aynen canım Allah büyük o ol derse olur.hamile kalınca burda en son sevinecek olan kişilerden biri benim.ben ne zaman sevinirim 5 ayı bitirdim 23 haftayı geride bırakıp 28 30 haftaları gördümde ancak o zaman sevinirim tamam benim meleğim gelecek bana diye.5 ayı geride bırakmam lazım en başta.ilk önce bende sevinir ağlarım hatta ama kaybetme korkusu hamile kalamamaktan daha zor.elinden birşey gelmiyor.burda hamile olanlara tek yazım onlarda bilirlerki Allah kucağına almak nasip etsin diye yazıyorum .biliyorum o duyguyu 4 defa yaşadım. burda hamile kalamayınca olmuyor diye dertlenen insanlarada şunu diyorum Allah belki sizi büyük sınavdan koruyor diye düşünüyorum.ondan bu sözüm sanada geçerli.geç olsun güç olmasın canımm benim.üzülme belkide sizler bu dünyada böyle sınavlar veriyorsunuz..herkesin sınavı ayrı. herşey için hakkında hayırlısı olsun kuzum kusura bakma uzun olduValla kuzum benimde ov.testlerim negatif hep ama ov.testinde gebeliği saptamak saçma zaten bilemiyorum doğruluğu var mı yok mu. Kasık ve bel ağrılarım var ki zaten adetten önce olan şeyler. Beyaz ve sulu akıntım var ki o da genelde olan şeyler. Göğüs hassasiyetim yok, ateş basma yok yani gebeliğe yoracağım bir belirtim yok. Dün kafayı yeterince yedim şu an sersemlemiş gibiyim sakince Salı’yı bekliyorum Allah büyük kuzum.
bu ovulasyonda koyulaşamadı gitti kuzum ya.Erken daha.. gebelik testi pozitif olacağı sularda ovulasyon koyulaşmaya başlıyor anladığım kadarıyla
Gecen ayda 2 yumurtam olmustu bu ayda cnm.klomen kullanirken bi tane oluyoduGeçen ay kaç yumurta oluştu peki birde bu ipnenin ağrısı sızısı var mı canım
Agri sizi yada baska hic bisi yapmadi cnm ck sukur yan etkisini gormedim.kalcadan baska siringayla yapildiginda mahvetmesi disinda :)Geçen ay kaç yumurta oluştu peki birde bu ipnenin ağrısı sızısı var mı canım
çatlamaz o canım daha yeni bitti adetin bence. benimde oğlan bugün yok yarında pazar günü alıcam annemden.anne anneye gitti.tatilin sonunu değerlendirmeye:)Şu saat oldu oğlum hâlâ iştahla oyun oynuyor.. gözümden uyku akıyor, babası kanepede uyudu kaldı.. bizim çalışma da yarına kaldı zannımcayumoşlar erken çatlamaz inşallah bu ay
benim etrafimda öyle diyo. işte yaş 30 neyi bekliyosun, evleneli kaç yil oldu olsun artik falan. ayip ediyolar. kotu niyetle soyleyenleri Allah bildigi gibi yapsin. hani milletten de sıkıldım biraz. tüm arkadas cevremin tamaminin oldu. doktora gittim. rahim filmi cekti temiz cikti. işte küçük bi kist var bende. hormon degerleri de biraz kotu cikti. daha kotu olanlar uc ayda bi adeti gelenler dahi doğurdu. adet gelmezse bu hafta tekrar gitcem. ya tedaviye baslar asilama vs ya da kisti alir bilemiyorum. stres de etkiliyo. agir da calisiyorum. bilmiyorum ya nolcak halimiz :)
Aynen canım insallah guzel sonucunu alacazinsanların ovulasyon testine hep koyu görünce bende bi hevesle başladım böylede çıkınca formum düşüyo. bata kadar yolu var hayırlısı canım
Insallah canım hepimiz icinn:)Evet canım 11 12 gibi bekliyorum senin içinde iyi olur inşallah hersey
aynen canım Allah büyük o ol derse olur.hamile kalınca burda en son sevinecek olan kişilerden biri benim.ben ne zaman sevinirim 5 ayı bitirdim 23 haftayı geride bırakıp 28 30 haftaları gördümde ancak o zaman sevinirim tamam benim meleğim gelecek bana diye.5 ayı geride bırakmam lazım en başta.ilk önce bende sevinir ağlarım hatta ama kaybetme korkusu hamile kalamamaktan daha zor.elinden birşey gelmiyor.burda hamile olanlara tek yazım onlarda bilirlerki Allah kucağına almak nasip etsin diye yazıyorum .biliyorum o duyguyu 4 defa yaşadım. burda hamile kalamayınca olmuyor diye dertlenen insanlarada şunu diyorum Allah belki sizi büyük sınavdan koruyor diye düşünüyorum.ondan bu sözüm sanada geçerli.geç olsun güç olmasın canımm benim.üzülme belkide sizler bu dünyada böyle sınavlar veriyorsunuz..herkesin sınavı ayrı. herşey için hakkında hayırlısı olsun kuzum kusura bakma uzun oldu
Şu saat oldu oğlum hâlâ iştahla oyun oynuyor.. gözümden uyku akıyor, babası kanepede uyudu kaldı.. bizim çalışma da yarına kaldı zannımcayumoşlar erken çatlamaz inşallah bu ay
Ne güzel yazdin hem umut verdin hem ders Allah emeklerini bosa vermez insallah sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın insallah canim benimaynen canım Allah büyük o ol derse olur.hamile kalınca burda en son sevinecek olan kişilerden biri benim.ben ne zaman sevinirim 5 ayı bitirdim 23 haftayı geride bırakıp 28 30 haftaları gördümde ancak o zaman sevinirim tamam benim meleğim gelecek bana diye.5 ayı geride bırakmam lazım en başta.ilk önce bende sevinir ağlarım hatta ama kaybetme korkusu hamile kalamamaktan daha zor.elinden birşey gelmiyor.burda hamile olanlara tek yazım onlarda bilirlerki Allah kucağına almak nasip etsin diye yazıyorum .biliyorum o duyguyu 4 defa yaşadım. burda hamile kalamayınca olmuyor diye dertlenen insanlarada şunu diyorum Allah belki sizi büyük sınavdan koruyor diye düşünüyorum.ondan bu sözüm sanada geçerli.geç olsun güç olmasın canımm benim.üzülme belkide sizler bu dünyada böyle sınavlar veriyorsunuz..herkesin sınavı ayrı. herşey için hakkında hayırlısı olsun kuzum kusura bakma uzun oldu
Yazini okuyunca gulumsedim ne guzel telas :) cocuk uyusun biz çalışalım aksiyona gel superŞu saat oldu oğlum hâlâ iştahla oyun oynuyor.. gözümden uyku akıyor, babası kanepede uyudu kaldı.. bizim çalışma da yarına kaldı zannımcayumoşlar erken çatlamaz inşallah bu ay
inş canım benim herkese versin Allahım sağlıkla.içimdekileri yaşadıklarımı dile verdim .her şeye rağmen güçlü durmak zorundayız.hayat devam ediyor.neler yaşayacağımızı bilmiyoruzki.Ne güzel yazdin hem umut verdin hem ders Allah emeklerini bosa vermez insallah sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın insallah canim benim
Masallah sana canım benim ana yuregine sabrina hayranım masallahinş canım benim herkese versin Allahım sağlıkla.içimdekileri yaşadıklarımı dile verdim .her şeye rağmen güçlü durmak zorundayız.hayat devam ediyor.neler yaşayacağımızı bilmiyoruzki.
Aminnn canmmm Rabbim razı olsn sendenRabbim sağlıkla bu donemlerini atlatmayi nasip etsin. Dualarımiz seninle. InşaAllah hemen ardından yeniden sağlıklı şekilde hamilelik gecirirsiniz
bende senin bu gzel yüreğine canımMasallah sana canım benim ana yuregine sabrina hayranım masallah
Hahaa tamamben tampon alıcam kotexin varmışSen de pamukla dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?