- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Bugün gelmiyceğini çok iyi biliyorum canım ama bebek olcağını zannetmiyorum :/ Allah'tan hayırlısını diliyorum :)
İnsan kendini çok iyi tanıyor tabii❤
Allah'tan ümit kesilmez yine de inşallah şaşırtır❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gelmiyceğini çok iyi biliyorum canım ama bebek olcağını zannetmiyorum :/ Allah'tan hayırlısını diliyorum :)
Bana bu ay klomen vermedi sadece bu iğneyi verdi incir yemeye başladım yumurta olmazsa boşa vurulmuş olucam o kadar iğneyi bayada pahalıAgri sizi yada baska hic bisi yapmadi cnm ck sukur yan etkisini gormedim.kalcadan baska siringayla yapildiginda mahvetmesi disinda :)
İnşaallah canım, çok teşekkür ederimİnsan kendini çok iyi tanıyor tabii❤
Allah'tan ümit kesilmez yine de inşallah şaşırtır❤
Hayirlisi olsun ben cok emindim valla ya uzuldumTamamen emin oldum canım bebiş yok. Sagan kürüne başladım. Adet olunca da aslan pençesi yapacam :)
Allah Allah niye 2 cikiyormus peki ?Baktım şimdi sonuca yine 2 çıkmış. Bebiş yok. Küre devam :)
Bu aksami ve pazar gecesini mutlaka degerlendir canım
Hadi hayırlısı olsun bakalım :))
Canım her dış gebelikte tüpler patlamaz.
Bende Eylül'de yaşadım.
Suan zaten takip altindasindir sanirim.Bende igne vuruldum biraz uzun bi sutecti.
Degerin tekrar yukselip tekrar duser vs takip ederler.Kendiliginden dusuyorsa belki kurtajla sonlandirir.Her turlu insallah mudahaleye gerek kalmaz.
Ama kurtaj mutlaka yaparlar sanirim patolojiye gondermek icin.
Beklemekten baska caren yok suan.
Degerin kendi kendine dususe gecerse kanamayla hizlanir sürecin.
Belirsizlik zor suan bi Allah bi sen biliyorsundur neler hissediyorsun.......
Maşallah maşallahh :)))
Sizi sormalı nasilsiniz minisinle?
Kısmet :) Artık hevesim kalmadı. Başka planlar yaptımHayirlisi olsun ben cok emindim valla ya uzuldum![]()
BilmemAllah Allah niye 2 cikiyormus peki ?
Bi dr a gitmen şart cnmBilmem![]()
Degisik yani bunun nedeni olmali ?Bilmem![]()
<2.0 yazıyor ama acaba 2den küçük mü demek istiyor sonuç mu 2. Belki ben yanlış diyorumBi dr a gitmen şart cnm
Normal bence ya. Gebelik olsaydı artacaktıDegisik yani bunun nedeni olmali ?
Yok 5 i deger aliyorlarya 5 den kucuk demek yani 2<2.0 yazıyor ama acaba 2den küçük mü demek istiyor sonuç mu 2. Belki ben yanlış diyorum
Gebelik yok evet olsa artardı ama kaç gün geçti cnm normal değil bu yüzden dedim dr gitmen şart diye bi kontrol eder en azından adet geciktikçe insan daha da kötü oluyor benim ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum seviniyorum iyiki oldu diye hamilelik yokmuş brklicek kendimi yiyecektim olmasaydı .<2.0 yazıyor ama acaba 2den küçük mü demek istiyor sonuç mu 2. Belki ben yanlış diyorum
Aynen gitmem gerekiyor artık da gittim öyle oldu. Bu ay çıkınca özelde başlayacam tedaviyeGebelik yok evet olsa artardı ama kaç gün geçti cnm normal değil bu yüzden dedim dr gitmen şart diye bi kontrol eder en azından adet geciktikçe insan daha da kötü oluyor benim ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum seviniyorum iyiki oldu diye hamilelik yokmuş brklicek kendimi yiyecektim olmasaydı .
Allahallah. Sayıyı sorun etmiyorum ya. 2 de olsa 3 de olsa tamamen negatif :)Yok 5 i deger aliyorlarya 5 den kucuk demek yani 2
Daha gününe var diye biliyorum. Süpriz yani hala hersey. InşaAllah hakkında hayırlısı olur canim:)Negatif canım, yanlış alarm :)