- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Hadi ya. Geçen haftaki akıntım neydi acaba ya. O tam yumurtlama belirtisiydi. Uzun şeffaf akıntı oldu 3 gün ara sıra gördüm. Çok olmadı. O bitti göğüs ucum 2 gün çok acıdı. Sonra geçti. Bu sabah da bu akıntı oldu. Ay ikisi de yumurtlama olsunn. Ikisi de tutmuş olsa keşke :) ama sonuç her zamanki gibi elde var 0 olacak ama olsun. Hayalî bile muhteşemCanım benim o sıvıdan tam 4 gün sonra çatladı...herkeste değişebiliyor ben doktorda takip ettirmiştim...yani sen iyi değerlendir hiç belli olmaz
Aynen canım kesenin yerini görmeden belli olmuyor demek ki.. gerçi hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta.. aldığımız nefesi verecek miyiz bilmiyoruzValla benimde tek merakım bu canım çok saçma geliyor.o zaman insanlar hiç sevinmesin o zaman değerler güzel katlanıyor diye.ilk defa başıma geldi
Kız sen yumurtaları teker teker atıyor musun acaba :) sıradaki gelsin lütfen :))Ay bu ikinci yumurtlamam olabilir mi ya. Geçen haftaki akıntıdan sonra da göğüs ucum acıdı. Şimdikinde de göğüs ucum dokununca hafif acıyor. Önceki acı daha fazlaydı ama. Belki de bu normal bir akıntı bilemedim. Gebelik belirtisi olabilir mi ki. Bak yine heyecan yaptım
Keşke öyle olsa ya. Ama hiç akıntı yoktu kuruydu hatta kendi kendime dedim. Adet yaklaşınca kuru olunuyordu sanırım dedim. Önceki tutmadı demek ki dedim. Tam o sırada pat düştüKız sen yumurtaları teker teker atıyor musun acaba :) sıradaki gelsin lütfen :))
13 ünde yumurtlama oldu. 15 inde senin dediğin gibi akıntı oldu. Zaten 11 ve 12 sinde akıntım olmuştu. Kasık ağrısı göğüslerde acıma olmuştu ama geçmişti. Bende anlam veremedim birde çok kötü kokuyorduEğer gerçekten yumurtlamaysa benimki 8-9 gün önce oldu. 3 gün süren uzun şeffaf akıntı oldu. Göğüs uçlarım acıdı sonra. Aci da 2 gün sürdü. Şimdi de tuvaletteyken yoğun olarak o akıntı geldi birden. Çözemedim vallaha
Aynen canim aynenAynen canım kesenin yerini görmeden belli olmuyor demek ki.. gerçi hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta.. aldığımız nefesi verecek miyiz bilmiyoruz(
Koku iltihabı işaret ediyor olabilir canım, bol sıvı tüket ki idrarla atılsın.. ilaç almaya korkar olduk13 ünde yumurtlama oldu. 15 inde senin dediğin gibi akıntı oldu. Zaten 11 ve 12 sinde akıntım olmuştu. Kasık ağrısı göğüslerde acıma olmuştu ama geçmişti. Bende anlam veremedim birde çok kötü kokuyordu
Inş canım!Allah razi olsunCnm bnm de öyleydi iyiydi ama Allahn işi Dua et ki tedavisz olsn soncu bni maf ettiler dış gebelikti diye
Canım seninde değerlerin son zamanda yukselmismiydiCnm bnm de öyleydi iyiydi ama Allahn işi Dua et ki tedavisz olsn soncu bni maf ettiler dış gebelikti diye
Allah razı olsun canimAhh kuzumm yaa( Rabbm yar ve yardimcin olsnn keske birakmasa melegin senii..Allahtan hayirlisi.keske elimzden dah fazlasi gelse duadan baskaa
Yükseliyordu en son düşüp bidaha yükseliyordu seninkisi kesenin içndeyse orantısz yükselir kürtaj veya düşük yapana kadr cnmmm Ama inşaAllah Allah bir mucize verirde bebegn sana tutunrCanım seninde değerlerin son zamanda yukselmismiydi
Canım bu arada birşey okudum değerlerin 1600 falan geçtiği zaman değerin 2 kat artması 72 saati bulurmuş.benim bir günde 500 atmış.bugun değerler çok önemli.sen bu konuda birşey duydunmu.benim birgün önce 2492 olan değer bir gun sonra 2967 olmuş.Aynen canim
Kuzum tabii ki normal bu da.Suan bi sorun var ve degerlerin yavasliyor.Zaten saglikli basladi suan gelismedigi icin betan yavasliyor.
Illa artarak basladi diye tamamen normal ilerleyecek demek degil.O da o zaman saglikli oldugunu gosteriyor.
Simdiki degerlerinde artik gelisemedigini.
Yani her beta icinde bulunulan zamani gosteriyor
Inş canım o zaman ben düşmeyi görmezsem umut var değerlerde akşam üzeri 5den sonra gidicezYükseliyordu en son düşüp bidaha yükseliyordu seninkisi kesenin içndeyse orantısz yükselir kürtaj veya düşük yapana kadr cnmmm Ama inşaAllah Allah bir mucize verirde bebegn sana tutunr
Koklamadım ama umarım yumurtlamadır ve tutar13 ünde yumurtlama oldu. 15 inde senin dediğin gibi akıntı oldu. Zaten 11 ve 12 sinde akıntım olmuştu. Kasık ağrısı göğüslerde acıma olmuştu ama geçmişti. Bende anlam veremedim birde çok kötü kokuyordu
Kızlar bilen var mı aranızda, kürtaj sonrası kanama miktarı nasıl olur, ben 14 şubat akşamı kürtaj oldum 3 gün kahverengi lekelenme tarzında geldi, dün akşam ise sanki regl görmüşüm gibi kırmızılara döndü bu normal midir bilemiyorum
Arkadaslar bu sabah namazda eyup sultandaydik..kendim ve sizin icin duaciniz oldum Allah hakkimizda hayirlisini nasip hayırmışım etsin diye illa olsun veya olmasin diye degil yanihayirli sabahlar cumleten
Az kaldi zaten insallah vardir ya hayirlisi ileegurbetçilerimiz vardı onları gormeye geldim annemlerdeyim ondan bakamadim. bende beklemeye gectim artik bakalım nolacak ablamm
Rabbim yardımcın olsun insallah en guzel sonuçları alırsın insallahSağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.
Disardayiz misafirlerimkz var memleketten canim normalde giderdim de :) simdi onlari birine biraktik 1 saate tekrar alacaz maalesefCanım benim arkadaşım geçen yıl kürtaj olduğunda tam 10 gün sürdü kanaması. Bir kahvr lekeler geliyordu sonra bir anda kırmızı oluyordu sonra yine kahve olarak azar azar devam ediyordu. Doktoru bunun normal olduğunu söylemişti ama sende bir danış istersen, herkese aynı şey normal olmayabilir
Allah razı olsun kuzum, duaların kabul olsun inşallah. Yarın değilde bugün baktırabilsen kanda da değerine ne güzel olurduuu
İnşallah bekleyişin ardından güzellikler gelir canım benim. Benimde keyfim kaçık bu ay es verdik diye pek bakamıyorum oyalanmaya çalışıyorum kafa dağıtmak için başka şeylerle. Bari senle @VosVos35 imi ekliyim bu ay boncuklu listeye. Dilerim kırmızılarınız gecikirde heyecanlı hayırlı haberleriniz duyulur
Canım bu arada birşey okudum değerlerin 1600 falan geçtiği zaman değerin 2 kat artması 72 saati bulurmuş.benim bir günde 500 atmış.bugun değerler çok önemli.sen bu konuda birşey duydunmu.benim birgün önce 2492 olan değer bir gun sonra 2967 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?