Bu çevre baskısı yok mu sinir oluyorum Sanki bizim elimizde olan bir şey. Benim kaynanam mevzuyu biliyor. Sağolsun bayağı destek çıkıyor kadıncağız. Sıkıntı yapma herşey gelip geçici diyor hep.Aynen öyle canım. Inşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allaha kalmış. Umarım tez zamanda kavuşuruz. Her şey ne kadar da basit geliyordu evlenmeden önce. Hayaller kuruyorduk çocuk falan. Isimleri bile hazırbenden sonra evlenenler hamile. Hatta birininki 5 aylık olmuş. Senin yok mu dedi. Yok ben istemiyorum bir tatil daha yapacam dedi. Niyeee biz bebegimizle şuraya gidecez falan filan. Eşimin ailesi diyor olsun olsun. Korkuyorum ki uzun süre olmaz diye. O zaman hep beni suçlayacaklar. Başta istemedin al olmuyor diyecekler. Şimdi bile söylüyorlar ya olmazsa sonra diye
Belki çoktan buluşmuştur yumurta ile sipocan :) cuma gününü garanti olsun diye vermiştir, yoksa yumurta max 24 saat yaşıyor biliyorsunKiz dr cumayda verince icim raht etmedi iste sinirdn oldum dun vala.bende misafirlerim var bugun dun hazirliklardn yorgundum ck ondn sinirlerim gerildi
Çok sevindim gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin inşaallah :)Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnakiçim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Çok sevindim gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin inşaallah :)
Umarım canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklemekten başka yapacak bir şey yok :)Bu çevre baskısı yok mu sinir oluyorum Sanki bizim elimizde olan bir şey. Benim kaynanam mevzuyu biliyor. Sağolsun bayağı destek çıkıyor kadıncağız. Sıkıntı yapma herşey gelip geçici diyor hep.
Hiç korkma canım olacağı varsa olur. Maalesef benim de çevrem hamile dolu. Soranlara acelesi yok diyip konuyu kapatıyorum bi daha da sormuyolar
Herşey Allâh'ın elinde. Kulun demesiyle olsaydı ohoo :)
Relax olalım herşey güzel olacak :)
Oh beeKızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnakiçim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Canım ekte gönderdim uygulama şekline bak canım. Adetin bitikten sonra 1 hafta içinde başlayabiliyorsun. Günde 2 kere uygula. Suyun klorsuz olmasına dikkat et canım . Soğan da kahverengi kabuklu olacakCanım nasıl yapçam soğan kürünü şimdi mi yapim adeti mi bekliyim birde hangi soğanla yapılıyo bazı yerlerde beyaz yazıyo bazılarında kahverengi
aklıma ne geldiUmarım canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklemekten başka yapacak bir şey yok :)
Senin de çift yumurta ikizlerin olur inşallah canımaklıma ne geldi
Geçen ikiz doktorlardan bahsettim ya.
Eşimin de ikiz kardeşleri var, öğretmen ikisi de
Allahım ya aklıma gelen şeye bak
Onlar tek yumurta abla :)Senin de çift yumurta ikizlerin olur inşallah canım
Hadi yaaklıma ne geldi
Geçen ikiz doktorlardan bahsettim ya.
Eşimin de ikiz kardeşleri var, öğretmen ikisi de
Allahım ya aklıma gelen şeye bak
Darısı başına inşallah canımHadi yakeşke biz de ikiz doğursak oh miss
Aminnn. Bizim ailede ikiz yok. Eşimin abisinin var ama yengesinin genlerden kaynaklı. Belki senin olur :)Darısı başına inşallah canım
Canım senin tüp bebek neden tutmadı araştırdılar mıCanım ekte gönderdim uygulama şekline bak canım. Adetin bitikten sonra 1 hafta içinde başlayabiliyorsun. Günde 2 kere uygula. Suyun klorsuz olmasına dikkat et canım . Soğan da kahverengi kabuklu olacak
Nasipte varsa olur canım benim Allah razı olsun :)Aminnn. Bizim ailede ikiz yok. Eşimin abisinin var ama yengesinin genlerden kaynaklı. Belki senin olur :)
Yok canım devlet hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptırmıştık belki özel olsa araştırılırdı ama bakılmadıCanım senin tüp bebek neden tutmadı araştırdılar mı
Hmm bn ozelde cekilmistim kuzumm ondn anestezili cekildm hatta bn demeden sagolsun dr.um anestezili yapalim demistiSordum ebeye benim aci eşiğim cok düşük anestezili çekebilir misiniz diye yok burda anestezi olmadan çekiliyor dedi
Oh beehadi gözün aydın canım aferin minik kuzuya, hem yolunu bulmuş, hem erkenden görüntü verip seni rahatlatmış...
Hayırlısı canım, geç olsun güç olmasın ❤Sağol canım beniiiim❤
Rahatlattı cidden❤Bundan sonrası nasip en azından ama bu eski sebeplerle bisy olmaması sevindirdi❤
Insallah senden haber alacaz bu ay❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?