Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah .... degisik ne olacakmis peki boyle

Yok canım bir şey yok daha aynı hatta pelteler daha fazla.hatta afedersin onlara pelte demek bile hafif kalır.yatark3nde berbat geliyor kalktimdada. Allahım senden uzak etsin böyle şeyleri. Daha doğrusu hepinizden.
Amin kuzum doktor ne diyor peki hastanede misin ? Çok geçmiş olsun kıyamam Allah tez zamanda iyleştirsin ,bir şeyler yapsın doktor ‍

Allah Allah .... degisik ne olacakmis peki boyle
Cumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.

Ay canım inşallah kanaman durur her şey güzel olur , çok geçmiş olsun

Amin kuzum doktor ne diyor peki hastanede misin ? Çok geçmiş olsun kıyamam Allah tez zamanda iyleştirsin ,bir şeyler yapsın doktor ‍
Hastanede değilim canım doktor degisik iğne verdi onu kullan dedi.pregestani verdi yüksek mg yaptı.cumaya kadar bekleyelim dedi ama ben perşembe falan giderim herhalde.yani anı bi durum yasanmassa

Hamileyimmm sukurler olsunnn kizlar ...ama korkum var adetim bir gun gecikti 2 gnude gelmeyince test yaptim pozitif cikti kan testide yaptm pozitif fakat bugun benden kan geldi bole cok az bi duruyo bi gelio cok korkuyorm acaba dusukmu yapiyorumneden bole oluyor benm gbi olan varmi lutfn yardim cok korkuyorum bebegime bise olcak die

Hastanede değilim canım doktor degisik iğne verdi onu kullan dedi.pregestani verdi yüksek mg yaptı.cumaya kadar bekleyelim dedi ama ben perşembe falan giderim herhalde.yani anı bi durum yasanmassa
Proluton mu verdi bende hem iğne hem progestan kullanıyorum, bencede erken git

Ayyyy canim yaa... Allah sifa versin kanamnin nedenini bulamadilar mi ki ? Kansizliktan vucudun yorgun düşmüştür iyice ...

Bence sen yatıs iste canım hastanede baksınlar sana ayaga kalkma sürekli git gel yapma hastaneye

Endiselenmeyin. Stres daha kötü yapar. Doktorunuzu arayip konusun bence o rahatlatir sizi

Ben 1 kez erken olmak üzere diğerlerine çok para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…