- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş.hamilesindir canım bnm inş..İşte bugün yarin her an bat ama hiç gelen giden yok akınti da yok
Kızlar merhabalarBugün bebişimi ilk kez gördüm şükür herşey yolundaymış.Minik pıtpıtlarıda duydum Rabbim tez zamanda herkese o pıtpıtları duyursun canlar
![]()
![]()
Masallah saglikla kucagina alirsiniz insallah canım cook sevindimKızlar merhabalarBugün bebişimi ilk kez gördüm şükür herşey yolundaymış.Minik pıtpıtlarıda duydum Rabbim tez zamanda herkese o pıtpıtları duyursun canlar
![]()
![]()
Oh masallah :) gercktn nasi beceriyomus eskiler arkadas ya :) annemler 7 babamlar 9 kardes dedugin gibi pespese biri sussa digeri hicmi bisi istemedi :)Yazini okuyunca gulumsedim ne guzel telas :) cocuk uyusun biz çalışalım aksiyona gel super
Aklima annem babam geldi biz 8 kardesiz hayir nasıl başardınız bide gencler pes pese dogmusuz arada yok![]()
Canım, çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet görmezsen yapacağın testte kesin sonuç alırsın.Kızlar çatlatma iğnesi kullandım bugün 8 gün oldu adetimede 6 gün kaldı. Bugün kan testi yaptırdım 7.50 çıktı sizce gebelik var mıdır
Benimde hiç akıntım yoktu hala da öyle aşırı bir akıntım yok 2 3 gün geçmişti benim ve ben erken gebelik testleri var ya onlardan yapmıştım bacakta ağrı olurmuşcanım cevabın için çok sağol.daha önceden biliyorum seni yazılarını belki bizede bir tiyo olur diye sordum.canım böbrek ağrısı yaşamadım ama bu ay bendede sol boşluk diyorum ben oraya orası çok ağrıyor.hatta üşüttüm dedim kendi kendime ama akıntımda olmayınca merak ettim.gogle bile yazdım tarifini bilmediğim için aptalca şeyler çıktı.sol boşluk kasığın üstü hatta bazen omurga kemiğine kadar geliyor ağrısı.benide bu ay soldan vurdular .sol boşluk sol bacak sol kasık hepsi bir yerde sağa birşey olduğu yok.benimde göğüslere bastırınca ağrıyor yoksa ağrısı yok .bakalım hayırlısı canım.kaçıncı gününde öğrenmiştin hamile oldunu testde ne zaman çıkmıştı
Bebekten dir insallah hayirla canımmSağ kaşık hep bi ağri szi hareket halimde zaten
Saol canım.Amin inşallah bende senin adına çok sevindim hayırlı olsun sende hamiş olmuşsunGözünaydınnnn❤
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhh❤cok sevindimmm
Bende eşime kızdım bugun. Ilaclarimi önüne koydum. Bunlari icmemi istiyorsan ona göre davran dedim. Bazen durumun ciddiyetini anlayamiyorlar.Bizde 3 gundur degerlendirdik adam bugun dalgaya vurdu sinirlendm bnde yarida biraktm sinirdn uyuyamiym dondu arkasini yatti bide ya.dr sali crs prs cuma vermis iste bu iliskiyi.ben bosuna igne olup hap vs kullaniyrm o zmn sinir ediyolar insani yaa..sen durt kaldir vosvosum mecbur yapacaklar istiyolarsa.. bn bnmkini bogazlicam smdi az kaldi.
Saol canım.Amin inşallah bende senin adına çok sevindim hayırlı olsun sende hamiş olmuşsun![]()
![]()
![]()
Amin canım .Allah razı olsun.sanada en kısa zamanda nasip etsin RabbimMasallah saglikla kucagina alirsiniz insallah canım cook sevindim![]()
Cok akilli çocuklarmisiz demek ki :) ama annem sunu diyor şimdiki çocuklar zor bizim zamani mizda boyle olsaydi herhalde kafayi yerdim 8 cocuklaOh masallah :) gercktn nasi beceriyomus eskiler arkadas ya :) annemler 7 babamlar 9 kardes dedugin gibi pespese biri sussa digeri hicmi bisi istemedi :)
Cnm ck ck gecms olsn insallah sikintisiz bi sekilde atlatirsiniz yaaAllah ne veriyorsa hayrlı versn cnmm bizim ihtycmz olan Duaeksik etme
Sagol canim hayırlisi ile :)Amin canım .Allah razı olsun.sanada en kısa zamanda nasip etsin Rabbim![]()
Aminnnnnnnnnnnn Amin cnmmmCnm ck ck gecms olsn insallah sikintisiz bi sekilde atlatirsiniz yaa
Maşallah canimKızlar merhabalarBugün bebişimi ilk kez gördüm şükür herşey yolundaymış.Minik pıtpıtlarıda duydum Rabbim tez zamanda herkese o pıtpıtları duyursun canlar
![]()
![]()
Süpeeer,başlamak bitirmenin yarısı demişler inan çok sevindim kalbim pır pır oldu ya:) hem şunun şurasında mart’a ne kaldı ki di mi:)Kuzummm❤
Bizim tedavi Mart ayına kaldı. Amh degerime tekrar bakildi biraz dusuk cikti yasima gore. Bu ay ilaca basladik önden hazirlik olsun diye. Bende durumlar boyle
Sen nasilsin?