Kanama kaç gün devam ediyor diye soruyorum canım Düşük yaptım daNiye sordun Esesim
Allah Allah .... degisik ne olacakmis peki boyleAmin canim ama ben ömrümde böyle kanama görmedim.dusuklerden sonra yani doğumdan sonra bile.az önce oğlum komikce düştü güldüm gülmez olaydım hapşırdım gerisi geldi. Valla ben kimsede duymadım.ama doktor haftayı beklememiz lazım.icerde plesenta bile kalsa beta yüksek çıkar kanaman artar dedi.galiba öyle birşey benimkisi.ne desem yalan.vajinadan bakmak için yatağa bile yatamadım düşün hasta bezleri serdiler.ama doktor kese boyutunu görünce şok yaşadı.nasil iştir bu dedi.merakla bekliyorum cumayı canim
Kanama kaç gün devam ediyor diye soruyorum canım Düşük yaptım da
Sağol canımGecmis olsun.
Yok canım bir şey yok daha aynı hatta pelteler daha fazla.hatta afedersin onlara pelte demek bile hafif kalır.yatark3nde berbat geliyor kalktimdada. Allahım senden uzak etsin böyle şeyleri. Daha doğrusu hepinizden.Kuzum ne oldu
Evet ... aksam cikmaz mikmaz cok ivir zivir ictim .... sanki sabah cikacagi garanti de :)))))))))Sabah mı yapacaksın
Amin kuzum doktor ne diyor peki hastanede misin ? Çok geçmiş olsun kıyamam Allah tez zamanda iyleştirsin ,bir şeyler yapsın doktor Yok canım bir şey yok daha aynı hatta pelteler daha fazla.hatta afedersin onlara pelte demek bile hafif kalır.yatark3nde berbat geliyor kalktimdada. Allahım senden uzak etsin böyle şeyleri. Daha doğrusu hepinizden.
Cumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.Allah Allah .... degisik ne olacakmis peki boyle
Çıkar inşallah ya :) para vermek istemiyorum şu testlere ben deEvet ... aksam cikmaz mikmaz cok ivir zivir ictim .... sanki sabah cikacagi garanti de :)))))))))
Ay canım inşallah kanaman durur her şey güzel olur , çok geçmiş olsunCumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.
Hastanede değilim canım doktor degisik iğne verdi onu kullan dedi.pregestani verdi yüksek mg yaptı.cumaya kadar bekleyelim dedi ama ben perşembe falan giderim herhalde.yani anı bi durum yasanmassaAmin kuzum doktor ne diyor peki hastanede misin ? Çok geçmiş olsun kıyamam Allah tez zamanda iyleştirsin ,bir şeyler yapsın doktor
Çok sağol canım.Ay canım inşallah kanaman durur her şey güzel olur , çok geçmiş olsun
Proluton mu verdi bende hem iğne hem progestan kullanıyorum, bencede erken gitHastanede değilim canım doktor degisik iğne verdi onu kullan dedi.pregestani verdi yüksek mg yaptı.cumaya kadar bekleyelim dedi ama ben perşembe falan giderim herhalde.yani anı bi durum yasanmassa
Ayyyy canim yaa... Allah sifa versin kanamnin nedenini bulamadilar mi ki ? Kansizliktan vucudun yorgun düşmüştür iyice ...Cumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.
Bence sen yatıs iste canım hastanede baksınlar sana ayaga kalkma sürekli git gel yapma hastaneyeCumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.
Çıkar inşallah ya :) para vermek istemiyorum şu testlere
Bilemiyorum artik .... :) ya ben bi ton para verdim erkeni normali
Cumaya kadar yolu var kuzum cuma gün kese boyutuna bakacak.duruma göre hastanede yatırır herhalde kanama için.ama kalp atışı haftasına kadar kanamayı durdurur bekleriz dedi.iki doktorda. Ama ben cumayı bekleyemicem gibi perşembeden giderim gibi bakalım durumlar nasıl olacak.ilaclarimi kullanıyorum.igneyi yaptırdım ama kesildiği yok.valla ben artık çocuktan geçtim valla canım kalmadı artık.
Yarin aksam deniyorum o zamanOlsun olsun bir gün var bir gün yok.belini vr bacaklarını havaya kaldır 10 dk kal öyle wc falanda girme sabaha kadar yolunu bulur sipoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?