Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istersen yardımcı olururum senin için fiyat kaç cikiyo diye bakariz
Yok canim tesekkur ederim eşim istemez zaten oyle biseyi. Bu ayda deneyelim bakalim olmazsa rahim filmi sonrada asilama dedi doktorum ama ben rahim filminden once bi 3 ay falan ara vereyim diyorum kararsizim ya

Yok canim tesekkur ederim eşim istemez zaten oyle biseyi. Bu ayda deneyelim bakalim olmazsa rahim filmi sonrada asilama dedi doktorum ama ben rahim filminden once bi 3 ay falan ara vereyim diyorum kararsizim ya
Rahimle alakaliysa doktor çeker inşallah benim altan muanede doktor rahim perdesi yani çocuğun çekimini engelleyip düşük oluyordu film çekip ameliyat olup düzeldi Senin de inşallah vardır nedeni tez çözülür

Rahim spermlerle ne kadar çok iç-içe olursa gebelik olma şansı o kadar çok artarmış o yüzden ara vermene gerek yok ama stres yapmana gerek yok

Dr 10-12 günde atiliyor demisti canm. Kimilerin 12-13 .gunde tahlil vermjs ve sonuc poztf. Ben biraz dha beklicem bakalm

Yok cok sukur rahimle alakali bisey degil canim ben cocuga karar vereli 6 ay oldu buda 4.ayimiz tedaviye basliyali bende yumurta olusumu duzensiz klomenle onu saglamaya calisiyor yumurta oluncada catlatma ignesi kullaniyoruz yani daha cok yeni. Doktorumu degistirdim bu ay oda cok acele etmissin dedi tedavi icin kendine zman vermeliydin 6 ay en az dedi vucudun alismasi gerekmis ama madem basladin devam edelim klomenle dedi simdi klomen bitti sali yumurtalara bakicak bu ayda ona gore devam edecez

Canım benim de adet duzensizligim var baya zamandır kaç defa gittim doktora hormonlara falan herşeye bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı, doğum kontrol hapını da denedim o da düzeltmedi, gebelik için bi sorun oluşturur mu bilmiyorum, bidaha gidip alttan muayene olayım diyorum bi o kaldı zaten

Rahim spermlerle ne kadar çok iç-içe olursa gebelik olma şansı o kadar çok artarmış o yüzden ara vermene gerek yok ama stres yapmana gerek yok
Ondan degil canim ya ben hic beklemedim cocuga karar verdik hemen doktora gittim tahliller falan yapildi temiz cikti esiminde benimde. Aradan 2 ay gecti bisey olmayinca ben tabi aceleci hemen doktora kostum oda klomene basladi direk 3 ay klomen 2 ay ovitrelle yapildi sonuc negatif doktorda cok sinirimi bozdu degistirdim. Simdiki doktorumda cok acele etmissin 6 ay sure veriyorum ben 30 yas ustune dedi madem basladin devam edelim tedaviye dedi o yuzden azda kendi kendimizemi deneseydik diyorum

Sağol canım Allah razı olsun.
Tabi sende haklısın ben olayın sadece psikolojik açısından baktım kötü etkilendiğim için. Sağlık açısından tabi yapılması gereken buydu ve yapıldı..Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Dr 10-12 günde atiliyor demisti canm. Kimilerin 12-13 .gunde tahlil vermjs ve sonuc poztf. Ben biraz dha beklicem bakalm
Herkesin bunyesine gore degisiyor mesela bende hormondan dolayi bile pozitif cikmamisti bilerek 8.gun test yaptim negatifti yani bencede 15.gun falan yap testi canim

Aynen biz acele ediyoruz tedaviye başlamışsın devam et

hım şimdi anladım canım. cok gecmiş olsun. hiç korkma. tek tüple iki tane pırlanta gıbı evladı olan arkadasım var. allah izniyle olur canım.

Herkesin bunyesine gore degisiyor mesela bende hormondan dolayi bile pozitif cikmamisti bilerek 8.gun test yaptim negatifti yani bencede 15.gun falan yap testi canim
Tamm canim sağolasın. Beklemeyi duşünuyorum bende 1-2 gün bile geç yapsam benm icin daha iyi zaten. Daha kesin sonuc cıkar hem.

@Osos34 ben ysptırdım canım özelde anestezili hiç bir şey hissetmedim sonrasındada ağrı falan olmadı korkmanı gerektirecek birşey yok

Merhaba kübra Özel Sağlık sigortalarında gebelik için bazıları bekleme süresi istiyor mesela benimki 12 ay kalmama şartı vardı doldurdum süreyi sonra kaldım hamile kimileri 1 ay bekleme veriyor onlara dikkat et yaptırıp sonradan şartı söylemesinler ama yaptırmak önemli herşeyi karşılıyo helede sorunlu bi gebelik varsa sürekli gitmek gerekio o yüzden verdiğin paranın kaç katını harcıosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…