Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayandırsan bejle canım insallah iyi sonuc alirsinn

Kızlar bat 11 şubat ama yimdi leke geldiğini gördüm nadir sizce adetmi oluyom yoksa yermeşmemi acık kahverengi

Benim kizimda bir hafta önce gelmişti öyle ama sen adet geçmeden umutlanma canim

Canim ben bugun bir umitle kan testi vermistim ama negatif cikti 2 gun once adet gunumdu 1 damla geldi kesildi yerlwsme kanamasi sanmistim senin durumunu bilmiyorum senin daha adetine var belkide yerlesme kanamasidir insAllahta oyledir birde kizlar hic bole olmadi surekli kasigim agriyo adetimde hic gecmezdi noldu bana anlamiyoum yerlesme kanamasi 2 gun once oldu kan tahlilinde cikmalimiydi 1.20 cikmis negatif ama yukselme ihtimali varmi bole bisey yasayan yada

Sağol cnm cevapladığın için inşallah vardır seninde benimde tutunuyolardır belkide

5ay inşallh gelmez devamı sağol cevap için peki senin nasıldı rengi kıvamı ve ne kadar sürdü

O anlık geldi canım WC de silerken fark ettim ama o kadardi yani devami gelmedi az bir şeydi

Canım nasıl yapçam soğan kürünü şimdi mi yapim adeti mi bekliyim birde hangi soğanla yapılıyo bazı yerlerde beyaz yazıyo bazılarında kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…