Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun gülüm. Boğazın rahatladıysa elma ve ayva kabuklarını kaynat, varsa içine bir parça tarçın at demlensin. Biraz ılınınca iç. Şifa olsun inşallah
Boğaz aynı ama vücut biraz rahatladı sukur her sey kafamda birikmiş gbi su an antibiyotiği de içtim şifa olur insallah... Ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim insallah :)

bu ay ilk defa testere dişli aslan pençesi kürü yaptım. ilk defa catlatma iğnesi oldu. herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallah bata daha iki haftadan çok var. önceden değil de bata yaklaşınca hatta bat biraz geçince insan bi garip oluyo her seferinde

Cok uzuldum yazdigini okuyunca canimm.
Allah yardimcin olsun.
Boyle soylemek istemem ama bu artik sagliksiz bir gebelik oldugunu gosteriyor sanirim.
Umarim mudahaleye gerek kalmadan atlatirsin ama doktorun boyle bir secenek sunarsa sanirim acil bi sekilde gitmenden daha iyi.
Allah yardimcin olsuunnn gonulden diliyorum en kisa zamanda atlatip saglikla yeniden nasip etsin❤

Cnm bnde senin gbi oldm ama bnm kesem gözkmemişti ama degerim 1 haftada aynı seninki gbi artmştı doktor saglksz gebelk dedi snra snrada dış gebelik çktı senin kesen gözkmüş bnce korkma ama cok dikkatli ol ve her gün kanını takibe al

Had inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim. Dediğin doğru mikmik sonrası bir kaç gün normal geçiyor zaman ama bat yaklaşınca “ oldumu acaba”lar başlıyır inşallah olur

Aynı marka ama baska markadan da dene :) herseyin hayirlisi olsun canım bi yola girdik artik elimizden ne gelirse yapmak gerekiyor sende aksatma git adetinin 3. Gunu horman tahlili vs yaptir yumurtlama takibi de yaptirsan iyi olur dedigin gibi.

Kızlar bilen var mı aranızda, kürtaj sonrası kanama miktarı nasıl olur, ben 14 şubat akşamı kürtaj oldum 3 gün kahverengi lekelenme tarzında geldi, dün akşam ise sanki regl görmüşüm gibi kırmızılara döndü bu normal midir bilemiyorum

Anlıyorum canım gerçekten zordur Allahım yardımcın olsun amin burdaki bütün arkadaşlar için

Hoşgeldin gülüm nerelerdesin :) ben hâlâ beklemedeyim :) sabah bulantısı arıyorum kendimde :)))

Amin canim bugün öğleden sonra baktieicam yarında batırırım.ama kahve leke ara ara hep sürüyor. Umudum yok zaten.herseyin hayırlısı

Sağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.

Arkadaslar bu sabah namazda eyup sultandaydik..kendim ve sizin icin duaciniz oldum Allah hakkimizda hayirlisini nasip hayırmışım etsin diye illa olsun veya olmasin diye degil yani hayirli sabahlar cumleten
Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…