- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Yaaaa sen hamilesinnnnn. Adetin de gelmedi. Çok mutlu oldum ya. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Minigini sağlıkla al kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :)Ya
Yaptim arkadasim hayalet gibi gordum birsey vardi ama bizde namaz icin 10 dakika sonra çıktık... :))) zaten kesin sonuc kan
Amin canım benim. En kısa zamanda hepimiz hamiş olalım inşallahAmin amin amin insaAllah canim aklimdan gectin inan...sanada Rabbim anne olmayi nasip etsin en uygun zamanda en guzeliyle
Amin amin amin sagol guzelim.Valla canimbenim Allah bilir bakacaz bakalim yarin gidip kan verecegim zaten bende merak etmiyorum degil icten ice :)) hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun ...Yaaaa sen hamilesinnnnn. Adetin de gelmedi. Çok mutlu oldum ya. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Minigini sağlıkla al kucağına. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :)
Bildiğin gibi kuşum sen nasılsın iyimisin ?
Canım film aynı filmdir ama doktor işini gerçekten iyi yapan biriyse ona göre yorumlar diğeride sallapati söyler birşeyler. Güvenenildiğin tek bir doktora gösterirsen tek ağızdan net sonuç almış olursun
Canım ben gittiğim yeri öğleden sonra aradım müsaitmi dedim müsait dediler 1 saat sonra gittim. Gideceğin yerin yoğunluğuna bağlı bence.
Bir gün cesaret edip yaptırırım inşallah :)
Canım senin bu iş ticarete dönmüş. Nasıl sömürsek diye yol aramışlar resmen. Bir kere tüp bebek uzmanı gerçekten iyise bunu önceden teşhis etmesi gerekirdi ve bildiğim kadarıyla bukadar maliyetli bir işin öncesinde detaylı tetkikler yapılır senin baştan yapışması gereken işin sonradan yapılmış bu bir. İkincisi de tamamen şişirilmiş bir durum var popüler olmasına almadan güvenilir ve az bilinen bir yere iş yaptırmak her zaman daha iyidir. Sen “heee tamam ozaman” diyip o 15 bini versen eminim kısa sürede bir 15 binlik daha bahane çıkarırlardı. Kendine ticari değil esas doktor bulman şart kuzum.
Aman Allahımmmm of bir kayboldum neler oldu heeee ay maşallah yaa inşallah vardır canım yarın sabah hemen yenilemelisin :)
Heyytt beee vosvosum benim ne güzel söyledin !
Canım benim çok geçmiş olsun şimdi gördüm olanı biteni. İnşallah değerin beklediğinden de artar tahminler boşa çıkar. Dinlenmeye ve stres yapmamaya bak Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar ne zaman bakılcak değerin?
Canım bana bi yazsana nerdeymiş? Eşim karşıya gidiyor bazen sölerim uğrasın bari. Doktor bulduğuna da sevindim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işteİnşallah faydası olur.
Çok geçmiş olsun canım rahatladığına sevindim valla iyicene bir dinlen
Ben de bişey anlamadım bu işten.. aşağı yerleşik olduğu için bir sıkıntı mı oldu acaba... Bugün de baktır bakalım ne çıkacakSağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.
Aynen hayırlısı neyse o olsun. Allah evlat sahibi olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah. Merakla bekliyorum kan sonucunuu :)Amin amin amin sagol guzelim.Valla canimbenim Allah bilir bakacaz bakalim yarin gidip kan verecegim zaten bende merak etmiyorum degil icten ice :)) hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun ...
Kızlar bilen var mı aranızda, kürtaj sonrası kanama miktarı nasıl olur, ben 14 şubat akşamı kürtaj oldum 3 gün kahverengi lekelenme tarzında geldi, dün akşam ise sanki regl görmüşüm gibi kırmızılara döndü bu normal midir bilemiyorum
Arkadaslar bu sabah namazda eyup sultandaydik..kendim ve sizin icin duaciniz oldum Allah hakkimizda hayirlisini nasip hayırmışım etsin diye illa olsun veya olmasin diye degil yanihayirli sabahlar cumleten
Leke sanirim gelismemeye basladigi icin artik.Agrinda var mi?Amin canim bugün öğleden sonra baktieicam yarında batırırım.ama kahve leke ara ara hep sürüyor. Umudum yok zaten.herseyin hayırlısı
Az önce tuvaletteyken kocaman sümüksü bir akıntı geldi. Niye olabilir ki acaba
Dün değerlendirdik. O zaman yarın mı yapalımSen bu gece ile Salı'yıda degerlendir bence canim.Ya da döngün uzun olduğundan ikinciye yumurtluyor olabilirsin.Tam yumurtlama akintisi tarif ettigin
Valla benimde tek merakım bu canım çok saçma geliyor.o zaman insanlar hiç sevinmesin o zaman değerler güzel katlanıyor diye.ilk defa başıma geldiBen de bişey anlamadım bu işten.. aşağı yerleşik olduğu için bir sıkıntı mı oldu acaba... Bugün de baktır bakalım ne çıkacak
Evet canım belli ediyor ama neden değerler bu kadar güzel ken ni ye gerilemeye başlıyor.inanin hiç duymadım.hersey güzel kese zamanında görüldü kan değerleride 4 defa bakıldı gayet güzel şimdi kanama olunca yavaş ilerledi.bakalim bu sefer ne sonuç akçam öğleden sonra gidicem kısmet olursa.Canim lohusa gb sayilirsin bi biter bi yine gelebilir.Biraz kisiye biraz yapan kisiyede bağlı.
Allah razı olsun❤Allah her zaman herseyin hayirlisini nasip etsin zaten her konuda.
Testini merak ettim :)
Leke sanirim gelismemeye basladigi icin artik.Agrinda var mi?
Allah hayirlisini nasip etsin tabii.Neler yasadin az cok biliyorsun.Kaybin her turlusu insana zor,yasarken olayin icindeyken ayri zorluyor ama bi hayir var demek ki diyebiliyorsak ne mutlu bize❤
Genelde sagliksiz gebelikler 10 haftaya kadar belli eder diye biliyorum.Onu bile gecince her zamani ayri risk.
Dün değerlendirdik. O zaman yarın mı yapalım
Evet canım belli ediyor ama neden değerler bu kadar güzel ken ni ye gerilemeye başlıyor.inanin hiç duymadım.hersey güzel kese zamanında görüldü kan değerleride 4 defa bakıldı gayet güzel şimdi kanama olunca yavaş ilerledi.bakalim bu sefer ne sonuç akçam öğleden sonra gidicem kısmet olursa.
Aynen canim
Daha 8-9 gün önce uzun şeffaf akıntı olmuştu. Inşallah hem o hem de bu tutar
Kuzum tabii ki normal bu da.Suan bi sorun var ve degerlerin yavasliyor.Zaten saglikli basladi suan gelismedigi icin betan yavasliyor.
Illa artarak basladi diye tamamen normal ilerleyecek demek degil.O da o zaman saglikli oldugunu gosteriyor.
Simdiki degerlerinde artik gelisemedigini.
Yani her beta icinde bulunulan zamani gosteriyor
Ahh kuzumm yaaSağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.
Aynısı bende de oldu bu ay. Yumurtlama geçtikten 1 2 gün sonraAz önce tuvaletteyken kocaman sümüksü bir akıntı geldi. Niye olabilir ki acaba
Cnm bnm de öyleydi iyiydi ama Allahn işi Dua et ki tedavisz olsn soncu bni maf ettiler dış gebelikti diyeSağol canım keseyi gördük ilkinde doktor aşağıya yerleşmiş dedi.kanamadan sonra büyük ihtimalle düşük yapıcaksın dedi.kese aşağıya kaymış gibi geliyo dedi.ama değerler güzel artması kanama olduktan sonra.bugun bi gideyim ne çıkcak sonuç.meraktan deliren evde.hayir benim anlamadığım bu kadar iyi değerlerden sonra ne diye başladıki kanama falan değerler niye az yükseliyor.
Az kaldi zaten insallah vardir ya hayirlisi ileeHoşgeldin gülüm nerelerdesin :) ben hâlâ beklemedeyim :) sabah bulantısı arıyorum kendimde :)))
Eğer gerçekten yumurtlamaysa benimki 8-9 gün önce oldu. 3 gün süren uzun şeffaf akıntı oldu. Göğüs uçlarım acıdı sonra. Aci da 2 gün sürdü. Şimdi de tuvaletteyken yoğun olarak o akıntı geldi birden. Çözemedim vallahaAynısı bende de oldu bu ay. Yumurtlama geçtikten 1 2 gün sonra
Canım benim o sıvıdan tam 4 gün sonra çatladı...herkeste değişebiliyor ben doktorda takip ettirmiştim...yani sen iyi değerlendir hiç belli olmazDün değerlendirdik. O zaman yarın mı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?