Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende sabah yaptım dereceyi 36. 3 36.2 çıktı .bana göre çok düşük geldi.silk çizgiyide gördm tekrar 12.gün de yapayım yada yarın sabah bida yapayım ne çıkcak
Sabah benim 36.8 çıkmıştı canım, gün içinde 37.0 - 37.2 oluyor. Hadi inşallah gelmiştir miniğin :)

seymaka seymaka Aynen öyle canım,zaten çok şükür zor bir gebelik geçirmiyorum tadını çıkartıyorum her türlü ama insan yinede bir an önce kucaklamak istiyor işte:)
@plojovic Sen hamilesinnn! Aşk olsun özellikle belirttim güzel haberlerinizde benide etiketleyin diye yoruma denk gelmesem bileceğim yok:KK12:
Neyse Rabbim tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallah.Ve maşallah♥️
canım bende bu ay güzel haberi alayım seni etiketlicem söz.sözüm var sana.nasılsın iyisin demi.valla kuzum benimde 10.gün sabah kalkmadan derece koydum 36.3 36.2 çıktı falan.biraz hevesim kırıldı yatakta.sonra sabah kalktım test yaptım 10 dk içinde çizgi belirdi ve hiç gitmedi silik ama.varsa galiba 12.gün 14.gün koyulaşcak herhalde.8 şubatta benden haber bekle:)

Herkese günaydın kızlar. Bu saatte günaydın mı denir değil mi ? Sabahladım kafam çok doluydu bu saate kadar da yatmışım köfte gibiyim.
Haftasonum berbat oldu gene. Hep haftasonu yaşıyorum şu mevzuları.

Dün ayıptır sölemesi bir yemek kaşığı ölçüde kanamam gelmişti ama sonra kesildi acaba sürekli ağladığım için mi kesildi ? Gelen giden yok ağrımda yok. İlk idrarla test yaptım tabiki negatif. Çat diye gelmiyor şu adetim uyuz oluyorum.

Poff bugun son izin gunum yarin is basliyr.iki haftadir izindeydim.kafam rahatti yahu.stresli bi ortamda calisiyrm.ama neyseki yumurtlama zamanini evde gecirdim rahat rahat mikmik oldu en azindn sabah kalk ise git daha yoruyodu insani.bakalm bu rahat kafayla tutar insallah :) Rabbm hakkimizda hayirlisini versin.Rbbim gonlumuzdekileri bizlere nasip etsin insallah kizlar.bol bol bebis haberleri alalim hamis olmak isteyen listemiz giderek azalsin insallahhh

İşe dönmek daha iyi gelir kuzum merak etme. İşten güçten aklına getirmeyeceğin zamanların da olur önemli zamanlarda evdeymişsin çok iyi olmuş. Stres olma relax çalışmaya bak işe dönmek senin için avantaj olmuş.

Canıııımmm tebrik ederim. Allah sağlıkla tutunmayı nasip etsin. Kendini kötü düşüncelerle dibe itme mutlu olacağın bir gündesin deneyimli arkadaşların yorumlarını dikkate al, geç döllenmedir geç yumurtlamışsındır bunları düşün. Sonraki değerin artmış olacaktır merak etme gözün aydın ;)

Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)

Elimde son bir test kaldı :-)

Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)

Canım o ateş olayına sen bakma bence. Hevesini kırmak için söylemiyorum sakın beni yalnış anlama nolur. Ben bugün adetim kesilince sabah kalkar kalkmaz yaptım 36.8 çıktı ve benim için yüksek bir değer. Kalktım test yaptım ilk idrarla negatif tabiki. Sen gecikmeni baz al bu gecikme hayra alamet bence bugünde gelmezsen yarın test yap neden beklicen ki kuzum ;)

Canım o ateş olayına sen bakma bence. Hevesini kırmak için söylemiyorum sakın beni yalnış anlama nolur. Ben bugün adetim kesilince sabah kalkar kalkmaz yaptım 36.8 çıktı ve benim için yüksek bir değer. Kalktım test yaptım ilk idrarla negatif tabiki. Sen gecikmeni baz al bu gecikme hayra alamet bence bugünde gelmezsen yarın test yap neden beklicen ki kuzum :KK66:

Yok ateş yüksekliğini pek takmıyorum canım, ateş basınca ölçüyorum sadece :)

İnşaallah gelmiştir bebeğim ya off:dua:

Sağ kasığım ağrıyor ama onu belirtiden saymıyorum 2 aydır bu ağrıyı çekiyorum :)

Akıntım var bi de ateş basıyor canım Allah hayırlara çevirsin :)
Ateş basması ve akıntı iyi belirti. Hadi hayırlısı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum :)

Yok ateş yüksekliğini pek takmıyorum canım, ateş basınca ölçüyorum sadece :)

İnşaallah gelmiştir bebeğim ya off:dua:

İnşallah kuzum bugünde kırmızılar gelmezse bebiştendir güzel haberlerini bekliyoruz yarın sabah haftaya güzel başlat bizi

Herkese günaydın kızlar. Bu saatte günaydın mı denir değil mi ? Sabahladım kafam çok doluydu bu saate kadar da yatmışım köfte gibiyim.
Haftasonum berbat oldu gene. Hep haftasonu yaşıyorum şu mevzuları.

Dün ayıptır sölemesi bir yemek kaşığı ölçüde kanamam gelmişti ama sonra kesildi acaba sürekli ağladığım için mi kesildi ? Gelen giden yok ağrımda yok. İlk idrarla test yaptım tabiki negatif. Çat diye gelmiyor şu adetim uyuz oluyorum.

İşe dönmek daha iyi gelir kuzum merak etme. İşten güçten aklına getirmeyeceğin zamanların da olur önemli zamanlarda evdeymişsin çok iyi olmuş. Stres olma relax çalışmaya bak işe dönmek avantaj olmus
Aynen kuzum baslayalim artk calismaya hayirlisi olsn bu ayda bole oldu bakalm meyvesi gelecekmi Rabbm buyuk..

Back
X