- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Kan testini canımAmin canm inşallah neyi kız şimdi yapma diyodur dedin çocuğumu testini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini canımAmin canm inşallah neyi kız şimdi yapma diyodur dedin çocuğumu testini![]()
Kız gün ayayı çok oldu canm sana günaydınGünaydın kızlarrr
Anam 2 3 ay onumu bekliycemKan testini canım![]()
Onların herşeyi ayrı güzelBunu sakin aklina yerlestirme ve sakin dusunme
Herkesin hayati bambaska canim..
Kahve oldugu surece kirmizilar gelmeyene kadar umit var :)
Ahh ahh sonra cok ozleniyor :) hele o tekmeler ❤
Hayatinda en fazla hadi 2-3 kere daha yasayabilecegin ve inanilmaz guzel bisy oldugunu dusunup tadini cikar :) gobisler daha da keyiflenmeye baslar❤
Ahh once sabretmeyi ogretiyorlar sonra da cok lazim oluyor cidden ❤
Valla tatil uyuyorum öğlene kdr yarin iş vsr bugün yatişşşGünaydın kızlarrr
Kız gün ayayı çok oldu canm sana günaydın
Oyyyy sag salim kucaginada al insallahhh kuzummmmmOnların herşeyi ayrı güzelO tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))
Geçmiş olsun canım neden böyle oldu acaba... Hastaneye gittin dimi? Doktor bir şey dedi mi?benim 66. günün üzerine kanamam oldu. beni hamilelik listesinden silersin . üzgünüm.seymaka
Hayırlı olsun canım ikisinde de gölge çizgi var maşallahKızlar........![]()
Yeni olduğu için düşük çıkabilir canım.. 2-3 gün sonra yine baktırırsan yükselmiş olur Allah'ın izniyle.. hayırlı olsunTest sonucum kızlar. Çok mü düşük???
Hesap sat'a göre oluyor canım, yani son adetin ilk günü başlangıç sayılırŞimdi arkadaşlar 22 ocakta kan tahlilim 0.1 çıkmıştı, bugün 16,94. Yani aşağı yukarı 1/1,5/2 haftalık olması gerekiyor değil mi? Döllenme daha yeni gerçekleşmiş gibi.
Muhtemelen geç yumurtladın canım kötü şeyler düşünme sakınSAT 1 ocak canım umarım öyledir vallah şimdi de kimyasal gebelik derdi başladı umarım öyle değildir salı günü kan vermeye gideceğim tekrar
Hesap sat'a göre oluyor canım, yani son adetin ilk günü başlangıç sayılır
Canım Allah yar ve yardimciniz olsun sabir versin.. Insallah tekrari olmaz saglikli gebelikler gecirir kucagina alirsin evlatlarinibenim 66. günün üzerine kanamam oldu. beni hamilelik listesinden silersin . üzgünüm.seymaka
Masallah canimm umarim hersey cok guzel gecer butun güzelliklerini yaşarsın saglikla kucagina alirsinOnların herşeyi ayrı güzelO tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))
Hayırlı olsun canimm demek ki yasadigin belirtiler bosa degilmisssKızlar........![]()
canım bende sabah yaptım dereceyi 36. 3 36.2 çıktı .bana göre çok düşük geldi.silk çizgiyide gördm tekrar 12.gün de yapayım yada yarın sabah bida yapayım ne çıkcakGünaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)
Elimde son bir test kaldı
Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)
Var sende biseylerr hadi hayra ciksin Insallahhuff ani ateş basmaları oluyor kapı pencereyi açıyorum
Hâlâ olmadım regl![]()
Hadi hayırlısı vardır inşallah :)Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)
Elimde son bir test kaldı
Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)