Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya

Yaptim arkadasim hayalet gibi gordum birsey vardi ama bizde namaz icin 10 dakika sonra çıktık... :))) zaten kesin sonuc kan
Yaaaa sen hamilesinnnnn. Adetin de gelmedi. Çok mutlu oldum ya. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Minigini sağlıkla al kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :)

Yaaaa sen hamilesinnnnn. Adetin de gelmedi. Çok mutlu oldum ya. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Minigini sağlıkla al kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :)
Amin amin amin sagol guzelim.Valla canimbenim Allah bilir bakacaz bakalim yarin gidip kan verecegim zaten bende merak etmiyorum degil icten ice :)) hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun ...

Ben de bişey anlamadım bu işten.. aşağı yerleşik olduğu için bir sıkıntı mı oldu acaba... Bugün de baktır bakalım ne çıkacak

Amin amin amin sagol guzelim.Valla canimbenim Allah bilir bakacaz bakalim yarin gidip kan verecegim zaten bende merak etmiyorum degil icten ice :)) hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun ...
Aynen hayırlısı neyse o olsun. Allah evlat sahibi olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah. Merakla bekliyorum kan sonucunuu :)

Az önce tuvaletteyken kocaman sümüksü bir akıntı geldi. Niye olabilir ki acaba

Canim lohusa gb sayilirsin bi biter bi yine gelebilir.Biraz kisiye biraz yapan kisiyede bağlı.

Arkadaslar bu sabah namazda eyup sultandaydik..kendim ve sizin icin duaciniz oldum Allah hakkimizda hayirlisini nasip hayırmışım etsin diye illa olsun veya olmasin diye degil yani hayirli sabahlar cumleten

Allah razı olsun❤Allah her zaman herseyin hayirlisini nasip etsin zaten her konuda.
Testini merak ettim :)

Amin canim bugün öğleden sonra baktieicam yarında batırırım.ama kahve leke ara ara hep sürüyor. Umudum yok zaten.herseyin hayırlısı
Leke sanirim gelismemeye basladigi icin artik.Agrinda var mi?
Allah hayirlisini nasip etsin tabii.Neler yasadin az cok biliyorsun.Kaybin her turlusu insana zor,yasarken olayin icindeyken ayri zorluyor ama bi hayir var demek ki diyebiliyorsak ne mutlu bize❤
Genelde sagliksiz gebelikler 10 haftaya kadar belli eder diye biliyorum.Onu bile gecince her zamani ayri risk.

Az önce tuvaletteyken kocaman sümüksü bir akıntı geldi. Niye olabilir ki acaba

Sen bu gece ile Salı'yıda degerlendir bence canim.Ya da döngün uzun olduğundan ikinciye yumurtluyor olabilirsin.Tam yumurtlama akintisi tarif ettigin

Sen bu gece ile Salı'yıda degerlendir bence canim.Ya da döngün uzun olduğundan ikinciye yumurtluyor olabilirsin.Tam yumurtlama akintisi tarif ettigin
Dün değerlendirdik. O zaman yarın mı yapalım

Ben de bişey anlamadım bu işten.. aşağı yerleşik olduğu için bir sıkıntı mı oldu acaba... Bugün de baktır bakalım ne çıkacak
Valla benimde tek merakım bu canım çok saçma geliyor.o zaman insanlar hiç sevinmesin o zaman değerler güzel katlanıyor diye.ilk defa başıma geldi

Evet canım belli ediyor ama neden değerler bu kadar güzel ken ni ye gerilemeye başlıyor.inanin hiç duymadım.hersey güzel kese zamanında görüldü kan değerleride 4 defa bakıldı gayet güzel şimdi kanama olunca yavaş ilerledi.bakalim bu sefer ne sonuç akçam öğleden sonra gidicem kısmet olursa.

Dün değerlendirdik. O zaman yarın mı yapalım

Aynen canim

Kuzum tabii ki normal bu da.Suan bi sorun var ve degerlerin yavasliyor.Zaten saglikli basladi suan gelismedigi icin betan yavasliyor.
Illa artarak basladi diye tamamen normal ilerleyecek demek degil.O da o zaman saglikli oldugunu gosteriyor.
Simdiki degerlerinde artik gelisemedigini.
Yani her beta icinde bulunulan zamani gosteriyor

Ahh kuzumm yaa ( Rabbm yar ve yardimcin olsnn keske birakmasa melegin senii..Allahtan hayirlisi.keske elimzden dah fazlasi gelse duadan baskaa

Cnm bnm de öyleydi iyiydi ama Allahn işi Dua et ki tedavisz olsn soncu bni maf ettiler dış gebelikti diye

Hoşgeldin gülüm nerelerdesin :) ben hâlâ beklemedeyim :) sabah bulantısı arıyorum kendimde :)))
Az kaldi zaten insallah vardir ya hayirlisi ilee gurbetçilerimiz vardı onları gormeye geldim annemlerdeyim ondan bakamadim. bende beklemeye gectim artik bakalım nolacak ablamm

Aynısı bende de oldu bu ay. Yumurtlama geçtikten 1 2 gün sonra
Eğer gerçekten yumurtlamaysa benimki 8-9 gün önce oldu. 3 gün süren uzun şeffaf akıntı oldu. Göğüs uçlarım acıdı sonra. Aci da 2 gün sürdü. Şimdi de tuvaletteyken yoğun olarak o akıntı geldi birden. Çözemedim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…