Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay tvde bile hamileler çocuğu olmayan

Degisik yani bunun nedeni olmali ?

Kizlar 0.1-1.0-2.0 normal standart degerler.
Küsürat olursa mesela 2.58-3.46 vs onlarda genelde ihtimal daha cok olur

Bugün regl günüm. Ateşim 37.2..

Hâlâ gelmedi kırmızılar

Sana bundan sonra pembeler farz
Icimden öyle gecti❤

Slm hanımlar ne var ne Yok hamiş adaylarımız var mı bugün doktora gittim kalp atışlarımızda duyduk hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere inşlhh tam 6 hafta 2 günlüksün doktor dedi

Maşallahh
Allah hep saglikli haberleriniz almayi nasip etsin insallah :)

12.gununde canım. Yani o koyu çizgilerden 12 gün geçmiş oldu. Havaya girdim iyice:) tabi cizgiler netlesmeden esim cok giremiyo ama ben simdiden ohooo. Rabbim isteyen herkese nasip etsn ins
hayırlı olsun canım benim çok sevindim.bende bugün 9.günümdeyim.salı gününe kadar dişimi sıkayım:)

Kızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Biraz kafa dinle, konudan uzaklaş ama ümidini yitirme canım.. gençsin daha.. doktor değiştir.. cok yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin ediyorum.. dinlendir vücudunu, tatile çık v.s. Allah büyük.. geciktiriyorsa vardır bunda da bir keramet..

Kizlar dun gece yazmistim size yarim saat oldu gittim kan verdim dayanamadim sanniyorum pek cunku evdeki testlerde negatif ama bir umit dua edin sizde

Hayırlı olsunn insaallah sağlıkla gekir bebis:)

Sordum ebeye benim aci eşiğim cok düşük anestezili çekebilir misiniz diye yok burda anestezi olmadan çekiliyor dedi
Devlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsin

Devlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsin
Ya sorma sorma bide bu siteden okudum biraz cogu kisi kan revan icinde kaldım bayıldım falan yazmış üniversite hastanesine gidiyorum sali sabah 7 bucukta olcam ama korkumu anlatamam anestezi verseler ellerine yapışacak sanki

Kizlar Boyle bir durumda ne zaman test yapmaliyim ?

Ben adet geçtikten 2 gün sonra sabah yapmıştım çıkıyor her ne kadar geç döllenme olsa da ki benimki şu an öyle dün anca keseyi gördük ve kalp atışını duyamadım ama haftaya insallah

Ya sorma sorma bide bu siteden okudum biraz cogu kisi kan revan icinde kaldım bayıldım falan yazmış üniversite hastanesine gidiyorum sali sabah 7 bucukta olcam ama korkumu anlatamam anestezi verseler ellerine yapışacak sanki
Peki doktorla konuşsan, belki ücretli yapabilirler

Ben adet geçtikten 2 gün sonra sabah yapmıştım çıkıyor her ne kadar geç döllenme olsa da ki benimki şu an öyle dün anca keseyi gördük ve kalp atışını duyamadım ama haftaya insallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İmzana gebelik takvimi eklesene

Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım.

Kızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Canım sağlık olsun üzülme ümidini kesme. bak Benim de aşılama-tüp bebek başarısızdı 2 ay Sonra kendiliğinden oldu hiç ümidini kesme . Bol bol dua et, hacet namazı kıl , beni bunlar o dönem manevi olarak çok rahatlatmıştı. İncir kürü yap tavsiye ederim. Zaten 2 adet görmeyi bekletiyor doktorlar. O Arada 15 gün soğan kürü yap adet görürsen sonra incire başla bakarsın sende de etkili olur inşallah. Denemekten zarar çıkmaz derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…