4. ay canım 5 aylık evliyim :)kacıncı ay denemen kuzum
Benimde sabah beri hiç adet belirtisi yoktu temizlik yapıyodum hatta 2 gibi tuv gittim bi baktım kahve leke sonra psikolojik ağrılar başladı adet oluyom galibaAmin canım. Yok tam gününde gelir
Test var ama cesaretim yok canım
Hiç adet belirtisi bile yok, yarına kadar bekliycem :))
Sabah yaparsın. Inşallah vardır canımmm :)Amin canım. Yok tam gününde gelir
Test var ama cesaretim yok canım
Hiç adet belirtisi bile yok, yarına kadar bekliycem :))
Devlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsin
Of ya inşallah yerleşmedir. Bebeğin gelmiş olsun canım inşaallah ♡ ♡Benimde sabah beri hiç adet belirtisi yoktu temizlik yapıyodum hatta 2 gibi tuv gittim bi baktım kahve leke sonra psikolojik ağrılar başladı adet oluyom galiba
Canım negatif se eğer ilaçlardan dolayı gecikme benim de adet günümde ve sonrası iki gün leke şeklinde oldu sonra normal adet oldum yani ilaçlar geciktirebilirCanim ben bugun bir umitle kan testi vermistim ama negatif cikti 2 gun once adet gunumdu 1 damla geldi kesildi yerlwsme kanamasi sanmistim senin durumunu bilmiyorum senin daha adetine var belkide yerlesme kanamasidir insAllahta oyledir birde kizlar hic bole olmadi surekli kasigim agriyo adetimde hic gecmezdi noldu bana anlamiyoum yerlesme kanamasi 2 gun once oldu kan tahlilinde cikmalimiydi 1.20 cikmis negatif ama yukselme ihtimali varmi bole bisey yasayan yada
Benimde sabah beri hiç adet belirtisi yoktu temizlik yapıyodum hatta 2 gibi tuv gittim bi baktım kahve leke sonra psikolojik ağrılar başladı adet oluyom galiba
4. ay canım 5 aylık evliyim :)
İnşaallah canım, of midemde kelebekler uçuşuyorSabah yaparsın. Inşallah vardır canımmm :)
Sorma canım tazeyim ama benden sonra evlenenler bile hamiledaha tazesin :))
Sorma canım tazeyim ama benden sonra evlenenler bile hamile
Ya benim de kahve başler ama benim günüme 8 gün vardı bide acık kahverengiydi ilk gördüğümde pet koydum bişe gelmemiş ama ağrım varcanım benım adetlerim hep kahverengi baslıyor galiba oluyorsun
İnşallahAmiiiinnnnn
Sen hic uzme canim bu aralar kendini. Dikkat et kendine. Kız mı olacak acaba
Amiin, Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın canımben 8 yıllık evliiyim canım 5 deneme merak etme bişi degil Allahım hayırlısını nasip etsin
Ya benim de kahve başler ama benim günüme 8 gün vardı bide acık kahverengiydi ilk gördüğümde pet koydum bişe gelmemiş ama ağrım var
Tahmin edebiliyorummmm. Hayırlısı olsun canım benim :)İnşaallah canım, of midemde kelebekler uçuşuyorkalbim duracak gibi
Çok sağol kardeşimTahmin edebiliyorummmm. Hayırlısı olsun canım benim :)
Sağol cnm inş hepimiz anne olalım bi an önce noluuurrr bu aralar cok kötüyüm zaten anne olumıycam herhalde diye düşünüyom hepOf ya inşallah yerleşmedir. Bebeğin gelmiş olsun canım inşaallah ♡ ♡
Aynen bakalım akşama belli olur gelirse devamı adet oluyom derimmm8 günde bayagı varmıs canım
Her zaman dua’larımdasınız tek tek müjdelerinizi almayı diliyorum.Benden kahve leke geldiğinde eşim internetten hemen araştırmıştı hep rahimin kendini temizlediğini görmüşş:))İnşallah seninki de öyledir.Gitmedim gülüm, normal çalışmaya devam ediyorum.. bakalım bu ay yine olursa artık giderim.. bugun adetin 12. günü, dua edin benim için, bu ay olsun inşallah..
Sen nasılsın? Minik kuzu uslu duruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?