acaba ne kadar sürede etkisini fark ederiz, bu uyuşuk hallerim çok canımı sıkıyor folic asidim de bitiyor, yeniden alsam iyi olacak..

aynen canim. adet sonrasi ovu testi yapmaya baslarsin. ben bu adet icinde sogan kürü de yapmayi planliyorum. iyice ne var ne yok temizlensin diye

Ya o soğan kürünü adet düzensizliklerinde mi yapıyolar. Bende incir kürü denemeyi düşünüyorum belki bi faydasını görürüm. Ovu testi bir kez denemiştim ama işe yaramadı zaten vücut belli ediyor o günleri ama ben işi garantiye alıp adet bitiminden sonra düzenli çalışmalara başlıcam

Allah razi olsun canimm gonlumden gecenleri yazmissin inan kafamda ekledigim bi kac kisi daha var onlarla birlikte bu ayi guzel bir sekilde kapatalim . iyi kalbin yazdigin her kelimede belli oluyor zaten cansinnn

Bana yaptılar yumurta testini 0 çıktı dr yumurtlama hiç olmamış dedi zor hamile kalman dedi klomen verdi günde 1 tane içtim bide o ay incir yedim bol bol hayıt otu içtim hamile kaldım
Ay ne güzel canım ya rabbim bağışlasın,saglikla al kucagina insllah darısı bizlere.hayit otuda iyimis onuda bir arastirayim
Bu arada banada yapıldı o test 11 cikmisti

S sen hamişsinnnn
Bu ara yoğunluktan giremedim sayfalara bakamadumm hayırlı olsun gözün Aydın nasıl sevindim Allah isteyen herkese versinnn bende batı bekliyor yine sopan suyuna devam

Amiiiiin canım,sizlerede en kisa zamanda inslalah sevineceğiz❤
Ne zaman bat :)

Sen bu arı sütünü vs kullaniyordun sanki canim?
Beeo'nun ürünlerine bir göz gezdir istersen.
Mevsimde ayri bi vuruyor aanki bu zamanlarda

Evet canım değiştirdim adimi.Tüh ya inşAllah olur senin canım.Ben korunmaya başladım bu ay rutin kontroller için doktoruma gittim ,niye korunuyorsun diye kızdı. Yimurtaliklarin çok hızlı çalışıyor, çok iyi falan dedi ama ben yine de bir kaç ay dusunmeyecegim.Hayırlısı. Ama senin için dua edeceğim canım. Rabbim bir an önce sana verir inşAllah.Hayırlı haberin olursa beni etiketlersin. Görüşmek üzere. ...

Sen bu arı sütünü vs kullaniyordun sanki canim?
Beeo'nun ürünlerine bir göz gezdir istersen.
Mevsimde ayri bi vuruyor aanki bu zamanlarda
Arı sütünü bal polen karışımı olarak almıştım canım ama daha çok oğlana yedirmeye çalışıyorum. Sanırım sabahları düzenli yesem ben de faydalanabilirim :) unutmazsam

Arı sütünü bal polen karışımı olarak almıştım canım ama daha çok oğlana yedirmeye çalışıyorum. Sanırım sabahları düzenli yesem ben de faydalanabilirim :) unutmazsam

Bu dedigiminde cocuklara ve buyuklere ayri urunleri var.Bende kizimada kullaniyorum haftada 1 kez.
Bizde yiyoruz :)
Keciboynuzu pekmezide tuketiriz hep,guzel bi yerden almistim,eczaneden 1 kez almistim onu yerken tadini unutmusuz resmen.Bambaska tadi.

Sende cok onemlisin unutma❤ hem o kucuk adamina lazımsın hemde prensese ön hazırlık

Ay canım benim çok sevinirdin beni,tabiki hayırlı haberler aldigin an haberdar edrim seni
Inşallah ikimizinde hakkında hayırlısı olsun,allah razı olsun sende benim duamda olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…