- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Canım daha çok var ve tam yumurtlama günlerindesin. Bence bugünü de değerlendirin. Yumurtlama herkeste farklı belirtiler veriyor. InşaAllah bu ay alirsiniz güzel haberi :)Gebelik ile alkali olmaz mi cunku midem surekli bulaniyor test tede cikmadi yine olmadi demeye basladim
Insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin insallahCanım daha çok var ve tam yumurtlama günlerindesin. Bence bugünü de değerlendirin. Yumurtlama herkeste farklı belirtiler veriyor. InşaAllah bu ay alirsiniz güzel haberi :)
Aminn inşallah canim:)Insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
canım benim maaşşalah tebrik ederim Allah kucağına almak nasip etsin basbaya hamilesin canım 7 şubattı demi birde hangi marka test yaptın benimde 7 8 şubat .miratech marka test bozuk çıktı .yumurtllaman ne zaman oldu biliyormusun canımkıZlar batıma 4 gün var ve ben dayanamadim test yaptim silik cizgi ckti gittim kan testi yaptirdim 195.66 sizce hamilemiyim
oy kıyamam canım çok geçmiş olsun ama ilk 3 ay genelde oluyor sevdiğin şeyleri sevemiyosun burnuna ağır kokuyor falan .ama tatlı ağrılar bunlar:)Çok halsizim midem fena
canım sen halan kan vermeye gitmedinmi kaç gün oldu ben olsam çatlardımKizlarrrr belirti olarak agiznizda metalik tat varmı
Saol canım tşk ederimoy kıyamam canım çok geçmiş olsun ama ilk 3 ay genelde oluyor sevdiğin şeyleri sevemiyosun burnuna ağır kokuyor falan .ama tatlı ağrılar bunlar:)
Kız evdeki testte hayal kırıklığına uğradım kanada cesaret edemiyorum ama hafta ici gitmeyi düşünüyorum 5 gün geçti belim kasiklarim felaket ağrıyo tam adet oldum diyorum hiçbişey gelmiyorcanım sen halan kan vermeye gitmedinmi kaç gün oldu ben olsam çatlardım
Beyaz akıntın varmıKız evdeki testte hayal kırıklığına uğradım kanada cesaret edemiyorum ama hafta ici gitmeyi düşünüyorum 5 gün geçti belim kasiklarim felaket ağrıyo tam adet oldum diyorum hiçbişey gelmiyor
Var ama genelde şu gibi geliyor şeffaf yani beyaz arada oluyorBeyaz akıntın varmı
canın içinde bir tane daha can var ikiniz birbirinize uyum sağlama süreci 3 ay sonra rahat biiraz daha canımSaol canım tşk ederim
Vallahi ya bu zamana kadar bir sorun yoktu bugün nedenae kötüyüm
İnşallah cnm benim yacanın içinde bir tane daha can var ikiniz birbirinize uyum sağlama süreci 3 ay sonra rahat biiraz daha canım
Evde test yapsana canımVar ama genelde şu gibi geliyor şeffaf yani beyaz arada oluyor
İlkini adet günü yaptim diğerini 1 gün geçince öbürünü de 2 gün geçince am à negtiftiEvde test yapsana canım
Geldimi ben şook üzülme diyecem ama ben çok üzüldüm seni düşünemiyorum hayırlısı olsun canım benimKafayı yiyeceğim gerçekten Bat 7 Şubat’tı bugün hastalandım inanamıyorum artık ne hevesim kaldııı ne ümidim kaldııı ne bir beklentim kaldıı yok olmuyor olmuyor olmuyooor
Listede gordum yeni bat yazilmisDeğilmiş valla kuzum çok umutluydum en başta ama değilmiş. Hesaplasam da şaşıyor anlamadım gitti artık adet biter bitmez her gün yapçam nerdese o kafaya girdim yani bıkmadan usanmadan her gün yapıp kafamı rahatlatıcam yemin ederim
Hiç sorma aynıyızÇok halsizim midem fena
Hayırlı olsun CNm hamilesinkıZlar batıma 4 gün var ve ben dayanamadim test yaptim silik cizgi ckti gittim kan testi yaptirdim 195.66 sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?