Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de aklinizda olsun.
Genetik testi yaptiranlar.Hep pihtilasma cikar ya genelde.Arkadasimiza 2 normal degerlerine normal demisken İzmit'te bi prof kanin pihtilasmadigi icin tutmuyor demis onunda kayiplari vardi.
Ona gore igne vuruyor karindan

Bu çevre baskısı yok mu sinir oluyorum Sanki bizim elimizde olan bir şey. Benim kaynanam mevzuyu biliyor. Sağolsun bayağı destek çıkıyor kadıncağız. Sıkıntı yapma herşey gelip geçici diyor hep.

Hiç korkma canım olacağı varsa olur. Maalesef benim de çevrem hamile dolu. Soranlara acelesi yok diyip konuyu kapatıyorum bi daha da sormuyolar

Herşey Allâh'ın elinde. Kulun demesiyle olsaydı ohoo :)

Relax olalım herşey güzel olacak :)

Kiz dr cumayda verince icim raht etmedi iste sinirdn oldum dun vala.bende misafirlerim var bugun dun hazirliklardn yorgundum ck ondn sinirlerim gerildi
Belki çoktan buluşmuştur yumurta ile sipocan :) cuma gününü garanti olsun diye vermiştir, yoksa yumurta max 24 saat yaşıyor biliyorsun

Çok sevindim gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin inşaallah :)

Umarım canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklemekten başka yapacak bir şey yok :)

Oh bee hadi gözün aydın canım aferin minik kuzuya, hem yolunu bulmuş, hem erkenden görüntü verip seni rahatlatmış...

Canım nasıl yapçam soğan kürünü şimdi mi yapim adeti mi bekliyim birde hangi soğanla yapılıyo bazı yerlerde beyaz yazıyo bazılarında kahverengi
Canım ekte gönderdim uygulama şekline bak canım. Adetin bitikten sonra 1 hafta içinde başlayabiliyorsun. Günde 2 kere uygula. Suyun klorsuz olmasına dikkat et canım . Soğan da kahverengi kabuklu olacak

Eklentiler

• 9DEF1FF3-F086-48ED-8F5C-BB2EF9785914.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 53
aklıma ne geldi

Geçen ikiz doktorlardan bahsettim ya.

Eşimin de ikiz kardeşleri var, öğretmen ikisi de

Allahım ya aklıma gelen şeye bak
Hadi ya keşke biz de ikiz doğursak oh miss

Canım ekte gönderdim uygulama şekline bak canım. Adetin bitikten sonra 1 hafta içinde başlayabiliyorsun. Günde 2 kere uygula. Suyun klorsuz olmasına dikkat et canım . Soğan da kahverengi kabuklu olacak
Canım senin tüp bebek neden tutmadı araştırdılar mı

Oh bee hadi gözün aydın canım aferin minik kuzuya, hem yolunu bulmuş, hem erkenden görüntü verip seni rahatlatmış...

Sağol canım beniiiim❤
Rahatlattı cidden❤Bundan sonrası nasip en azından ama bu eski sebeplerle bisy olmaması sevindirdi❤

Insallah senden haber alacaz bu ay❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…