uzuldum canim senin adina allah yardimcin olsun tez zamanda tekrar nasip etsin hepimize insallahhYazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn
İnşaAllah dua edin daha düşük demediler ama bilmyrm kanamam olursa gidcmuzuldum canim senin adina allah yardimcin olsun tez zamanda tekrar nasip etsin hepimize insallahh
4 yaşında oğlum şuan cnm 2 için uğraşıyorumAy ne güzel canım ya rabbim bağışlasın,saglikla al kucagina insllah darısı bizlere.hayit otuda iyimis onuda bir arastirayim
Bu arada banada yapıldı o test 11 cikmisti
insallahh dusuk olmaz o zamn canim allah yardimcin olsunİnşaAllah dua edin daha düşük demediler ama bilmyrm kanamam olursa gidcm
İnşaAllahinsallahh dusuk olmaz o zamn canim allah yardimcin olsun
Allah yardımcın olsun cnm testi tekrarlat bazen sonuçlar yanlış olabiliyorİnşaAllah
bende hamile kalmaya calisiyorum canim hic hamile kalmadim daha once sende bana dua edermisin kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz o yuzden birbirimize bol bol dua edelimİnşaAllah
1 hafta 10 gündür kullanıyorum onu. Picoya iyi geldiğini duyunca aldım hemenBu arada inofolic combi pkos olanlara da şifa olurmuş. Nasılsa bebek istiyorsun, folik asit içiyorsun, özele gidince doktoruna bunu sor bakalım, bakarsın iyi gelir
Yok önceki sonuç değil :)Tarihine iyi baktın mı cnm bir önceki sonucu görüyor olmayasın
Bugünün :)Tarihine baktın mı sonucun canım :) Bugünün mü
Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn
Merhaba bende 31 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım bugün 2.günü ümitlenmek istemiyorum ama adetim normalde hiç gecikmezdi akıntı hariç adet belirtim yok ilk çocuğumuz olacakValla ne zaman tutacağı belli olmuyor. Öyle şeyler okuyoruz ki burda o yüzden tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer zaten bu ay da tutmazsa doktora gidip tahlil yaptırıcam annem over kanseriydi benimde kontrollere gitmem lazım
Canımm buralarda sayilirim. Pek yazmasamda okumaya calisiyorum. Biraz herseyden uzaklasmaya ihtiyacim var❤@P u d i n g veSimayinannesi etiketlemistim ama cikmamis mesajda.
Nerelerdesiniz kizlar?Iyisinizdir insallah.
Merhaba bende 31 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım bugün 2.günü ümitlenmek istemiyorum ama adetim normalde hiç gecikmezdi akıntı hariç adet belirtim yok ilk çocuğumuz olacak
İnzivaya cekildim. Ilaclarla iç ıce takiliyorum. Bu ay da boyle olsunİzmir birinci dereceden deprem bölgesi malumsallanır arada
@P u d i n g geri sayıma başladın mı annem?Simayinannesi bu ay da serbest stil çalışıyor
Sen hangi gün gideceksin kontrole? Kese görünür belki
Ahhh kuzum insallah hepimiz soyleyecegiz bir gün.bu ay olacak canım benim.inan SEN @VosVos35Simayinannesi @mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız
aynen. bazısı bi ayda tek denemede tutturuyor. bi yildir 100 deneme olmuştur bende hicbisey yok :))) tabi doktora git bence de. bu adetten sonra ben de gidicem tekrardan. diğer ay gel demişti. o tedaviler de o kadar gözümü korkutuyo ki. hormon tedavileri vs. umarım ona gerek kalmaz hicValla ne zaman tutacağı belli olmuyor. Öyle şeyler okuyoruz ki burda o yüzden tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer zaten bu ay da tutmazsa doktora gidip tahlil yaptırıcam annem over kanseriydi benimde kontrollere gitmem lazım
Canımm buralarda sayilirim. Pek yazmasamda okumaya calisiyorum. Biraz herseyden uzaklasmaya ihtiyacim var❤
❤❤❤Aslında en güzelini yaparsım böyle hissediyorsan.Bol bol keyifli seylerle uğraş,sonraki aya da hazirlik olsun sana da moral olsuunn❤
Dualarımdasın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?