Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
St
Stress hayatin her asamasinda var..bebekten dolayi yapmadim da normalde stressiz hayat mi var

İnşallah canım yaa belime inceden sızılar giriyor göğüslerde aynı şekilde ince ince yokluyor umarım bunlar üşütmeden değildir de hamilelik kapıdadır
Benim sağ kasığıma anı sızılar geliyor ve göğüs uçlarım çok acıyor

Valla bilmiyorum ki canm

Âmin canım inşaAllah.

İlk gebeliğinde olan bütün belirtiler bende var. Şu an çok kötü kasık ve bacak agrısı çekiyorum.
Evet inanilmaz kasik agrisi da vardi. Ama ben de bu belirtiler adetten önce olur hep hatta mide bulantisi ve kusma bile adet döneminde yasiyorum. Ayni daha siddetli yasadim hepsini. Kokulara karsi hasaslasma da vardi. Hep olur o da. Ama yemegin icine konun daha önce yedigim herhangi bir sey bile tamamen masadan kalkmama sebep oluyordu

Senin bata ne kadar vardı? Benim bugünü saymazsak 8 gün kaldı 8gün kala da bu belirtiler olur mu emin değilim
Bende pico var canım. Bir kaç ay adet olamadığım da oluyor. 11 gün önce yumurtlama akıntım ve göğüs ucu ağrısı yaşadım. 3 gün önce de yoğun bir akıntı geldi. Umarım yumurtlamadır ve tutmuştur diye düşünüyorum. Sağ tarafıma inanılmaz sizi girip geçiyor ve göğüs uçlarım çok acıyor. Eğer yumurtlamaysa o 30 günde bir oluyordum. Öyleyse eğer bata 3-4 gün var

Ovu testi kullanmıyor musun? Böylece en azından yumurtlama günlern daha net belli olur. Test yaptın mı peki? Varsa gebelik çıkar belki de

Ohhh o zamn kornmayı bıraktgn ay hamşle kalmşsn o zamn tatlm ne hoş peki şimdi korkmyon mu cnmmm bn bi adet geçsin ikinci Adetimde doktora gidym kontrölden geçeyim ondan snra bırakyım dmi

AY az önce sağ kasığıma inanılmaz bir sızı girdi. Vallahi iki büklüm olacaktım. Birden geçti sonra. Inşallah kötü bir şey yoktur ya
Benimde sağ kasığım ağrıyor ama ben biliyorum yumurtanın orada geliştiğini .. bi türlü dr gitmedin valla yakında olsam tutup götürücem o derece bi baktır yoksa çocuk bile 2 ay adet olmamak uzın süre ben çatladım valla sen hala belirti sayıyorsun

C
Cok hakli A AsyaaAyazz

Ovu testi kullanmıyor musun? Böylece en azından yumurtlama günlern daha net belli olur. Test yaptın mı peki? Varsa gebelik çıkar belki de
Kullanmadım hiç canım. Gebelik yoksa tedaviye başlayacam inşallah. 11-12 gün geçti yumurtlamadan çıkar mı ki

yumurtlama belirtileri yaşadım ama. Büyük ihtimalle de yoktur da. Diğer ay başlayacam inşallah iyi bir doktor bulup tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…