Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildiğin tüm doktorlar görsün canım. Çocuk oyuncağı mı ayol. Ne kadar kolay geliyor adamlara laparoskopiymiş rahim filmi ne işe yaradı madem....
canım başka bir doktora göründüm o kadar ilgilendi ki anlatamam Allah korkusu olan biri belli baktı dediki kistim falan yokmuş öyle bir genişlik var dedi ama bu rahim filminden dolayı olabilirmiş o yüzden de adet sonrası gel dedi eğer geçmemişse önce ilaç olmazsa laparoskopi dedi. Pazarteside yumurta takibi için çağırdı. Hiç bir sorunun yokmuş muhtemelen rahim filminden dolayı olmuştur dedi çünkü daha önce olmuş olsaydı doktorlar görürdü dedi bundan sonraki doktorum bu adam he bir de şunu söyliyim eşim de sperm sorunu olduğunu öğrenince Pendik’te bir Baharatçı varmış onu tavsiye etti o kadar çok müşterisi var ki adamın spermleri inanılmaz artırıyor hızlandırıyor hatta gittik aldık bize bir macun verdi iki ayda etkisini göreceksiniz dedi elinde de bir sürü sperm testi SONUCU var hepsini gördüm adamın birisinin sıfır spermi sıfır olduğu halde iki ayda 96 milyona çıkartmış eşimde sıkıntı olanlar bana özelden yazsın adresini yollıyım biz deniycez

Canım cok gecmiş olsun ama degerin düşmemeiş sonucta artmış bence bu ii ben düşük yaptıgımda kanamam vardı ama betam direkt düşmeye baslamıstı olede gitti zaten

Her şerde bir hayır vardır.. çok sevindim canım iyi bir doktor bulduğuna.. eşin de faydasını görür de en kısa zamanda mucizene kavuşursun inşallah gülüm :)

Canım cok gecmiş olsun ama degerin düşmemeiş sonucta artmış bence bu ii ben düşük yaptıgımda kanamam vardı ama betam direkt düşmeye baslamıstı olede gitti zaten
yemin ederim kafam allak bullak.çok sağol canım ama değerler yarısı kadar artmamış bu çok düşündürüyor beni.bide doktor çok olumsuz konuşunca bütün umudum gitti.sabahtır bakıyorum benzer şeyler yaşayan kişiler varmı diye bulamıyorum.ilk önce düzenli artış sonra az artış gibi.

Burada bikaç arkadaş ovilasyon testiyle öğrendi hamile olduğunu bencede var gibi

Rabbim hayırlısını versin canım

Oyy hadi hayirlisi olsun bakalim, sonraki test sonuclarini da merakla bekliyorum
Canim gecmis olsun. Olumlu dusunmeye calis, simdiye dek guzel gitti her sey.. Iyice bir ogren isin aslini astarini farkli gorusler de al mumkunse

Son gittigin dr un ilgili olmasina sevindim canim. Iyice bir baksinlar neymis ne degilmis, o dogrultuda tedavini planlarsiniz insallah seni cok yoracak seyler olmaz..

Kızkar perşembe günü bu mesajı atmıştım...şimdi kasığımın özellikle sağ tarafından bıçak gibi sancı giriyor..bu ay sağda çatlamıştı yumurtam ama sancı girince anlık bir ah diye bağırıyorum biraz şiddetli ağrı birde kuru leke değil ama sıvı şekilde kan kıvamında koyu leke geldi az önce bunlar geç döllenme mi acaba cidden...toksa doktora gitmeyi düşünüyorum sancı girince fena oluyorum...ÇOK ACİLL CEVAP VREBİLİRMİSİNZ ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…