inşallah olur. eşim de gitti onun da sorun çıktı. ameliyatlik durum yok ilac kullaniyor o. kimyasal gebelik yaşadım bi kere. bende tutunma ihtimali düşük sanırım bilmiyorum hic. belirti tespit etmek cok degisik ya :) bide kist belirtisi, adet belirtisi, hamilelik belirtisi hepsi birbirinin aynisi :)) bence sen de doktora git derim. hic olmadi yumurta kontrolu yapar doktor. ben geciktirmistim. bi gittim hem bende hem esimde yiginla sorun varmis megerseUmarım reglin olmaz ve senden güzel bebiş haberleri alırız. Eşin gitti mi doktora? Belki onun da bi kontrolden geçmesi gerekebilir. Ama tabiii Allahım inşallah sana hamilelik nasip eder de bunlara gerek kalmaz. Geçen gün bi tanıdık yakından hamilelik haberini alırız benden söylemesi dedi resmen o günden sonra belirti aramaya başladım kendimde :) su gibiyiz işte bulunduğumuz kabın şeklini alıyoruz
canım senin durumunu okudum içim sızladı çok üzüldüm yazamadım. canım üzülme desem de boş biliyorum .öyle ortada kaldığın zamanları çok iyi biliyorum.belki ilerde ona birşey olacaktı daha çok üzülecektin belki Allah senin o kadar üzülmene razı olmadı şimdi canın yandı.umarım herşey yolunda giderde kötü düşüncelerde yok olur gider. ama Allah senin bu yoldan geçmeni istediyse vardır bi hikmet.biliyorum için acı dolu. ama bu günlerde geçicek biraz zamanı var sadece.Allah ne veriyorsa hayrlı versn cnmm bizim ihtycmz olan Duaeksik etme
Ya gaz oluyor bide sürekli çişim gelıo dısardaydım gazi da çıkaramadim wc de gidemedim resmen kasıklarim patlicaktiKasığında mi canım niye bu kadar agriyor dayanilmayacak gibiyse acile git bence
İşte bugün yarin her an bat ama hiç gelen giden yok akınti da yokGünün geçtimimi cnm
Dua edecegim canım. Rabbim saglikli bebekler versin sana❤Canmm Saolsn duan bana ilactr duanzda untmaynn
Ayy neden etiket aktif olmuyor :/ tekrar deniyimİyi geceler gece kuşları
Nasılsınızzz:)
@Efe2014 Başladınız mı tedaviye?@VosVos35 Lekelenmelerin için doktora gittin mi?
Takip edemiyorum sizi ya hızınıza yetişmek ne mümkün rekor kıracak bu gidişle bu topik:) Bi vajinismus sayfası 2009 dan beri aktif bir de bu olacak sanırım:)
Saol cnmm bnmmcanım senin durumunu okudum içim sızladı çok üzüldüm yazamadım. canım üzülme desem de boş biliyorum .öyle ortada kaldığın zamanları çok iyi biliyorum.belki ilerde ona birşey olacaktı daha çok üzülecektin belki Allah senin o kadar üzülmene razı olmadı şimdi canın yandı.umarım herşey yolunda giderde kötü düşüncelerde yok olur gider. ama Allah senin bu yoldan geçmeni istediyse vardır bi hikmet.biliyorum için acı dolu. ama bu günlerde geçicek biraz zamanı var sadece.
Ah dimi bi de onlar var ilkini yap ikinciyi sakın bekletme diye. Sen mi bakacaksın diyesim geliyor yada oluyor da ben mi yapmıyorum bizim insanlarımız çok seviyor herşeye karışmayı
Sanada canmn içiDua edecegim canım. Rabbim saglikli bebekler versin sana❤
kesinlikle öyle. geçen sene densizin teki sen birinciyi doğuramiyon ikinciye hayatta bakamazsin ahah diye gülmüstu. konusmuyorum onunla artik. mumkun mertebe bebekli arkadaslarla da iliskiyi kestim. illa bisey diyen cikiyo. iyi niyetli bile dense ben artik kaldiramiyorum. terslemeye basladim yavastan insanlari. tatlı dil bitti bende bu konuda. iste hazirana kadar bebek oldu oldu, olmadi gidiyorum sehirden. yeni yerde bebeklilerle arkadas olma niyetim yok. kötüler demiyorum asla. ama muhabbet acilmasini dahi kaldiramiyorum cevremde. cidden zor
Benimde eklermisin 8 ŞubatHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
biumutsa - @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
plojovic - @dlkkydlntpl
- @Nurr05
- @Vuslat ne zaman
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @arkeolog063 2 şubat
- @SEVDAM07 3 Şubat
- @R4bi4 3 Şubat
- @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @esmarslan 5 Şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
- @gizemlii123 5 Şubat
- N nalyecetemtahin 7 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @eymenim54 7 Şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
Anladım canım sıcak tut kendini süt e bal tarçın ekle ic canim ılık bir sekilde iyi gelir insallah. Buarada hamilelik belirtilerinde var gaz sancisi seninde ondan olabilir:)Ya gaz oluyor bide sürekli çişim gelıo dısardaydım gazi da çıkaramadim wc de gidemedim resmen kasıklarim patlicakti
Bizde 3 gundur degerlendirdik adam bugun dalgaya vurdu sinirlendm bnde yarida biraktm sinirdn uyuyamiym dondu arkasini yatti bide ya.dr sali crs prs cuma vermis iste bu iliskiyi.ben bosuna igne olup hap vs kullaniyrm o zmn sinir ediyolar insani yaa..sen durt kaldir vosvosum mecbur yapacaklar istiyolarsa.. bn bnmkini bogazlicam smdi az kaldi.Şu saat oldu oğlum hâlâ iştahla oyun oynuyor.. gözümden uyku akıyor, babası kanepede uyudu kaldı.. bizim çalışma da yarına kaldı zannımcayumoşlar erken çatlamaz inşallah bu ay
Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi
Allah razı olsnn cnm hakknı helal et görmedim belki kötyüm biraz daha kanamam olmadı kprkuyorm ne olcak dış gebelikten korkyorm öyle olrsa tüpler patlar dedi tam bi tehşiş koyamadılar 3 özel hastaneye gtrm hala bklyrm hayrlısı bu
İyi geceler gece kuşları
@Efe2014 Başladınız mı tedaviye?@VosVos35 Lekelenmelerin için doktora gittin mi?
Takip edemiyorum sizi ya hızınıza yetişmek ne mümkün rekor kıracak bu gidişle bu topik:) Bi vajinismus sayfası 2009 dan beri aktif bir de bu olacak sanırım:)
yok canim kotu dusunmuyosun.benim evli arkadaşlarımin hepsinin var. yaşı küçük olanlarin da var. benimle ayni anda evlenen akraba ikinciye dogurdu :))) hani canim bu bulundugum yerde kendime baski cok oldu bana his olarak. kimse bisey demiyo ama ben bunaldim. yeni yerde bebekli cevre edinmezsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) simdiki yerde herkes ya hamile ya yeni bebegi var. ben haric. aralarında cok daraldim. yani millet iyi niyetle bile dese cok hassaslasmisim kaldiramiyorum cok kotu. oncesinde de her ay beklemek, hormon ilaci kullanmak vs cok yordu. ki bu ay yine doktora gidecem bakalim ne dicek bu seferKesinlikle katılıyorum. Bu konuda kendime aşırı kızıyordum “ nekadar kötü düşünüyorum” diye ama bu psikolojide ve süreçte olan herkes aynı dertten muzdaripmiş meğer. Yaşıtlarımda çocupu olmayan yok, olmayanlarda zaten “hamileyim” diye geliyor. Bir insanın çocuğunun muhabbeti hiç mi bitmez belki bende olsa bende anlatırım hatta şimdi çocuğu olan arkadaşlar kızacak belki ama normalde severek katıldığım sohbete artık tahammül edemiyorum. “ dünyanın en zeki çocuğu bende” muamelesi çekip birbirleriyle sidik yarıştırmaları yok mu hele arkama bakmadan kaçasım geliyor.
Sonuna kadar katılıyorum sana. Kaçmak çözüm değil tabiki keşke görmezden gelmeye çalışıp rahat olabilsek.
Sağ kaşık hep bi ağri szi hareket halimde zatenAnladım canım sıcak tut kendini süt e bal tarçın ekle ic canim ılık bir sekilde iyi gelir insallah. Buarada hamilelik belirtilerinde var gaz sancisi seninde ondan olabilir:)
Kuzummm❤İyi geceler gece kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?