- 22 Kasım 2017
- 2.515
- 3.788
- 53
Aynen kuzum baslayalim artk calismaya hayirlisi olsn bu ayda bole oldu bakalm meyvesi gelecekmi Rabbm buyuk..
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın. Düşünmeden olmuyor ama düşünmemeye çalış sevineceğiz bu ay gör bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum baslayalim artk calismaya hayirlisi olsn bu ayda bole oldu bakalm meyvesi gelecekmi Rabbm buyuk..
Gerçekten çok heyecanlıyım. boşa çıkmaz umarımSıvı alımını azalt gün içinde dene kuzum insan dayanamıyoooor çok heyecanlıııı
Sabah kalkar kalkmaz yapp :)
Bugün hiç uyumazsınGerçekten çok heyecanlıyım. boşa çıkmaz umarım
yapıcam canım zaten erken uyanıyorum :)))
Yok kıs uykumdan taviz vermemBugün hiç uyumazsın![]()
Canımm inşallah hamilesindir yaa sen mutlu haberlerle gel bu arada tedavi mi oluyorsun yoksa sadece ovulasyon takibindemisinYaaa, Allâh'ımm nolur yanıltma
Artık gına geldi yeminle![]()
inş canım .Allah kalbinden geçeni versin canım hakediyorsunverdiğin emekleri biliyorum.duygularını tahmin ediyorum canımAynen kuzum baslayalim artk calismaya hayirlisi olsn bu ayda bole oldu bakalm meyvesi gelecekmi Rabbm buyuk..
Ben o gün sabah doktora söyleyim bir şansımı deneyimTatlm kesinlikle oyle.durdukca dahada stres yapiyo insn onu bunu okuyz su soyle bu boyle.ama kwndini korkuttuysan anestezi en mantiklisi
hayırlı olsun canım benim.2.kan değerinde güzel şekilde katlanır inş.Takvimi de şuraya koyalım da motivasyonum artsın![]()
Hahaa. Ben heyecandan uyuyamam daYok kıs uykumdan taviz vermem![]()
hayırlı olsun canım benim.2.kan değerinde güzel şekilde katlanır inş.
yarın iş var işHahaa. Ben heyecandan uyuyamam da![]()
valla takip makip hiçbir şey yapmadım canım, tedavi görmedim hiç ::)Canımm inşallah hamilesindir yaa sen mutlu haberlerle gel bu arada tedavi mi oluyorsun yoksa sadece ovulasyon takibindemisin
Uyanamama korkusundan uyuyamam zatenyarın iş var iş![]()
Ay şimdi sen çok heyecanlısındır :)))Uyanamama korkusundan uyuyamam zatenbiraz ağır uykum
Heyecanım yok çok şükür :) daha yeni yapılmış bomboş. Düzenleme yapılır anca. Eşyalar depoda. Unicef tarafından yapılmışAy şimdi sen çok heyecanlısındır :)))
Hadi işin gücün rast gitsin canım :)Heyecanım yok çok şükür :) daha yeni yapılmış bomboş. Düzenleme yapılır anca. Eşyalar depoda. Unicef tarafından yapılmış
Hayirlisi neyse o insallah bitanem hepimiz icin dusunmeden olmuyr be kuzu.catlatma ignesi oldm bugun 5. Gun kalktm ovu. Testi yaptm meraktn catladimi catlamadimi bilmiym cunku.bu ay o her zaman gelen sesffaf uzayan akinti tesrif etmedi.suphelerdeym.gorcez bakalmİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın. Düşünmeden olmuyor ama düşünmemeye çalış sevineceğiz bu ay gör bak![]()