- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Diğer ay gidecem iyi bir doktor bulup :))
Cikiyormus normalde canimKullanmadım hiç canım. Gebelik yoksa tedaviye başlayacam inşallah. 11-12 gün geçti yumurtlamadan çıkar mı ki
Niye sordun EsesimDüşük yapan var mı?
Emin misin :)))))Diğer ay gidecem iyi bir doktor bulup :))
Yarın alayım test bari :)Cikiyormus normalde canim
Zahmet olcakYarın alayım test bari :)
En başından beri diyorum diğer ay diyeEmin misin :)))))
Diğer sabah da yaparım :)Zahmet olcak
Yok yaa bekle diger sabah niye yapiyon .. catladik artik yap yani :))))))))Diğer sabah da yaparım :)
Diğer sabah da yaparım :)
Amin canim ama ben ömrümde böyle kanama görmedim.dusuklerden sonra yani doğumdan sonra bile.az önce oğlum komikce düştü güldüm gülmez olaydım hapşırdım gerisi geldi. Valla ben kimsede duymadım.ama doktor haftayı beklememiz lazım.icerde plesenta bile kalsa beta yüksek çıkar kanaman artar dedi.galiba öyle birşey benimkisi.ne desem yalan.vajinadan bakmak için yatağa bile yatamadım düşün hasta bezleri serdiler.ama doktor kese boyutunu görünce şok yaşadı.nasil iştir bu dedi.merakla bekliyorum cumayı canimCanım..Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet şifa versin bebeğine.Tek doktorla kalmamakta fayda var bence örneklerini oldukça fazla görüyoruz maalesef.
Sen zaten yapman gerekenleri biliyorsun en az 1 ay kalkma lütfen.Bak sende bana diyordun sakın kalkma diye şimdi elhamdülillah herşey yolunda sıra sizde..
El şafi çek bebeğine sürekli ne güzel ayetel kursi de okuyormuşsun..Eminim ki çok iyi geliyordur size.
Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah,evladını sana bağışlasın.
Ne çektik yaAy her tarafım agriyor yaa .heeeeer tarafiiiiiiiiiiim
Aksama güvenmiyorum sabah yapim :))Yok yaa bekle diger sabah niye yapiyon .. catladik artik yap yani :))))))))
Olsun olsun bir gün var bir gün yok.belini vr bacaklarını havaya kaldır 10 dk kal öyle wc falanda girme sabaha kadar yolunu bulur sipoşlarKizlar benim pik olmus smdi ovulasyon yaptim ıkı çizgide kipkirmizi şimdi yarin aksam ilişki olsa olur dimi 24 saat sonra çatlayacak cnkü
Du bakalim benim ne olacak yine cikmayacak sonra hepten gıcık olacagim....Aksama güvenmiyorum sabah yapim :))
Kuzum ne olduAmin canim ama ben ömrümde böyle kanama görmedim.dusuklerden sonra yani doğumdan sonra bile.az önce oğlum komikce düştü güldüm gülmez olaydım hapşırdım gerisi geldi. Valla ben kimsede duymadım.ama doktor haftayı beklememiz lazım.icerde plesenta bile kalsa beta yüksek çıkar kanaman artar dedi.galiba öyle birşey benimkisi.ne desem yalan.vajinadan bakmak için yatağa bile yatamadım düşün hasta bezleri serdiler.ama doktor kese boyutunu görünce şok yaşadı.nasil iştir bu dedi.merakla bekliyorum cumayı canim
Sabah mı yapacaksınDu bakalim benim ne olacak yine cikmayacak sonra hepten gıcık olacagim....
Aynen canim Allah razi olsun . Eşimde senin olmenden korkuyorum göz göre göre eriyorsun diyor. Onunda moreli çok bozuk ama meteye yansitmiyoruz hiçN nalyecetemtahin Sabır selamete çıkarsın inşallah tek sıkıntıda bu olur sağlıkla atlatırsınız canım❤ Rabbim neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?