Haklısın canım hemogram istemişti, değerler biraz düşük ama yine sınırda, demişti. Beslenmene özen göster düzelir dedi. Ve üzerine bu folic asidi yazdı. Acaba ne kadar sürede etkisini fark ederiz, bu uyuşuk hallerim çok canımı sıkıyordr tahlillere vs bakıp o folik asiti verdiyse bence onu düzenli kullan. çünkü sonuç olarak her birinin içerisinde farklı oranlarda farklı maddeler var. b vit alma, folik kullan her gün derim. d vit de 1 şişe kullanabilirsin, inşallah işine yarar
Sızı şeklinde ağrı vardı bende adet olacağım gün leke geldi kesildi bi ümit kan tahlili yaptırdım negatif çıktı 10 gün bekledim baktım gelen giden yok adet söktürücü içtim adet oldum cnm dr gittim kistten mişCanm kistin belirtileri varmı ya
Evet. Yine aynı sonuç çıktı. Kesinleşti artık bebiş olmadığı :)Sen ne yaptın kan verdin mi cnm
Bu arada inofolic combi pkos olanlara da şifa olurmuş. Nasılsa bebek istiyorsun, folik asit içiyorsun, özele gidince doktoruna bunu sor bakalım, bakarsın iyi gelirAynen. Gelsin de rahat rahat aslan pençesini yapayım :)
21.günü progesterona baktı cnm 0 çıktı değer adette düzensizliği yoktuyumurta testi dediğin takip mi edildin canım? yoksa progesterona mı bakıldı?
adette düzensizlik vs problemlerin var mı?
aynen canim. adet sonrasi ovu testi yapmaya baslarsin. ben bu adet icinde sogan kürü de yapmayi planliyorum. iyice ne var ne yok temizlensin diye
Tarihine iyi baktın mı cnm bir önceki sonucu görüyor olmayasınEvet. Yine aynı sonuç çıktı. Kesinleşti artık bebiş olmadığı :)
Tarihine baktın mı sonucun canım :) Bugünün müKesinleşti artık olmadığı :)
Aynı şeyi yazmışızTarihine baktın mı sonucun canım :) Bugünün mü
Ayy kalplerimiz bir :)Aynı şeyi yazmışız
Bak bakalım canım bitki kuru faydasını baya goren varmışFolic iod 12 versi doktor onu kullanıyorum.
bilemiyorumki kuzum bir araştırayım ebru destan küründen hiç haberim yok
Agzından bal damliyor canımmmmmbu ay olacak canım benim.inan SENVosVos35 @Efe2014 mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız
Allah razi olsun canimm gonlumden gecenleri yazmissin inan kafamda ekledigim bi kac kisi daha var onlarla birlikte bu ayi guzel bir sekilde kapatalim . iyi kalbin yazdigin her kelimede belli oluyor zaten cansinnnbu ay olacak canım benim.inan SENVosVos35 @Efe2014 mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız
Ay ne güzel canım ya rabbim bağışlasın,saglikla al kucagina insllah darısı bizlere.hayit otuda iyimis onuda bir arastirayimBana yaptılar yumurta testini 0 çıktı dr yumurtlama hiç olmamış dedi zor hamile kalman dedi klomen verdi günde 1 tane içtim bide o ay incir yedim bol bol hayıt otu içtim hamile kaldım
S sen hamişsinnnn
Bu ara yoğunluktan giremedim sayfalara bakamadumm hayırlı olsun gözün Aydın nasıl sevindim Allah isteyen herkese versinnnbende batı bekliyor yine sopan suyuna devam
Haklısın canım hemogram istemişti, değerler biraz düşük ama yine sınırda, demişti. Beslenmene özen göster düzelir dedi. Ve üzerine bu folic asidi yazdı. Acaba ne kadar sürede etkisini fark ederiz, bu uyuşuk hallerim çok canımı sıkıyorfolic asidim de bitiyor, yeniden alsam iyi olacak..
Evet canım değiştirdim adimi.Tüh ya inşAllah olur senin canım.Ben korunmaya başladım bu ay rutin kontroller için doktoruma gittim ,niye korunuyorsun diye kızdı. Yimurtaliklarin çok hızlı çalışıyor, çok iyi falan dedi ama ben yine de bir kaç ay dusunmeyecegim.Hayırlısı. Ama senin için dua edeceğim canım. Rabbim bir an önce sana verir inşAllah.Hayırlı haberin olursa beni etiketlersin. Görüşmek üzere. ...Aaaaaa çok sağol canım,ama durumda bir değişiklik yok malesef regl oldum yine
5. Aya başlıycam bismillah diyip,sen adınımı değiştirdin canım çıkartamadım,msjlara bakınca hatırladım.
sen napıyorsun devammı calismalar
Arı sütünü bal polen karışımı olarak almıştım canım ama daha çok oğlana yedirmeye çalışıyorum. Sanırım sabahları düzenli yesem ben de faydalanabilirim :) unutmazsamSen bu arı sütünü vs kullaniyordun sanki canim?
Beeo'nun ürünlerine bir göz gezdir istersen.
Mevsimde ayri bi vuruyor aanki bu zamanlarda
Arı sütünü bal polen karışımı olarak almıştım canım ama daha çok oğlana yedirmeye çalışıyorum. Sanırım sabahları düzenli yesem ben de faydalanabilirim :) unutmazsam
Ay canım benim çok sevinirdin beni,tabiki hayırlı haberler aldigin an haberdar edrim seniEvet canım değiştirdim adimi.Tüh ya inşAllah olur senin canım.Ben korunmaya başladım bu ay rutin kontroller için doktoruma gittim ,niye korunuyorsun diye kızdı. Yimurtaliklarin çok hızlı çalışıyor, çok iyi falan dedi ama ben yine de bir kaç ay dusunmeyecegim.Hayırlısı. Ama senin için dua edeceğim canım. Rabbim bir an önce sana verir inşAllah.Hayırlı haberin olursa beni etiketlersin. Görüşmek üzere. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?