- 10 Eylül 2017
- 3.546
- 4.040
- 133
Evet o zaman insanlar “yumurtlama günü” nedir bilmiyorlar bile ! Böyle ovulasyon testleride yok. Teknoloji de yok. Aslında bi bakıma şanslıyız çok çabuk her bilgiye ulaşıp evde takip yapabiliyoruz. Allah korusun her ihtimale karşı tıpta gelişti. Ama bir kötü yanı herşeyden haberdarız ve “ ya benim başıma gelirse, ya şöle olursa, böle olursa” diye saçma sapan bunalıma giriyoruz. Bilgi kalabalığı olduça stres de artıyor.
Eskiden ne güzel ohhh. Radyasyon namına hiçbirşey yok, herşey organik herşey doğal, insanlar birbirine vakit ayırabiliyor o vakitte çocuk oluyor kafalar pırıl pırıl. Kaldı ki insanlar korunmayı bile bilmiyorlarmış yani hormonları alt üst edecek hiçbirşey yaşamamışlar. Bu dönemde yaşadığımız için çooook şanssızız.
En muzdarip olduğum konudan girdin fazla yazdım valla
Bu düşüncene +100 puan veriyorum. Belki de en büyük şanssızlığımız yaşadığımız dönem
Evet bilgiye çabuk ulaşıyoruz tedaviler daha fazla ama eskiden insanlar tedaviye bile gerek duymuyordu işte. Kendimizi yapay gıdalardan ne kadar uzaklaştırmaya çalışsakta neredeyse artık soluduğumuz hava bile doğal değil. Psikolojimizi düzgün tutmaya çalışıyoruz ama bilinçaltımız aynı şeyi söylüyor mu orası şaibeli. Elimiz ayağımız tutsun akıl sağlığımız yerinde olsun yeter ki sağlıklı birer çocuk doğurmamak için aslında hiçbir sebebimiz yok