- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Boğaz aynı ama vücut biraz rahatladı sukur her sey kafamda birikmiş gbi su an antibiyotiği de içtim şifa olur insallah... Ayrıca ilgin için çok teşekkür ederimGeçmiş olsun gülüm. Boğazın rahatladıysa elma ve ayva kabuklarını kaynat, varsa içine bir parça tarçın at demlensin. Biraz ılınınca iç. Şifa olsun inşallah
Çok teşekkür ederim insallah :)seymaka Canisi esine cok gecmis olsun insallah guzel bir sekilde atlatir sonucu da temiz cikar insallah.
N nalyecetemtahin kuzummAllahin dedigi olur sen icini ferah tut degerin bence iyi sen dinlen gerekirse yerinden kalkma ama kontrollerini yaptir ihmal etme aklimdasinnn
madamsurgun27 canim cok cok gecmis olsun ilaçlarını ihmal etme atlatacaksin insallah bu surecii
Moon1224 canim insallah gelmistir bebis testi sabah ilk idrarla tekrarla hayirlisi olsun
VosVos35 ablamm nasilsin durumun nasıl
@Umithepvar kirmizilar gelmiskiyamam insallah hayirla bekletmeden gelir bebis sikma canını
@whiterabbit88 canım naptin testi tekrarladın mi baska markayla
Ustten baktim kizlar insallah herkes iyidir cok bakamadim Rabbim herkesin gönlündekini hayirlisi ile versin
Hey maşallah valla 4 ay hamilelik gibi birşeyanlaması geç olunca o ruh haline girmesi de geç olmuş . Ben dün duyduğum mevzuya yuh dedim buna şok geçirdim valla
merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldim.pek sonuçlar iyi değil.cuma gün değerim 2492 idi bugün 2967 birbuçuk yada yarısı kadar artmamış.kanamam ara ara devam ediyo.doktor kese aşağıda ama bana kaymış gibi geliyo dedi .birde kese perşembe 5mm di bugün 6mm olmuş.bütün bunlar düşük habercisi dedi.pregestana devam etti şiddetli kanaman olursa ara hastaneye gel dedi ağrın oldundada.kanamam normal kahverengfi silinince geliyo bazen. birtek sol boşluk ve sırtım ağrıyor.pazartesi yeniden yapılacak beta.artma oluyomu diye.Arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı. bu arada merak ettiğiniz için çok tşk ederim Allah sizden razı olsunVosVos35 plojovic
Cnm bnde senin gbi oldm ama bnm kesem gözkmemişti ama degerim 1 haftada aynı seninki gbi artmştı doktor saglksz gebelk dedi snra snrada dış gebelik çktı senin kesen gözkmüş bnce korkma ama cok dikkatli ol ve her gün kanını takibe alyemin ederim kafam allak bullak.çok sağol canım ama değerler yarısı kadar artmamış bu çok düşündürüyor beni.bide doktor çok olumsuz konuşunca bütün umudum gitti.sabahtır bakıyorum benzer şeyler yaşayan kişiler varmı diye bulamıyorum.ilk önce düzenli artış sonra az artış gibi.
bu ay ilk defa testere dişli aslan pençesi kürü yaptım. ilk defa catlatma iğnesi oldu. herkes için hayırlısı neyse o olsun inşallahbata daha iki haftadan çok var. önceden değil de bata yaklaşınca hatta bat biraz geçince insan bi garip oluyo her seferinde
Aynı marka ama baska markadan da dene :) herseyin hayirlisi olsun canım bi yola girdik artik elimizden ne gelirse yapmak gerekiyor sende aksatma git adetinin 3. Gunu horman tahlili vs yaptir yumurtlama takibi de yaptirsan iyi olur dedigin gibi.sezson canım cok saol sordugun icin eski mesajimi, bugun 32. Gunumdeyim direkt eski mesajimi kopyaliyorum
Kızlar bu arada albi test yapmıştım, her ne kadar güvenilir olmadığını bilsem de testi tekrar ettim gene negatif..
benim döngüler 28-34 arası değişiyor, ama bir ara dr pco dan şüphelenmişti. ultrasonda görmüştü, ama kan tahlillerim iyi çıkınca klomen vs gerek yok, doğal dene. gecikmeler olursa müdahale ederiz demişti. o dönemde soğan kürü yaptım ondan mı, yoksaöncesinde 5-6 aylık adet düzenleyici ilaç kullanımından mı bilmiyorum, ilaçsız adet görmeye başlamıştım..
35. güne kadar olmazsam kan testi yapayım diyorum. sonrasında da dr a gideyim.. belki yumurta takibi vs ile kontrol altinda olur surec..
Anlıyorum canım gerçekten zordur Allahım yardımcın olsun amin burdaki bütün arkadaşlar içinCanım o kadar şanslısınız ki bana göre ben yurtdışında yaşıyorum buraya geleli daha 5 ay oldu bugün burda sistem biraz değişik dil olmayıncada zor oluyor tek başıma gidip yaptırmak istiyorum ama nerde yine birilerine muhtacım eşim çalışıyo izin alması pek kolay olmuyo inşallah kalbinden geçen olsun canım
Hoşgeldin gülüm nerelerdesin :) ben hâlâ beklemedeyim :) sabah bulantısı arıyorum kendimde :)))seymaka Canisi esine cok gecmis olsun insallah guzel bir sekilde atlatir sonucu da temiz cikar insallah.
N nalyecetemtahin kuzummAllahin dedigi olur sen icini ferah tut degerin bence iyi sen dinlen gerekirse yerinden kalkma ama kontrollerini yaptir ihmal etme aklimdasinnn
madamsurgun27 canim cok cok gecmis olsun ilaçlarını ihmal etme atlatacaksin insallah bu surecii
Moon1224 canim insallah gelmistir bebis testi sabah ilk idrarla tekrarla hayirlisi olsun
VosVos35 ablamm nasilsin durumun nasıl
@Umithepvar kirmizilar gelmiskiyamam insallah hayirla bekletmeden gelir bebis sikma canını
@whiterabbit88 canım naptin testi tekrarladın mi baska markayla
Ustten baktim kizlar insallah herkes iyidir cok bakamadim Rabbim herkesin gönlündekini hayirlisi ile versin
Amin canim bugün öğleden sonra baktieicam yarında batırırım.ama kahve leke ara ara hep sürüyor. Umudum yok zaten.herseyin hayırlısıCok uzuldum yazdigini okuyunca canimm.
Allah yardimcin olsun.
Boyle soylemek istemem ama bu artik sagliksiz bir gebelik oldugunu gosteriyor sanirim.
Umarim mudahaleye gerek kalmadan atlatirsin ama doktorun boyle bir secenek sunarsa sanirim acil bi sekilde gitmenden daha iyi.
Allah yardimcin olsuunnn gonulden diliyorum en kisa zamanda atlatip saglikla yeniden nasip etsin❤
Yaptim arkadasim hayalet gibi gordum birsey vardi ama bizde namaz icin 10 dakika sonra çıktık... :))) zaten kesin sonuc kanMoon1224 ???? Test yapamadım sanırım?
Sağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.Cnm bnde senin gbi oldm ama bnm kesem gözkmemişti ama degerim 1 haftada aynı seninki gbi artmştı doktor saglksz gebelk dedi snra snrada dış gebelik çktı senin kesen gözkmüş bnce korkma ama cok dikkatli ol ve her gün kanını takibe al
Allah kabul etsin inşallahArkadaslar bu sabah namazda eyup sultandaydik..kendim ve sizin icin duaciniz oldum Allah hakkimizda hayirlisini nasip hayırmışım etsin diye illa olsun veya olmasin diye degil yanihayirli sabahlar cumleten
Amin amin amin insaAllah canim aklimdan gectin inan...sanada Rabbim anne olmayi nasip etsin en uygun zamanda en guzeliyleAllah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?