Leke kahverengi kıvamı kan gibi sulu nitelikte...Kızkar perşembe günü bu mesajı atmıştım...şimdi kasığımın özellikle sağ tarafından bıçak gibi sancı giriyor..bu ay sağda çatlamıştı yumurtam ama sancı girince anlık bir ah diye bağırıyorum biraz şiddetli ağrı birde kuru leke değil ama sıvı şekilde kan kıvamında koyu leke geldi az önce bunlar geç döllenme mi acaba cidden...toksa doktora gitmeyi düşünüyorum sancı girince fena oluyorum...ÇOK ACİLL CEVAP VREBİLİRMİSİNZ ???
Güya bugün çıkıp hastanelerle yüzyüze görüşecektik koşulları durumları ücretleri nasıl oluyor vs diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı başka bi iş çıktı. Benim gittiğim dr tıp fakültesinde öğretim üyesi aynı zamanda. Testleri tıp fakültesi hastanesinde yaptırabiliyoruz en azından onlara ekstra ücret ödemem diye düşünüyorum.Evet canım biri olsa diğeri tutmuyor sıkıntılı. Bizde tamamlayıcı düşünmüştük en mantıklısı o görünüyordu ama çokta değişen birşey olmuyor bence. Boşuna para ödeniyor gibi geliyor bana. Sonra dedim doktorum özelde olur tahlilleri dışarıda devlette yaptırırım bi muayene bir doğum param olur dedim ama normalde bile devletten test isterken göbeğim çatlıyor
Geçmiş olsun gülüm. Boğazın rahatladıysa elma ve ayva kabuklarını kaynat, varsa içine bir parça tarçın at demlensin. Biraz ılınınca iç. Şifa olsun inşallahiçim rahatladı içiyim artık napiyim bir tane paroll ictim o bile rahatlatti
Yerleşme kanaması olabilir canım tarihler tutuyor. Yarın erken gebelik testi alıp ertesi sabah ilk idrarla baksan çıkar.Kızkar perşembe günü bu mesajı atmıştım...şimdi kasığımın özellikle sağ tarafından bıçak gibi sancı giriyor..bu ay sağda çatlamıştı yumurtam ama sancı girince anlık bir ah diye bağırıyorum biraz şiddetli ağrı birde kuru leke değil ama sıvı şekilde kan kıvamında koyu leke geldi az önce bunlar geç döllenme mi acaba cidden...toksa doktora gitmeyi düşünüyorum sancı girince fena oluyorum...ÇOK ACİLL CEVAP VREBİLİRMİSİNZ ???
Canım döllenme olduysa üzerinden 9gün geçmiş oluyor erken gebelik testinde 9günlük çıkar mı ama kramp çok fena giriyor ara ara...Yerleşme kanaması olabilir canım tarihler tutuyor. Yarın erken gebelik testi alıp ertesi sabah ilk idrarla baksan çıkar.
Yerleşme ve kist olunca gelen kanamalar genelde aynı oluyor dr gitmen lazım cnmKızkar perşembe günü bu mesajı atmıştım...şimdi kasığımın özellikle sağ tarafından bıçak gibi sancı giriyor..bu ay sağda çatlamıştı yumurtam ama sancı girince anlık bir ah diye bağırıyorum biraz şiddetli ağrı birde kuru leke değil ama sıvı şekilde kan kıvamında koyu leke geldi az önce bunlar geç döllenme mi acaba cidden...toksa doktora gitmeyi düşünüyorum sancı girince fena oluyorum...ÇOK ACİLL CEVAP VREBİLİRMİSİNZ ???
Kızlar nasilsiniz gorusmeyeli
Kızlar bişey soracağım ben rahim filmi çektirdim dr hiçbir sorun yok dedi sadece takip edilsin dedi yumurtalarım tembel çalışıyordu bunun için klomen ve Duphaston kullandım olmadı dış gebelik geçirdim oda kendiliğinden sonlandı adetlerim hiç şaşmaz hep düzenli 28günde bir yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama olmuyor eşimde de hiçbir sorun yok başka bir ilde rahim filmi çektirdim burdaki dr da sonuçları görmek istedi hangi dr bakarsabaksın filmde farklı şeyler söylerlermi yoksa herşey ortada mı olmuşolur size sormak istedim
Herhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler
Kızlar sonucu tüp bebek uzmanına gösterdim neymiş sağ tüpde genişleme varmış orda sııvı birikimi varsa tüpümü almaları lazımmış laparoskopi ile bakılması lazımmış eğer bişe çıkmazsa da o bölgeyi rahatlatıyolarmış falan fikan sonra muayenetti burdan bile görünüyo sıvı dedi falan filan bide 15 milyar tutuyo. Ya bu dr lar vicdansız ya . Madrm sıvı vardı kendi tüp bebek dr um neden görmedi diğer dr neden görmedi. Şimdi başka bi dr a göstercem bakalım o neder . Ama sinirlerim bozuldu. Ayrıca biley olsa raporda yazmaz mı
Kizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442
Gönül güzel sevmez, sevdiğini güzel bilirmiş :)
merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim.pek sonuçlar iyi değil.cuma gün değerim 2492 idi bugün 2967 birbuçuk yada yarısı kadar artmamış.kanamam ara ara devam ediyo.doktor kese aşağıda ama bana kaymış gibi geliyo dedi .birde kese perşembe 5mm di bugün 6mm olmuş.bütün bunlar düşük habercisi dedi.pregestana devam etti şiddetli kanaman olursa ara hastaneye gel dedi ağrın oldundada.kanamam normal kahverengfi silinince geliyo bazen. birtek sol boşluk ve sırtım ağrıyor.pazartesi yeniden yapılacak beta.artma oluyomu diye.Arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı. bu arada merak ettiğiniz için çok tşk ederim Allah sizden razı olsunVosVos35 @plojovic
canım başka bir doktora göründüm o kadar ilgilendi ki anlatamam Allah korkusu olan biri belli baktı dediki kistim falan yokmuş öyle bir genişlik var dedi ama bu rahim filminden dolayı olabilirmiş o yüzden de adet sonrası gel dedi eğer geçmemişse önce ilaç olmazsa laparoskopi dedi. Pazarteside yumurta takibi için çağırdı. Hiç bir sorunun yokmuş muhtemelen rahim filminden dolayı olmuştur dedi çünkü daha önce olmuş olsaydı doktorlar görürdü dedi bundan sonraki doktorum bu adam he bir de şunu söyliyim eşim de sperm sorunu olduğunu öğrenince Pendik’te bir Baharatçı varmış onu tavsiye etti o kadar çok müşterisi var ki adamın spermleri inanılmaz artırıyor hızlandırıyor hatta gittik aldık bize bir macun verdi iki ayda etkisini göreceksiniz dedi elinde de bir sürü sperm testi SONUCU var hepsini gördüm adamın birisinin sıfır spermi sıfır olduğu halde iki ayda 96 milyona çıkartmış eşimde sıkıntı olanlar bana özelden yazsın adresini yollıyım biz deniycez
içim rahatladı içiyim artık napiyim bir tane paroll ictim o bile rahatlatti
Burada bikaç arkadaş ovilasyon testiyle öğrendi hamile olduğunu bencede var gibi
Oyy hadi hayirlisi olsun bakalim, sonraki test sonuclarini da merakla bekliyorum
Canim gecmis olsun. Olumlu dusunmeye calis, simdiye dek guzel gitti her sey.. Iyice bir ogren isin aslini astarini farkli gorusler de al mumkunse
Son gittigin dr un ilgili olmasina sevindim canim. Iyice bir baksinlar neymis ne degilmis, o dogrultuda tedavini planlarsiniz insallah seni cok yoracak seyler olmaz..
Çok sağol canım doktora göre pazartesi bakılacak ama ben sabredemem yarın baktirim pazartesi bi daha baktiricamSağol canım benim inşallah vardır hepimize nasip olsun
Sağol canım bakalım iki doktor arasında karşılaştırma yapiyorumKızkar perşembe günü bu mesajı atmıştım...şimdi kasığımın özellikle sağ tarafından bıçak gibi sancı giriyor..bu ay sağda çatlamıştı yumurtam ama sancı girince anlık bir ah diye bağırıyorum biraz şiddetli ağrı birde kuru leke değil ama sıvı şekilde kan kıvamında koyu leke geldi az önce bunlar geç döllenme mi acaba cidden...toksa doktora gitmeyi düşünüyorum sancı girince fena oluyorum...ÇOK ACİLL CEVAP VREBİLİRMİSİNZ ???
Amin canim sagolRabbim hayırlısını versin canım
Evet iyi bir dr canım çok tesekkür ederim bilgin için özelden pahalıolduğu için devletten çektirdim@seymaka
Çok sağol canım doktora göre pazartesi bakılacak ama ben sabredemem yarın baktirim pazartesi bi daha baktiricam
Canım doktorumu buldum bahçelievler medicalpark da mehmet ali mungan. Bugün tesadüfen gittik sadece sonucu göstercektik ama adam o kadar iyi ki inanılmaz ilgilendi. Daha önce hiçbir dr bu kadar ilgilenmedi nerdeyse çocuk nSıl yapılır anlatacaktı.Bildiğin gibi kuşum sen nasılsın iyimisin ?
Canım film aynı filmdir ama doktor işini gerçekten iyi yapan biriyse ona göre yorumlar diğeride sallapati söyler birşeyler. Güvenenildiğin tek bir doktora gösterirsen tek ağızdan net sonuç almış olursun
Canım ben gittiğim yeri öğleden sonra aradım müsaitmi dedim müsait dediler 1 saat sonra gittim. Gideceğin yerin yoğunluğuna bağlı bence.
Canım senin bu iş ticarete dönmüş. Nasıl sömürsek diye yol aramışlar resmen. Bir kere tüp bebek uzmanı gerçekten iyise bunu önceden teşhis etmesi gerekirdi ve bildiğim kadarıyla bukadar maliyetli bir işin öncesinde detaylı tetkikler yapılır senin baştan yapışması gereken işin sonradan yapılmış bu bir. İkincisi de tamamen şişirilmiş bir durum var popüler olmasına almadan güvenilir ve az bilinen bir yere iş yaptırmak her zaman daha iyidir. Sen “heee tamam ozaman” diyip o 15 bini versen eminim kısa sürede bir 15 binlik daha bahane çıkarırlardı. Kendine ticari değil esas doktor bulman şart kuzum.
Aman Allahımmmm of bir kayboldum neler oldu heeee ay maşallah yaa inşallah vardır canım yarın sabah hemen yenilemelisin :)
Heyytt beee vosvosum benim ne güzel söyledin !
Canım benim çok geçmiş olsun şimdi gördüm olanı biteni. İnşallah değerin beklediğinden de artar tahminler boşa çıkar. Dinlenmeye ve stres yapmamaya bak Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar ne zaman bakılcak değerin?
Canım bana bi yazsana nerdeymiş? Eşim karşıya gidiyor bazen sölerim uğrasın bari. Doktor bulduğuna da sevindim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işteİnşallah faydası olur.
Çok geçmiş olsun canım rahatladığına sevindim valla iyicene bir dinlen
Çıksa çıksa erken gebelik testinde çıkar canım. Normal test için erkenCanım döllenme olduysa üzerinden 9gün geçmiş oluyor erken gebelik testinde 9günlük çıkar mı ama kramp çok fena giriyor ara ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?