Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazmistim ama tekrar yazayım nolur canını sıkma vardir herseyde bir hayır belki düzelir insallah umudunu kaybetme Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsnn cnm hakknı helal et görmedim belki kötyüm biraz daha kanamam olmadı kprkuyorm ne olcak dış gebelikten korkyorm öyle olrsa tüpler patlar dedi tam bi tehşiş koyamadılar 3 özel hastaneye gtrm hala bklyrm hayrlısı bu

Ah dimi bi de onlar var ilkini yap ikinciyi sakın bekletme diye. Sen mi bakacaksın diyesim geliyor yada oluyor da ben mi yapmıyorum bizim insanlarımız çok seviyor herşeye karışmayı

Yok canım haktan degil az da olsa kendini iyi hissetmene katkım olsun diye dualarimda olduğunu soylemek icin . insan boyle zamanlarda yalniz olmadığını görünce iyi oluyor . insallah ne hayirliysa o olsun kötüyü dusunme olmadı baska doktorlara da git madem risk var Allah korusun

canım merhaba Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini.iyi haberlerini aldırsın hep. hamileliğini ne zaman öğerndin canım birde ne gibi belirtilerin vardı test ne zamn yaptın.biraz anlatabilirmisin.
Amin canım sağol..
Benim göğüs uçlarım acıyodu biraz canım kasık ağrılarım oluyordu adet olucam sanmıştım midem çok kötü ekşiyodu ve de yanıyordu anlatamam hiç bir mide sorunum yok benim doktor dedi hamilelikten oluyor böbreklerim ara ara ağrıyordu cnm mide bulantım yoktu bazen midem ağzıma gelirdi o kadar ama hamilelik demek illa belirti olması gerek değil yani hiç bir belirtisi olmadığı halde hamile kalan çok insan var

Çoook ihtycm var hiç bi bilgim yok ne olcak ne edcek Demkki Hayrlısı buymş cnmm biraz korkyorm ilk hamilelğimdi ama oda gidck ama nasl gidck bile bilmyrm nasl bekledysem olmasnı suan gtmesini bklyrm çok garip çok acıyor içim isyan etmyrm cnm Alanda o verende

Rabbim bir şekilde tesellisini veriyor bazi dusuk yapan arkadaslar en azindan hamile kalabiliyoruz diyorlar o sekilde teselli buluyorlar canım sende bu sureci insallah en iyi sekilde atlatirsin

Rabbim bir şekilde tesellisini veriyor bazi dusuk yapan arkadaslar en azindan hamile kalabiliyoruz diyorlar o sekilde teselli buluyorlar canım sende bu sureci insallah en iyi sekilde atlatirsin
Allah ne veriyorsa hayrlı versn cnmm bizim ihtycmz olan Dua eksik etme

kesinlikle öyle. geçen sene densizin teki sen birinciyi doğuramiyon ikinciye hayatta bakamazsin ahah diye gülmüstu. konusmuyorum onunla artik. mumkun mertebe bebekli arkadaslarla da iliskiyi kestim. illa bisey diyen cikiyo. iyi niyetli bile dense ben artik kaldiramiyorum. terslemeye basladim yavastan insanlari. tatlı dil bitti bende bu konuda. iste hazirana kadar bebek oldu oldu, olmadi gidiyorum sehirden. yeni yerde bebeklilerle arkadas olma niyetim yok. kötüler demiyorum asla. ama muhabbet acilmasini dahi kaldiramiyorum cevremde. cidden zor

canım cevabın için çok sağol.daha önceden biliyorum seni yazılarını belki bizede bir tiyo olur diye sordum.canım böbrek ağrısı yaşamadım ama bu ay bendede sol boşluk diyorum ben oraya orası çok ağrıyor.hatta üşüttüm dedim kendi kendime ama akıntımda olmayınca merak ettim.gogle bile yazdım tarifini bilmediğim için aptalca şeyler çıktı.sol boşluk kasığın üstü hatta bazen omurga kemiğine kadar geliyor ağrısı.benide bu ay soldan vurdular .sol boşluk sol bacak sol kasık hepsi bir yerde sağa birşey olduğu yok.benimde göğüslere bastırınca ağrıyor yoksa ağrısı yok .bakalım hayırlısı canım.kaçıncı gününde öğrenmiştin hamile oldunu testde ne zaman çıkmıştı

Allah senden Razı olsnnnn cnmm korkuyorm dua edin gidckse Rabbimn emri yeterki sağlıkla atlatym
Canım rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Dilegim bebeginin seninle kalmasi ama olumsuz bir durum olacaksa da en hafif şekilde atlatmani dilerim.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…