ben de basak burcuyumevet ya biliyorum da brn başak burcuyum biraz garantici yapim var nerdeyse ustune şapacaktim
Yani onemli olan sadece burda girmek degil bu surecin guzel gecmesi eger var iseben de basak burcuyumtebrikler caniim; insallah saglikla kucagina alirsin.
Neeey telefonla girsem anlarsa katliam cikarLütfen yarın sabah nizami bir test yap ciğerim :) wcye telefonla gir, çek çaktırmadan.. hadi hayırlısı :))
Aynen söyleme bence de :) umarım vardırKan verene kadar bizimkine birsey soylmeyi dusunmuyorum ama anliyor birsey var ... A AsyaaAyazzbekleyecez gorecez bakalim canim
Canimm hadi bakalim insallah vardir, sonra yapacagin testi de ekle burayaKizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442
Gönül güzel sevmez, sevdiğini güzel bilirmiş :)Neeey telefonla girsem anlarsa katliam cikarkiskancligimiz arsi ala da ..sanarsin bende angelina
Oylede tatlim biraz abarti isteGönül güzel sevmez, sevdiğini güzel bilirmiş :)
Oldukça belirgin :) inşallah bebiştendirkizlar ya benim aklim cok takiliyo bu ovü testine neden acaba ilk resim bata 5 gün kala 2.resim bata 3 guün kala ve en son attigim resimdeki testi de 15 dk once yaptim aklim iyice karisiyor gibi sankibat yarin bakalim insallah vardir birseyler ve o yuzden boyle cikiyordur
Kıyamam sanamerhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim.pek sonuçlar iyi değil.cuma gün değerim 2492 idi bugün 2967 birbuçuk yada yarısı kadar artmamış.kanamam ara ara devam ediyo.doktor kese aşağıda ama bana kaymış gibi geliyo dedi .birde kese perşembe 5mm di bugün 6mm olmuş.bütün bunlar düşük habercisi dedi.pregestana devam etti şiddetli kanaman olursa ara hastaneye gel dedi ağrın oldundada.kanamam normal kahverengfi silinince geliyo bazen. birtek sol boşluk ve sırtım ağrıyor.pazartesi yeniden yapılacak beta.artma oluyomu diye.Arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı. bu arada merak ettiğiniz için çok tşk ederim Allah sizden razı olsunVosVos35 plojovic
amin canım inşşKıyamam sanainşallah yoluna girer herşey... Allah'tan hayırlısı bitanem...
Canım hamile olabilirsin çünkü yarın bat gününse lh testi koyulaşmış baya bence hamilesinkizlar ya benim aklim cok takiliyo bu ovü testine neden acaba ilk resim bata 5 gün kala 2.resim bata 3 guün kala ve en son attigim resimdeki testi de 15 dk once yaptim aklim iyice karisiyor gibi sankibat yarin bakalim insallah vardir birseyler ve o yuzden boyle cikiyordur
Umarim hersey guzel cikar canim... beklemekten baska care yok...merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim.pek sonuçlar iyi değil.cuma gün değerim 2492 idi bugün 2967 birbuçuk yada yarısı kadar artmamış.kanamam ara ara devam ediyo.doktor kese aşağıda ama bana kaymış gibi geliyo dedi .birde kese perşembe 5mm di bugün 6mm olmuş.bütün bunlar düşük habercisi dedi.pregestana devam etti şiddetli kanaman olursa ara hastaneye gel dedi ağrın oldundada.kanamam normal kahverengfi silinince geliyo bazen. birtek sol boşluk ve sırtım ağrıyor.pazartesi yeniden yapılacak beta.artma oluyomu diye.Arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı. bu arada merak ettiğiniz için çok tşk ederim Allah sizden razı olsunVosVos35 plojovic
Benim de kan guzel cikarsa bende degisiklikleri yazacam bakalım hakkimizda hayirlisiinsallah canim bende oyle olmasini temenni ediyorum ama elimde olunca yaziktir o kadar para verdim kalmasin diye yaptimdun gebelik testi de yaptim ama hayalet cizgi cikti mumkunse 5-6 gun geciktikten sonra bir daha yapmayi dusunuyorum cunku hcg idrara baya gec geciyo bildigim kadariyla ama yine de dayanamayip kan testi falan vermeye gidersem sizlere haber vericem ve bu sürecte vucudumda ne gibi degisikler oldugunu sizlerle paylasicam
Canım hamile olabilirsin çünkü yarın bat gününse lh testi koyulaşmış baya bence hamilesin))
Benim de kan guzel cikarsa bende degisiklikleri yazacam bakalım hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?