Biliyorum canim sonradan cikan gecerli degil ama ayni testi defelarca yaptim kac aydir ilk defa boyle sonradan cikti ondan heveslendim insallah vardirCanim ben bu zamana kadar sonradan cok cift cizgi gordum ilk 10 dakika da yoksa yok insallah biz yaniliriz pozitif cikar insallah hamissindir sadece bu secenegi aklindan cikarma diye dedim
Canim gecmis olsun. Birsey sormak istiyorum düsük yapmadan once belirtin varmiydi yani kanaman falan mi olducanım ben adete 6 gün kala falan öğrendim testim çok çok silik cıkmıstı. tek belirtim bel agrısıydı. maalesef 2 aylıkken düşük yaptm
8 inde geçti canım da adet düzensizliği var bende hiç belli olmaz yaniG
Günün gecti mi canım ?
Sabah ilk idrarla tekrarla istersen canim. Var ise silik bile olsa cikar insaallahBiliyorum canim sonradan cikan gecerli degil ama ayni testi defelarca yaptim kac aydir ilk defa boyle sonradan cikti ondan heveslendim insallah vardir
Bu haftayi da bekleyerek mi gecireceksin canim ?8 inde geçti canım da adet düzensizliği var bende hiç belli olmaz yani
Acele etme bence ben erkenden erkenden yaptım negatif moralim bozuldu ama hala regli olmadım hayırlısıYok canim gunum gecmedi dort gun var daha
Insallah canim deneyecem yarin sabah hatta yatmadan uc saat oncede su icmeyi birakayim diyorumSabah ilk idrarla tekrarla istersen canim. Var ise silik bile olsa cikar insaallah
Bı yanim kan ver diyor bı yanim bekle bugün yüzümde sivilcelerde çıktı sağ kasigimda ki batmalarda devam ediyor bilmiyorum vallahiBu haftayi da bekleyerek mi gecireceksin canim ?
yok canım yapmadım bende hıc daha ya ıgne oldum ya etkısı gecmemıstır pozıtıf olup snra negaft olur dıye korkuyorumCanim sen hic test yapmadın demi ? Bat ayni bizim.
Hayirlisi olsun canim insallah hic olmazsin dokuz ayAcele etme bence ben erkenden erkenden yaptım negatif moralim bozuldu ama hala regli olmadım hayırlısı
Dogru canm sende igne olmustun. Kacinci gün bugün ?yok canım yapmadım bende hıc daha ya ıgne oldum ya etkısı gecmemıstır pozıtıf olup snra negaft olur dıye korkuyorum
Sabah ilk idrarinla daha saglikli olur derler canim. Eger bebek kücukse sabahkinde daha net belli olur. 5 haftadan sonralarda akşam dahi yapsan kop koyu cizgiler çikiyormuş hemen.Insallah canim deneyecem yarin sabah hatta yatmadan uc saat oncede su icmeyi birakayim diyorum
Ay evet keske hemen sabah olsa :)Sabah ilk idrarinla daha saglikli olur derler canim. Eger bebek kücukse sabahkinde daha net belli olur. 5 haftadan sonralarda akşam dahi yapsan kop koyu cizgiler çikiyormuş hemen.
Eger hissediyorsan ve işimi şansa birakmayaym diyorsan 1-2 gün içinde test yap canim. Ama her iki duruma da alıstr kendini. Çunki bat tarihin belli değilmiş zaten.Bı yanim kan ver diyor bı yanim bekle bugün yüzümde sivilcelerde çıktı sağ kasigimda ki batmalarda devam ediyor bilmiyorum vallahi
Olur olu içini ferah tut canmAy evet keske hemen sabah olsa :)
benim 2. düşük olduğu içindoktor rahim filmi istedi. adet olayım ondan sonra cektrcem bende . inşallah hamilesindir de gerek kalmaz senin cektirmeneCanim bende subatta kurtaj oldum 3.5 aylikti bebegimin kalbi durdu doktor 8 ay sure vermisti o da doldu bu ayda olmazsa onumuzdeki aya rahim filmi cektircem
canım 8. haftada bebegın kalbi durmus fakat kanamam 11. hafta basladı. 11. haftaya kadar hıcbir belirti yoktu. kanama olunca anlaşıldı.Canim gecmis olsun. Birsey sormak istiyorum düsük yapmadan once belirtin varmiydi yani kanaman falan mi oldu
İğne gununu sayarsak bugun 10canım 3kasımda oldum sen canımDogru canm sende igne olmustun. Kacinci gün bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?