- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bilmem
Degisik yani bunun nedeni olmali ?
Bugün regl günüm. Ateşim 37.2..
Hâlâ gelmedi kırmızılar
Slm hanımlar ne var ne Yok hamiş adaylarımız var mıbugün doktora gittim kalp atışlarımızda duyduk hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere inşlhh tam 6 hafta 2 günlüksün doktor dedi
hayırlı olsun canım benim çok sevindim.bende bugün 9.günümdeyim.salı gününe kadar dişimi sıkayım:)12.gununde canım. Yani o koyu çizgilerden 12 gün geçmiş oldu. Havaya girdim iyice:) tabi cizgiler netlesmeden esim cok giremiyo ama ben simdiden ohooo. Rabbim isteyen herkese nasip etsn ins
Biraz kafa dinle, konudan uzaklaş ama ümidini yitirme canım.. gençsin daha.. doktor değiştir.. cok yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin ediyorum.. dinlendir vücudunu, tatile çık v.s. Allah büyük.. geciktiriyorsa vardır bunda da bir keramet..Kızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Hayırlısı canım bekleyelim hep beraber. İhtimal varKizlar dun gece yazmistim size yarim saat oldu gittim kan verdim dayanamadim sanniyorum pek cunku evdeki testlerde negatif ama bir umit dua edin sizde
Hayırlı olsunn insaallah sağlıkla gekir bebis:)Hamileyimdir insaAllah:) bi onceki gebelikte de dayanamayip erken yapmistim boyle cikmisti. Onu baza alarak hamile oldugumu resmen kabul ediyorum. Ayy hadi ins 2018 annesi de olurum. Usttekiler ovulasyon testi altta kirmizi olan gebelik. Sizce hamileyim demi ya?? :)valla 10 dk once ogrrnp smdi buraya yaziyrum
Ins canim cok saolun 1 saat sonr cikarmis ama ben bikac saat bakamam heralde heyecandan haber veririm size bakabilirsemHayırlısı canım bekleyelim hep beraber. İhtimal var
Sordum ebeye benim aci eşiğim cok düşük anestezili çekebilir misiniz diye yok burda anestezi olmadan çekiliyor dediBen anesteziyle cekilenlerdenimm..hic bisi hissetmedm.bi narkoz aldm bayldm gittim sonra baktm uyanmisim bu kdrrr
Günaydın canınmnm bu sabah dediğiniz gibi işk idrsrla yaptim test ama çikmadi bişiy gelen giden de yokHayırlı Sabahlar, Güzel Bir Hafta Sonu Dilerim Kızlar
Bugün Bat.. Hâlâ tık yok. Test yapmadım. Gene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :)
mahidevran61 sen ne durumdasın canım
Devlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsinSordum ebeye benim aci eşiğim cok düşük anestezili çekebilir misiniz diye yok burda anestezi olmadan çekiliyor dedi
Ya sorma sorma bide bu siteden okudum biraz cogu kisi kan revan icinde kaldım bayıldım falan yazmışDevlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsin
Kizlar Boyle bir durumda ne zaman test yapmaliyim ?
Peki doktorla konuşsan, belki ücretli yapabilirlerYa sorma sorma bide bu siteden okudum biraz cogu kisi kan revan icinde kaldım bayıldım falan yazmışüniversite hastanesine gidiyorum sali sabah 7 bucukta olcam ama korkumu anlatamam anestezi verseler ellerine yapışacak sanki
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İmzana gebelik takvimi ekleseneBen adet geçtikten 2 gün sonra sabah yapmıştım çıkıyor her ne kadar geç döllenme olsa da ki benimki şu an öyle dün anca keseyi gördük ve kalp atışını duyamadım ama haftaya insallah
Canım sağlık olsun üzülme ümidini kesme. bak Benim de aşılama-tüp bebek başarısızdı 2 ay Sonra kendiliğinden oldu hiç ümidini kesme . Bol bol dua et, hacet namazı kıl , beni bunlar o dönem manevi olarak çok rahatlatmıştı. İncir kürü yap tavsiye ederim. Zaten 2 adet görmeyi bekletiyor doktorlar. O Arada 15 gün soğan kürü yap adet görürsen sonra incire başla bakarsın sende de etkili olur inşallah. Denemekten zarar çıkmaz derim benKızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İmzana gebelik takvimi eklesene
Ayy, inşaallah canım benim ya. Heyecanlandım şimdi gerçekten ya :)Sana bundan sonra pembeler farz
Icimden öyle gecti❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?