Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün gelmiyceğini çok iyi biliyorum canım ama bebek olcağını zannetmiyorum :/ Allah'tan hayırlısını diliyorum :)

İnsan kendini çok iyi tanıyor tabii❤
Allah'tan ümit kesilmez yine de inşallah şaşırtır❤

Facebook grubundan buldum bu fotoğrafları arkadaşlar

Eklentiler

• 350CDAD8-8651-4D74-BC2D-A68AA8FA06E9.webp
    350CDAD8-8651-4D74-BC2D-A68AA8FA06E9.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 64BF9116-89EB-495B-939B-921520AD9C12.webp
    64BF9116-89EB-495B-939B-921520AD9C12.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu aksami ve pazar gecesini mutlaka degerlendir canım:KK66:

Hadi hayırlısı olsun bakalım :))

Canım her dış gebelikte tüpler patlamaz.
Bende Eylül'de yaşadım.
Suan zaten takip altindasindir sanirim.Bende igne vuruldum biraz uzun bi sutecti.
Degerin tekrar yukselip tekrar duser vs takip ederler.Kendiliginden dusuyorsa belki kurtajla sonlandirir.Her turlu insallah mudahaleye gerek kalmaz.
Ama kurtaj mutlaka yaparlar sanirim patolojiye gondermek icin.
Beklemekten baska caren yok suan.
Degerin kendi kendine dususe gecerse kanamayla hizlanir sürecin.
Belirsizlik zor suan bi Allah bi sen biliyorsundur neler hissediyorsun.......

Maşallah maşallahh :)))
Sizi sormalı nasilsiniz minisinle?

<2.0 yazıyor ama acaba 2den küçük mü demek istiyor sonuç mu 2. Belki ben yanlış diyorum
Gebelik yok evet olsa artardı ama kaç gün geçti cnm normal değil bu yüzden dedim dr gitmen şart diye bi kontrol eder en azından adet geciktikçe insan daha da kötü oluyor benim ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum seviniyorum iyiki oldu diye hamilelik yokmuş brklicek kendimi yiyecektim olmasaydı .

Gebelik yok evet olsa artardı ama kaç gün geçti cnm normal değil bu yüzden dedim dr gitmen şart diye bi kontrol eder en azından adet geciktikçe insan daha da kötü oluyor benim ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum seviniyorum iyiki oldu diye hamilelik yokmuş brklicek kendimi yiyecektim olmasaydı .
Aynen gitmem gerekiyor artık da gittim öyle oldu. Bu ay çıkınca özelde başlayacam tedaviye

Back
X