- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Kızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Canım hakkinda hayirlisi olsun canını sıkma elbet vardir bunda da bir hayır.Kızlar çok üzgünüm sonuç negatif artık umudum yok
Dayandırsan bejle canım insallah iyi sonuc alirsinnKızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım.
Dayandırsan bejle canım insallah iyi sonuc alirsinn
Profil sayfanda bebeğin tahmini doğum tarihi bölümü var, oraya tarih girip değişiklikleri kaydet, imzanda çıksınAmin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah o nasıl oluyor
Profil sayfanda bebeğin tahmini doğum tarihi bölümü var, oraya tarih girip değişiklikleri kaydet, imzanda çıksın
Kızlar bat 11 şubat ama yimdi leke geldiğini gördüm nadir sizce adetmi oluyom yoksa yermeşmemi acık kahverengi
Canim ben bugun bir umitle kan testi vermistim ama negatif cikti 2 gun once adet gunumdu 1 damla geldi kesildi yerlwsme kanamasi sanmistim senin durumunu bilmiyorum senin daha adetine var belkide yerlesme kanamasidir insAllahta oyledir birde kizlar hic bole olmadi surekli kasigim agriyo adetimde hic gecmezdi noldu bana anlamiyoum yerlesme kanamasi 2 gun once oldu kan tahlilinde cikmalimiydi 1.20 cikmis negatif ama yukselme ihtimali varmi bole bisey yasayan yadaKızlaaaarrr
5ay inşallh gelmez devamı sağol cevap için peki senin nasıldı rengi kıvamı ve ne kadar sürdüBenim kizimda bir hafta önce gelmişti öyle ama sen adet geçmeden umutlanma canim
Sağol cnm cevapladığın için inşallah vardır seninde benimde tutunuyolardır belkideCanim ben bugun bir umitle kan testi vermistim ama negatif cikti 2 gun once adet gunumdu 1 damla geldi kesildi yerlwsme kanamasi sanmistim senin durumunu bilmiyorum senin daha adetine var belkide yerlesme kanamasidir insAllahta oyledir birde kizlar hic bole olmadi surekli kasigim agriyo adetimde hic gecmezdi noldu bana anlamiyoum yerlesme kanamasi 2 gun once oldu kan tahlilinde cikmalimiydi 1.20 cikmis negatif ama yukselme ihtimali varmi bole bisey yasayan yada
5ay inşallh gelmez devamı sağol cevap için peki senin nasıldı rengi kıvamı ve ne kadar sürdü
Tüp bebek sonucum negatif canım şimdi neden olmadığına bakçaklarcanım bak hepimiz aynı durumdayız Allah tan ümit kesilir mi beklicez. doktora gittinmi ne kadardır düşünüyorsun bu arada bende 88 lıyım
Canım nasıl yapçam soğan kürünü şimdi mi yapim adeti mi bekliyim birde hangi soğanla yapılıyo bazı yerlerde beyaz yazıyo bazılarında kahverengiCanım sağlık olsun üzülme ümidini kesme. bak Benim de aşılama-tüp bebek başarısızdı 2 ay Sonra kendiliğinden oldu hiç ümidini kesme . Bol bol dua et, hacet namazı kıl , beni bunlar o dönem manevi olarak çok rahatlatmıştı. İncir kürü yap tavsiye ederim. Zaten 2 adet görmeyi bekletiyor doktorlar. O Arada 15 gün soğan kürü yap adet görürsen sonra incire başla bakarsın sende de etkili olur inşallah. Denemekten zarar çıkmaz derim ben
Tüp bebek sonucum negatif canım şimdi neden olmadığına bakçaklar
Canım Allah kabul etsin şimdiden. Topiğin hayırlı olsunselam kızlar inşallah göbüşler dolsun sağlıkla kucağımıza gelsin bunun için böyle birtopik açtım Rabbim kimin duasının makbul olacağı bilinmez tabi inşallah MERYEM SURESİ okuyoruz katılmak isterseniz https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-icin-41-meryem-suresi.1056182/#post-54668565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?