- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Yok canim tesekkur ederim eşim istemez zaten oyle biseyi. Bu ayda deneyelim bakalim olmazsa rahim filmi sonrada asilama dedi doktorum ama ben rahim filminden once bi 3 ay falan ara vereyim diyorum kararsizim yaIstersen yardımcı olururum senin için fiyat kaç cikiyo diye bakariz
Rahimle alakaliysa doktor çeker inşallah benim altan muanede doktor rahim perdesi yani çocuğun çekimini engelleyip düşük oluyordu film çekip ameliyat olup düzeldi Senin de inşallah vardır nedeni tez çözülürYok canim tesekkur ederim eşim istemez zaten oyle biseyi. Bu ayda deneyelim bakalim olmazsa rahim filmi sonrada asilama dedi doktorum ama ben rahim filminden once bi 3 ay falan ara vereyim diyorum kararsizim ya
Rahim spermlerle ne kadar çok iç-içe olursa gebelik olma şansı o kadar çok artarmış o yüzden ara vermene gerek yok ama stres yapmana gerek yokYok canim tesekkur ederim eşim istemez zaten oyle biseyi. Bu ayda deneyelim bakalim olmazsa rahim filmi sonrada asilama dedi doktorum ama ben rahim filminden once bi 3 ay falan ara vereyim diyorum kararsizim ya
Dr 10-12 günde atiliyor demisti canm. Kimilerin 12-13 .gunde tahlil vermjs ve sonuc poztf. Ben biraz dha beklicem bakalmInsallah canimda o ignede hamilelik hormonu oldugu icin degerlerin suan yuksek cikar yani ignenin etkisi 22 gunden sonra atiliyormus vucuttan ancak 14.gun yapin oda kan tahlili diyorlar. Ben bildigim kadarini soylemek istedim. Insallah vardir cift cizgiyi hep birlikte goruruz canim
Inş canım inşAnladım hayırlısı bakalım inşallah vardir
Yok cok sukur rahimle alakali bisey degil canim ben cocuga karar vereli 6 ay oldu buda 4.ayimiz tedaviye basliyali bende yumurta olusumu duzensiz klomenle onu saglamaya calisiyor yumurta oluncada catlatma ignesi kullaniyoruz yani daha cok yeni. Doktorumu degistirdim bu ay oda cok acele etmissin dedi tedavi icin kendine zman vermeliydin 6 ay en az dedi vucudun alismasi gerekmis ama madem basladin devam edelim klomenle dedi simdi klomen bitti sali yumurtalara bakicak bu ayda ona gore devam edecezRahimle alakaliysa doktor çeker inşallah benim altan muanede doktor rahim perdesi yani çocuğun çekimini engelleyip düşük oluyordu film çekip ameliyat olup düzeldi Senin de inşallah vardır nedeni tez çözülür
Canım benim de adet duzensizligim var baya zamandır kaç defa gittim doktora hormonlara falan herşeye bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı, doğum kontrol hapını da denedim o da düzeltmedi, gebelik için bi sorun oluşturur mu bilmiyorum, bidaha gidip alttan muayene olayım diyorum bi o kaldı zatenKızlar bide şey sorcam size ben 27 yaşındayım adet duzensizligim hep vardı bı kere doktora gittim genetik dedi yolladı beni ama çok eskiden gitmiştim yine gideyim mi ama doğum kontrol hapı veriyorlar mis onu içmek istemiyorum ne yapmaliyim
Ondan degil canim ya ben hic beklemedim cocuga karar verdik hemen doktora gittim tahliller falan yapildi temiz cikti esiminde benimde. Aradan 2 ay gecti bisey olmayinca ben tabi aceleci hemen doktora kostum oda klomene basladi direk 3 ay klomen 2 ay ovitrelle yapildi sonuc negatif doktorda cok sinirimi bozdu degistirdim. Simdiki doktorumda cok acele etmissin 6 ay sure veriyorum ben 30 yas ustune dedi madem basladin devam edelim tedaviye dedi o yuzden azda kendi kendimizemi deneseydik diyorumRahim spermlerle ne kadar çok iç-içe olursa gebelik olma şansı o kadar çok artarmış o yüzden ara vermene gerek yok ama stres yapmana gerek yok
Canim oyle dusunme doktor o takibi yapmak zorunda ki degerin Allahtan yukselip dusmuyormus sadece dusmus.Sagliksiz gebelik kendini sonlandirir.Ki dış gebelikte sonlanmaz bile.
Eger degerini takip etmese ve sen dış gebelik yasasaydin daha da kotu bi zaman atlatabilirdin.Allah korumus,doktorunda iyiymis.
Sen yine de kotu dusunme tabii ama bazi seyler hayrimiza bunu kabul etmek lazim.
Insallah guzel haberlerle devam eder hersey♡
Herkesin bunyesine gore degisiyor mesela bende hormondan dolayi bile pozitif cikmamisti bilerek 8.gun test yaptim negatiftiDr 10-12 günde atiliyor demisti canm. Kimilerin 12-13 .gunde tahlil vermjs ve sonuc poztf. Ben biraz dha beklicem bakalm
Ben varim canim gecen sene agustosta cektirdim ozelde anestesisiz benim baya agrili oldu 3 ay sonra hamile kaldimMerhaba kızlar aranızda hsg çektiren varmı? 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor yardım lütfenn
Aynen biz acele ediyoruz tedaviye başlamışsın devam etOndan degil canim ya ben hic beklemedim cocuga karar verdik hemen doktora gittim tahliller falan yapildi temiz cikti esiminde benimde. Aradan 2 ay gecti bisey olmayinca ben tabi aceleci hemen doktora kostum oda klomene basladi direk 3 ay klomen 2 ay ovitrelle yapildi sonuc negatif doktorda cok sinirimi bozdu degistirdim. Simdiki doktorumda cok acele etmissin 6 ay sure veriyorum ben 30 yas ustune dedi madem basladin devam edelim tedaviye dedi o yuzden azda kendi kendimizemi deneseydik diyorum
Insallah etmeme gerek kalmazda bu ay olur teyzesiAynen biz acele ediyoruz tedaviye başlamışsın devam et
hım şimdi anladım canım. cok gecmiş olsun. hiç korkma. tek tüple iki tane pırlanta gıbı evladı olan arkadasım var. allah izniyle olur canım.Yok genetik testleri ikimiz de yaptırdık eşimden sperm testi istenmedi kendime birkaç ay vericem gebelik oluşmazsa korkunun ecele faydası yok çektiririz filmi de :) zaten tüpün biri yok diğerinde de sıkıntı çıkar diye korkuyorum biraz
Inş olur cnmInsallah etmeme gerek kalmazda bu ay olur teyzesiyoksa rahim filminin yolu gorunuyor
Tamm canim sağolasın. Beklemeyi duşünuyorum bende 1-2 gün bile geç yapsam benm icin daha iyi zaten. Daha kesin sonuc cıkar hem.Herkesin bunyesine gore degisiyor mesela bende hormondan dolayi bile pozitif cikmamisti bilerek 8.gun test yaptim negatiftiyani bencede 15.gun falan yap testi canim
Ben cektırdım bı sıkıntı olmadı canımMerhaba kızlar aranızda hsg çektiren varmı? 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor yardım lütfenn
Merhaba kübraHamilelik süresini tahliller muayene doğum hiç birinde ödeme yapmıyorsun sen sigortanı yaptırıyorsun sirket odeme yapio hastaneye benimde 2. Ay denemem bu subat ayinda bebeğim i kaybetmstm hayırlısı olr hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?