Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay aslan pencesini yaptım cok düzenli icemesemde yaptım hormon testi yaptırdım diger aylara göre daha ii kesinlikle hormonları düzenliyor hprmon sıkıntısınolanlar yapsınlar mutlaka

Leke kahverengi kıvamı kan gibi sulu nitelikte...

Güya bugün çıkıp hastanelerle yüzyüze görüşecektik koşulları durumları ücretleri nasıl oluyor vs diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı başka bi iş çıktı. Benim gittiğim dr tıp fakültesinde öğretim üyesi aynı zamanda. Testleri tıp fakültesi hastanesinde yaptırabiliyoruz en azından onlara ekstra ücret ödemem diye düşünüyorum.

Yerleşme kanaması olabilir canım tarihler tutuyor. Yarın erken gebelik testi alıp ertesi sabah ilk idrarla baksan çıkar.

Canım döllenme olduysa üzerinden 9gün geçmiş oluyor erken gebelik testinde 9günlük çıkar mı ama kramp çok fena giriyor ara ara...

Yerleşme ve kist olunca gelen kanamalar genelde aynı oluyor dr gitmen lazım cnm

Kızlar nasilsiniz gorusmeyeli

Bildiğin gibi kuşum sen nasılsın iyimisin ?

Canım film aynı filmdir ama doktor işini gerçekten iyi yapan biriyse ona göre yorumlar diğeride sallapati söyler birşeyler. Güvenenildiğin tek bir doktora gösterirsen tek ağızdan net sonuç almış olursun

Herhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler

Canım ben gittiğim yeri öğleden sonra aradım müsaitmi dedim müsait dediler 1 saat sonra gittim. Gideceğin yerin yoğunluğuna bağlı bence.

Canım senin bu iş ticarete dönmüş. Nasıl sömürsek diye yol aramışlar resmen. Bir kere tüp bebek uzmanı gerçekten iyise bunu önceden teşhis etmesi gerekirdi ve bildiğim kadarıyla bukadar maliyetli bir işin öncesinde detaylı tetkikler yapılır senin baştan yapışması gereken işin sonradan yapılmış bu bir. İkincisi de tamamen şişirilmiş bir durum var popüler olmasına almadan güvenilir ve az bilinen bir yere iş yaptırmak her zaman daha iyidir. Sen “heee tamam ozaman” diyip o 15 bini versen eminim kısa sürede bir 15 binlik daha bahane çıkarırlardı. Kendine ticari değil esas doktor bulman şart kuzum.

Kizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442

Aman Allahımmmm of bir kayboldum neler oldu heeee ay maşallah yaa inşallah vardır canım yarın sabah hemen yenilemelisin :)

Gönül güzel sevmez, sevdiğini güzel bilirmiş :)

Heyytt beee vosvosum benim ne güzel söyledin !

Canım benim çok geçmiş olsun şimdi gördüm olanı biteni. İnşallah değerin beklediğinden de artar tahminler boşa çıkar. Dinlenmeye ve stres yapmamaya bak Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar ne zaman bakılcak değerin?

Canım bana bi yazsana nerdeymiş? Eşim karşıya gidiyor bazen sölerim uğrasın bari. Doktor bulduğuna da sevindim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işte İnşallah faydası olur.

içim rahatladı içiyim artık napiyim bir tane paroll ictim o bile rahatlatti

Çok geçmiş olsun canım rahatladığına sevindim valla iyicene bir dinlen

Sağol canım benim inşallah vardır hepimize nasip olsun

VosVos35 vosvosum bu mikmik konusunda seninde fikrini alayım. Eşim antibiyotik kullanırken korunmasam sıkıntı olur mu ? Muhtelemen spermleri yamultmuştur olası bir gebelikte sağlıksız bir gelişim olur mu bilemedim. Bu ayı da boş geçesim yok ama sıkıntı olacaksa boş geçeyim daha iyi

Sağol canım bakalım iki doktor arasında karşılaştırma yapiyorum

Evet iyi bir dr canım çok tesekkür ederim bilgin için özelden pahalıolduğu için devletten çektirdim @seymaka

Evet iyi bir dr canım çok tesekkür ederim bilgin için özelden pahalıolduğu için devletten çektirdim @seymaka

İyi yapmışsın canım özeller çok pahalı malesef, bende o ortamda gerilip kendimi kasmak istemediğimden mecbur özele gittim zaten devlette randevu alacak kadar da düşünmedim aniden caydım. Ağrısız atlattıysan ne güzel maşallah kurtulmuşsun

Çok sağol canım doktora göre pazartesi bakılacak ama ben sabredemem yarın baktirim pazartesi bi daha baktiricam

Canım o kadar şanslısınız ki bana göre ben yurtdışında yaşıyorum buraya geleli daha 5 ay oldu bugün burda sistem biraz değişik dil olmayıncada zor oluyor tek başıma gidip yaptırmak istiyorum ama nerde yine birilerine muhtacım eşim çalışıyo izin alması pek kolay olmuyo inşallah kalbinden geçen olsun canım

Canım doktorumu buldum bahçelievler medicalpark da mehmet ali mungan. Bugün tesadüfen gittik sadece sonucu göstercektik ama adam o kadar iyi ki inanılmaz ilgilendi. Daha önce hiçbir dr bu kadar ilgilenmedi nerdeyse çocuk nSıl yapılır anlatacaktı. En az 40 dakka sohpet muayene ile geçti. Hiçbişeyimde yokmuş. Bundan sonra tek dr um o. Kesinlikle tavsiye ederim. Babacan bir adam inançlıda bir insan. Hatta eşime soerm testi ver dedi hatta burda ve tüp bebek öerkezlerinde verme onlar ticari olduğu için düşük gösteriyolar dedi. Bi lab önerdi ona gitçez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…