Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm keşke öle bişy olsaydı ama Degil Hala kanamam olmadı ve dış gebelikten süpelniyorlar sağlıksz gebelik dedi doktor baskasna gtrm aynı seyi dediler degerm düşmeye başlamş insaAllah kendi yoluyla tedavi olmadan sağlkszsa hayrlısı buysa gtsn kötü bişy olmasn Rabbim yeni umutlar versn :'(
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun güç kuvvet versin.İnşallah en kolay şekilde bu sıkıntılı durumdan kurtulursun.Ümitsizliğe kapılma dış gebelik olsada hamile kalabiliyosun ne kadar büyük bi nimet hamile kalabilmek.Sendende yakında güzel haberler alıcaz biliyorum sende inan.Bu belirsizlik sona erince daha güçlü bi şekilde yoluna devam et.Seni güzel sürprizler bekliyo yolun sonunda :emir_bebek: :KK200:

Bu aksami ve pazar gecesini mutlaka degerlendir canım:KK66:

Canım her dış gebelikte tüpler patlamaz.
Bende Eylül'de yaşadım.
Suan zaten takip altindasindir sanirim.Bende igne vuruldum biraz uzun bi sutecti.
Degerin tekrar yukselip tekrar duser vs takip ederler.Kendiliginden dusuyorsa belki kurtajla sonlandirir.Her turlu insallah mudahaleye gerek kalmaz.
Ama kurtaj mutlaka yaparlar sanirim patolojiye gondermek icin.
Beklemekten baska caren yok suan.
Degerin kendi kendine dususe gecerse kanamayla hizlanir sürecin.
Belirsizlik zor suan bi Allah bi sen biliyorsundur neler hissediyorsun.......

Maşallah maşallahh :)))
Sizi sormalı nasilsiniz minisinle?
Çoook şükür iyiyiz:) önümüzdeki hafta nasipse 2. Trimestere geçicez, riskli zamanların yüksek oranla azalcağı zaman onun için yüreğim daha rahat:)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar,yumurtlamalar?:)

inşallah olur. eşim de gitti onun da sorun çıktı. ameliyatlik durum yok ilac kullaniyor o. kimyasal gebelik yaşadım bi kere. bende tutunma ihtimali düşük sanırım bilmiyorum hic. belirti tespit etmek cok degisik ya :) bide kist belirtisi, adet belirtisi, hamilelik belirtisi hepsi birbirinin aynisi :)) bence sen de doktora git derim. hic olmadi yumurta kontrolu yapar doktor. ben geciktirmistim. bi gittim hem bende hem esimde yiginla sorun varmis megerse

Ben gitmiştim geçtiğimiz zamanlarda hamile kalmamla ilgili bi sorun olmadığını ama hamile kaldıktan sonra tutunma olasılığının az olduğunu söylemişti o da rahim şeklinden dolayıymış ama yüzde yüz tutunmaz diye bişey de demiyorum demişti. Sen bi 6ay dene olmazsa öyle gel demişti şu ay ki adetimi de atlatayım eğer olmazsa gidicem tekrardan. Dediğine katılıyorum yaşadığımız tüm ağrılar birbirine karışıyor :)

Ayneen. Evlenince çocuk sorarlar birinciyi doğurursun ikinci ne zaman derler. Kafayı sıyırmış insanlar cidden. İnsanın aklında olmayan şeyi aklına sokuyorlar. İster istemez “ evet yaa 30 oldum birinciyi daha yapamadık ikinciyi ne zaman yapçaz ooofff” diye stresleniyorum.

Sorma ya resmen ilkini yapamadan ikincinin stresini yaşatıyorlar insana. Ya analarımız nenelerimiz nasıl hamile kalıyolarmış öyle pat diye. Anneme soruyorum bi çaba sarfetmiyorduk açıkcası diyor vay bizim halimize

Sat 23 aralıktı canım

Benimde 28 Aralık.Sen simdi kalp atisini duyunca ben kese icin umitlendim :))))))))

Çoook şükür iyiyiz:) önümüzdeki hafta nasipse 2. Trimestere geçicez, riskli zamanların yüksek oranla azalcağı zaman onun için yüreğim daha rahat:)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar,yumurtlamalar?:)

Prenseslik dönemi kendi icinde yine stresleride olsa :)))))) en azindan gobis cikması ve bebegin hareketleri eklenince en guzel zamanlar oluyor ister istemez :)))))

Iyiyim cok sukur :) yakalamisiz tutturmusuz yumurtayı cok sukur ❤bakalim yarin kontrol var ❤

yok canim kotu dusunmuyosun.benim evli arkadaşlarımin hepsinin var. yaşı küçük olanlarin da var. benimle ayni anda evlenen akraba ikinciye dogurdu :))) hani canim bu bulundugum yerde kendime baski cok oldu bana his olarak. kimse bisey demiyo ama ben bunaldim. yeni yerde bebekli cevre edinmezsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) simdiki yerde herkes ya hamile ya yeni bebegi var. ben haric. aralarında cok daraldim. yani millet iyi niyetle bile dese cok hassaslasmisim kaldiramiyorum cok kotu. oncesinde de her ay beklemek, hormon ilaci kullanmak vs cok yordu. ki bu ay yine doktora gidecem bakalim ne dicek bu sefer

İnşallah mutlu olursun sonuçlarınla. Olay takmamaktan geçiyor ama takmamayı nasıl becericez onu bilemiyorum. İnşallah bu süreci yaşayan herkes kurtulur bu sınavdan ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah kuzum ;)

Süpeeer,başlamak bitirmenin yarısı demişler inan çok sevindim kalbim pır pır oldu ya:) hem şunun şurasında mart’a ne kaldı ki di mi:)
Ben iyiyim çok şükür 12. Haftamın içindeyim cinsiyet heyecanları başladı:)Ufaktan karnım çıkmaya başladı:anneadayı:
Hep aklımdasınız kopamadım sizden:)
Ayyy maşallah size ❤
Tahminde bulunayim dedim ama karar veremedim. Saglikli, hayirli bir evlat olsun insallah.
Arada yaz mutlaka. Bende buraya baktikca uzuluyorum artik. Birimiz mujde veriyoruz birimiz kaybediyoruz. Gercekten cok uzuluyorum. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Biraz hassas oldum galiba.
Guzel haberlerini bekliyorum hep.

Benimde 28 Aralık.Sen simdi kalp atisini duyunca ben kese icin umitlendim :))))))))

Prenseslik dönemi kendi icinde yine stresleride olsa :)))))) en azindan gobis cikması ve bebegin hareketleri eklenince en guzel zamanlar oluyor ister istemez :)))))

Iyiyim cok sukur :) yakalamisiz tutturmusuz yumurtayı cok sukur ❤bakalim yarin kontrol var ❤
Hadiii:) Ay ne güzel haberler aldım:)Çok heyecanlıııı♥️ inşallah hayırlısı ile tutmuştur döllenme olmuştur .Doktordan sonra benide etiketlemeyi unutma ;)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Sorma ya resmen ilkini yapamadan ikincinin stresini yaşatıyorlar insana. Ya analarımız nenelerimiz nasıl hamile kalıyolarmış öyle pat diye. Anneme soruyorum bi çaba sarfetmiyorduk açıkcası diyor vay bizim halimize

Evet o zaman insanlar “yumurtlama günü” nedir bilmiyorlar bile ! Böyle ovulasyon testleride yok. Teknoloji de yok. Aslında bi bakıma şanslıyız çok çabuk her bilgiye ulaşıp evde takip yapabiliyoruz. Allah korusun her ihtimale karşı tıpta gelişti. Ama bir kötü yanı herşeyden haberdarız ve “ ya benim başıma gelirse, ya şöle olursa, böle olursa” diye saçma sapan bunalıma giriyoruz. Bilgi kalabalığı olduça stres de artıyor.

Eskiden ne güzel ohhh. Radyasyon namına hiçbirşey yok, herşey organik herşey doğal, insanlar birbirine vakit ayırabiliyor o vakitte çocuk oluyor kafalar pırıl pırıl. Kaldı ki insanlar korunmayı bile bilmiyorlarmış yani hormonları alt üst edecek hiçbirşey yaşamamışlar. Bu dönemde yaşadığımız için çooook şanssızız.

En muzdarip olduğum konudan girdin fazla yazdım valla

Bende eşime kızdım bugun. Ilaclarimi önüne koydum. Bunlari icmemi istiyorsan ona göre davran dedim. Bazen durumun ciddiyetini anlayamiyorlar.
Sende kaldir uyumasin :KK66:
Ya vala kuzum bak bugun grip olsam igne vurul deseler hayatta vurulmam derim kacarim.kan alcaz deseler geri dururum.ya yemedigim igneklmadi iki aydir ve dr her gittimde kan aldirip duruyr ya be adam ne cektigimi gormuyormusun ya bi de bndn ck istiyosun.ayda bi kac gunle sinirli olan vakti niye boyle geciriyosun.inan ck kiziyrm bole olunca ya leyleklermk getircek bu bebekleri ilClarmi sen lazimsin daa.
Sende ck iyi ypmissin..bastan anlasin bosuna hormon yukletmiyz kendimize dengemiz sasti yHu istiyolarsa ona gore davransinLr.
Aman yk ne uyandircam bogazlamasam iyi

Butun belirtiler var ama bebis birturlu yok :110: 3.4 gundun akinti coktu bugun de pembe bir leke geldi daha sonra mide bulantisi basladi fakat kusma olmadi sag kasik hafif agri var insallah bu sefer tutar :KK76:13 gun var bata test de yapmak istemiyorum artik hep husran oluyor

Ayyy maşallah size ❤
Tahminde bulunayim dedim ama karar veremedim. Saglikli, hayirli bir evlat olsun insallah.
Arada yaz mutlaka. Bende buraya baktikca uzuluyorum artik. Birimiz mujde veriyoruz birimiz kaybediyoruz. Gercekten cok uzuluyorum. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Biraz hassas oldum galiba.
Guzel haberlerini bekliyorum hep.
Kaybeden mi var yoksa? Ay neyse bilmiyim hiç içim gidiyor çok üzülüyorum :(
Veren Allah alan Allah her kimse o dilerim inşallaaah hayırlısı ile yine sağlıklı şekilde gebeliği olsun...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah♥️

Ya vala kuzum bak bugun grip olsam igne vurul deseler hayatta vurulmam derim kacarim.kan alcaz deseler geri dururum.ya yemedigim igneklmadi iki aydir ve dr her gittimde kan aldirip duruyr ya be adam ne cektigimi gormuyormusun ya bi de bndn ck istiyosun.ayda bi kac gunle sinirli olan vakti niye boyle geciriyosun.inan ck kiziyrm bole olunca ya leyleklermk getircek bu bebekleri ilClarmi sen lazimsin daa.
Sende ck iyi ypmissin..bastan anlasin bosuna hormon yukletmiyz kendimize dengemiz sasti yHu istiyolarsa ona gore davransinLr.
Aman yk ne uyandircam bogazlamasam iyi
Dur bogazlama kuzum, çocuk için lazim adamcagiz ;) ben olsam inat icin uyandirirdim. Belki bu sinirle tutar ;)

Kaybeden mi var yoksa? Ay neyse bilmiyim hiç içim gidiyor çok üzülüyorum :KK43:
Veren Allah alan Allah her kimse o dilerim inşallaaah hayırlısı ile yine sağlıklı şekilde gebeliği olsun...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah♥️
Amiiiinnnnn:dua::dua::dua:
Sen hic uzme canim bu aralar kendini. Dikkat et kendine. Kız mı olacak acaba :KK28:

Butun belirtiler var ama bebis birturlu yok :110: 3.4 gundun akinti coktu bugun de pembe bir leke geldi daha sonra mide bulantisi basladi fakat kusma olmadi sag kasik hafif agri var insallah bu sefer tutar :KK76:13 gun var bata test de yapmak istemiyorum artik hep husran oluyor
Canim zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor bu gerkeste sabittir.sen daha dun yumurtlamissin ozaman gebelik varsa bile yeni olusuyordur.istersen takvim programi indir.suan olusan gebelik testlerdede cikmaz

Back
X