Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu sakin aklina yerlestirme ve sakin dusunme :KK66:
Herkesin hayati bambaska canim..

Kahve oldugu surece kirmizilar gelmeyene kadar umit var :)

Ahh ahh sonra cok ozleniyor :) hele o tekmeler ❤
Hayatinda en fazla hadi 2-3 kere daha yasayabilecegin ve inanilmaz guzel bisy oldugunu dusunup tadini cikar :) gobisler daha da keyiflenmeye baslar❤
Ahh once sabretmeyi ogretiyorlar sonra da cok lazim oluyor cidden ❤
Onların herşeyi ayrı güzel♥️ O tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))

seymaka seymaka Aynen öyle canım,zaten çok şükür zor bir gebelik geçirmiyorum tadını çıkartıyorum her türlü ama insan yinede bir an önce kucaklamak istiyor işte:)
plojovic plojovic Sen hamilesinnn! Aşk olsun özellikle belirttim güzel haberlerinizde benide etiketleyin diye yoruma denk gelmesem bileceğim yok:KK12:
Neyse Rabbim tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallah.Ve maşallah♥️

Şimdi arkadaşlar 22 ocakta kan tahlilim 0.1 çıkmıştı, bugün 16,94. Yani aşağı yukarı 1/1,5/2 haftalık olması gerekiyor değil mi? Döllenme daha yeni gerçekleşmiş gibi.
Hesap sat'a göre oluyor canım, yani son adetin ilk günü başlangıç sayılır

Onların herşeyi ayrı güzel♥️ O tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))
Masallah canimm umarim hersey cok guzel gecer butun güzelliklerini yaşarsın saglikla kucagina alirsin :nazar::nazar::KK200:

Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)

Elimde son bir test kaldı :-)

Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)
canım bende sabah yaptım dereceyi 36. 3 36.2 çıktı .bana göre çok düşük geldi.silk çizgiyide gördm tekrar 12.gün de yapayım yada yarın sabah bida yapayım ne çıkcak

Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)

Elimde son bir test kaldı :-)

Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)
Hadi hayırlısı vardır inşallah :)

Back
X