Stress hayatin her asamasinda var..bebekten dolayi yapmadim da normalde stressiz hayat mi varAcaba stres mi yaptın o mu etkiledi ? Bir şehir değişikliği yaptın mı bazen yolculuklar falanda çok etkiliyor. Ya da beslenmenemi dikkat etmedin acaba. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar, bunların hiç biri olmadıysa bebiştendir bebişteeeen :))))) inşallah sebep göbiştedir
Aynen öyle :)Oyle diyoruz napalim elden birsey gelmiyor :)) bekleyecegiz
Hayırla gelsinler :))Benimde sağdan sağdan geliyor
Hayırla gelsinler :))
Benim sağ kasığıma anı sızılar geliyor ve göğüs uçlarım çok acıyorİnşallah canım yaa belime inceden sızılar giriyor göğüslerde aynı şekilde ince ince yokluyor umarım bunlar üşütmeden değildir de hamilelik kapıdadır
Benim sağ kasığıma anı sızılar geliyor ve göğüs uçlarım çok acıyor
Valla bilmiyorum ki canmKuzum gebe olmanı okadaaar çok istiyorumki inan. Ama bu belirtilerin bana adet olamadığın için yaşanıyor gibi geliyor. Çok normal belirtiler. İnşallah yanılırım da hamilelik belirtileridir. Hamiş değilsende inşallah sökülürsün de rahatlarsın. Vucut ödem yapmış, hormonlar da napçağını bilemediğinden vücut tepkimeye giriyor. Allahım hayırlısını nasip etsin.
Ahahha ay tipini yerimm :))) sabah yap bence ilk idrarla ya zaten sabaha bişi kalmadı kuzum tam sonuç alırsın hemde
kızzz adam mikmik yapalım diyor yani seni özlemiş daha neeee belki de o gün bugündür adama malum olmuştur bellimi olur :)))
Haklısın valla seninki de muallakta kaldı. Neden gecikti regl anlamadım düzenli diyorsun hemde. İnşallah çok net görürsün ikinci çizgiyi de netleşir durumun be kuzum
Ahhh kuzum ahhh sorma totem bana nanik yaptı hala bekliyorumönceliği vosvosuma verdim belki sıra bana gelmiştir, çok teşekkür ederim iyi dilek ve niyetin için. Allah bebeğine sıkı sıkı tutunma gücü versin, su gibi geçsin şu zamanlarda rahatlayacağın dönemlere gir sağlıkla inşallah. Kendine çok dikkat et, relax olmaya gayret et herşey güzel olacak
Evet inanilmaz kasik agrisi da vardi. Ama ben de bu belirtiler adetten önce olur hep hatta mide bulantisi ve kusma bile adet döneminde yasiyorum. Ayni daha siddetli yasadim hepsini. Kokulara karsi hasaslasma da vardi. Hep olur o da. Ama yemegin icine konun daha önce yedigim herhangi bir sey bile tamamen masadan kalkmama sebep oluyorduÂmin canım inşaAllah.
İlk gebeliğinde olan bütün belirtiler bende var. Şu an çok kötü kasık ve bacak agrısı çekiyorum.
Bende pico var canım. Bir kaç ay adet olamadığım da oluyor. 11 gün önce yumurtlama akıntım ve göğüs ucu ağrısı yaşadım. 3 gün önce de yoğun bir akıntı geldi. Umarım yumurtlamadır ve tutmuştur diye düşünüyorum. Sağ tarafıma inanılmaz sizi girip geçiyor ve göğüs uçlarım çok acıyor. Eğer yumurtlamaysa o 30 günde bir oluyordum. Öyleyse eğer bata 3-4 gün varSenin bata ne kadar vardı? Benim bugünü saymazsak 8 gün kaldı 8gün kala da bu belirtiler olur mu emin değilim
Bende pico var canım. Bir kaç ay adet olamadığım da oluyor. 11 gün önce yumurtlama akıntım ve göğüs ucu ağrısı yaşadım. 3 gün önce de yoğun bir akıntı geldi. Umarım yumurtlamadır ve tutmuştur diye düşünüyorum. Sağ tarafıma inanılmaz sizi girip geçiyor ve göğüs uçlarım çok acıyor. Eğer yumurtlamaysa o 30 günde bir oluyordum. Öyleyse eğer bata 3-4 gün var
Kaçıncı günündesin cnmYa kızlar bugün de ovulasyon testim bembeyaz neden hiç silikte çıkmıyor bende bunla delirecem
Ohhh o zamn kornmayı bıraktgn ay hamşle kalmşsn o zamn tatlm ne hoş peki şimdi korkmyon mu cnmmm bn bi adet geçsin ikinci Adetimde doktora gidym kontrölden geçeyim ondan snra bırakyım dmiKarından görüldü canım.7 mm demisti daha cok kucuk dedi hatta.
Alttan muayenenin kotu bi etkisi yok diye biliyorum.Gerekmeyen durumda doktorun sorar
Eylul'de gecirdim canım.
Evet o yuzden sana surekli yazdim.
İğne ile sonlandı.
Sonrasında kist olustugu icin ilac kullandim 2 ay,doktorum olabilir artik dedi ama 1 ayda kendim normal adet gormeyi bekledim.
3 ay korundum yani
Benimde sağ kasığım ağrıyor ama ben biliyorum yumurtanın orada geliştiğini .. bi türlü dr gitmedin valla yakında olsam tutup götürücem o derece bi baktır yoksa çocuk bile 2 ay adet olmamak uzın süre ben çatladım valla sen hala belirti sayıyorsunAY az önce sağ kasığıma inanılmaz bir sızı girdi. Vallahi iki büklüm olacaktım. Birden geçti sonra. Inşallah kötü bir şey yoktur ya
Benimde sağ ama sağdayfı yumurta ondan ağrıyor biliyorum iğnenin 10 gününden itibaren ovilasyon testim var onları yapıcamBenimde sağdan sağdan geliyor
Tm tatlmmmHayır canım uyuşmazlık olması demek, anne kan grubu rh- , baba kan grubu rh+ olması demek. Zaten hamile kalınca sorarlar hem senin hem eşinin kan grubunu. Ama sizde uyuşmazlık yok
Ben biraktim ya umursamiyom takıp etmiyom canımız isteyınce yapıoz olursa olur artıkÇok sakin herşey canım bu ara hiç belirti yok umutsuzum bu ay icinsen napyn
Cok hakli A AsyaaAyazzBenimde sağ kasığım ağrıyor ama ben biliyorum yumurtanın orada geliştiğini .. bi türlü dr gitmedin valla yakında olsam tutup götürücem o derece bi baktır yoksa çocuk bile 2 ay adet olmamak uzın süre ben çatladım valla sen hala belirti sayıyorsun
En guzeli :))Ben biraktim ya umursamiyom takıp etmiyom canımız isteyınce yapıoz olursa olur artık
Kullanmadım hiç canım. Gebelik yoksa tedaviye başlayacam inşallah. 11-12 gün geçti yumurtlamadan çıkar mı kiOvu testi kullanmıyor musun? Böylece en azından yumurtlama günlern daha net belli olur. Test yaptın mı peki? Varsa gebelik çıkar belki de
Benimde sağ kasığım ağrıyor ama ben biliyorum yumurtanın orada geliştiğini .. bi türlü dr gitmedin valla yakında olsam tutup götürücem o derece bi baktır yoksa çocuk bile 2 ay adet olmamak uzın süre ben çatladım valla sen hala belirti sayıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?