Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ya benim aklim cok takiliyo bu ovü testine neden acaba ilk resim bata 5 gün kala 2.resim bata 3 guün kala ve en son attigim resimdeki testi de 15 dk once yaptim aklim iyice karisiyor gibi sanki bat yarin bakalim insallah vardir birseyler ve o yuzden boyle cikiyordur

Eklentiler

• IMG_1172.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_1173.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 96
  • image_67197953.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 105
merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim.pek sonuçlar iyi değil.cuma gün değerim 2492 idi bugün 2967 birbuçuk yada yarısı kadar artmamış.kanamam ara ara devam ediyo.doktor kese aşağıda ama bana kaymış gibi geliyo dedi .birde kese perşembe 5mm di bugün 6mm olmuş.bütün bunlar düşük habercisi dedi.pregestana devam etti şiddetli kanaman olursa ara hastaneye gel dedi ağrın oldundada.kanamam normal kahverengfi silinince geliyo bazen. birtek sol boşluk ve sırtım ağrıyor.pazartesi yeniden yapılacak beta.artma oluyomu diye.Arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı. bu arada merak ettiğiniz için çok tşk ederim Allah sizden razı olsun VosVos35 plojovic

Oldukça belirgin :) inşallah bebiştendir

Kıyamam sana inşallah yoluna girer herşey... Allah'tan hayırlısı bitanem...

insallah canim bende oyle olmasini temenni ediyorum ama elimde olunca yaziktir o kadar para verdim kalmasin diye yaptim dun gebelik testi de yaptim ama hayalet cizgi cikti mumkunse 5-6 gun geciktikten sonra bir daha yapmayi dusunuyorum cunku hcg idrara baya gec geciyo bildigim kadariyla ama yine de dayanamayip kan testi falan vermeye gidersem sizlere haber vericem ve bu sürecte vucudumda ne gibi degisikler oldugunu sizlerle paylasicam

Canım hamile olabilirsin çünkü yarın bat gününse lh testi koyulaşmış baya bence hamilesin))

Umarim hersey guzel cikar canim... beklemekten baska care yok...

Benim de kan guzel cikarsa bende degisiklikleri yazacam bakalım hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…