Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 2. düşük olduğu içindoktor rahim filmi istedi. adet olayım ondan sonra cektrcem bende . inşallah hamilesindir de gerek kalmaz senin cektirmene

Doktorum 2 kez olumsuzluk yaşanmasına rağmen hiç rahim filmi istemedi hatta ben sordum gerek yok dedi gerek var mı acaba

Doktorum 2 kez olumsuzluk yaşanmasına rağmen hiç rahim filmi istemedi hatta ben sordum gerek yok dedi gerek var mı acaba
düşüklerinin nedeni belli ise gerek yok. belli değilse ve düşüklerin nedeni rahim yapısı ile alakalı ise çektirmende fayda var arkadaısm. trombofili paneli ve genetik testlerini yaptırdın mı?

Hayirlisi olsun canim insallah hic olmazsin dokuz ay testi tekrarlamadin mi gecikince.. aslinda en guzeli beklemek ama Ben dayanamiyorum.. esime diyorum Ben bi test cozup geleyim sonrada gene sinavdan kaldim deyip aci bir sekilde gulumsuyoruz..
:) ya sürekli moralim bozuluyor şimdide ben almak istemiyorum da sabah alıp yaparım ilk idrarla muhtemelen saatte bi lavabodayim:)

düşüklerinin nedeni belli ise gerek yok. belli değilse ve düşüklerin nedeni rahim yapısı ile alakalı ise çektirmende fayda var arkadaısm. trombofili paneli ve genetik testlerini yaptırdın mı?

Kayıplardan biri dış gebelik diğeri kalp durması ... bahsettiğin testlerde sıkıntı çıkmadı hamilelik oluştuğu için eşimden test istenmedi... Sadece bekle olacak diyor doktorum ... Aslında bu yazdıklarım 1.5 yıl içinde oldu ... Uzun bir zaman dil ama istiyor insan :)

Amin canimda ben esimden dolayi sgkliyim calisiyodum biraktim 7 sene calistim artik yeter doguracam dedim biz sirkete ne kadar oduyoruz peki detayli anlatmani isterdimde seni yormak istemiyorum

canım benimde 1 yıl iinde oldu. evet insan istiyorki daha fazla gec olmadan bebek sahıbı olayım. bende iki kere hamile kaldım ama eşimden kromozom analizi istedi doktor. aslında rahim filmi cektirmen iyi olur bence bende ilkinde de istemisti ama korkumdan cektirmedim ikincide artık mecbur kaldım.

Insallah canimda o ignede hamilelik hormonu oldugu icin degerlerin suan yuksek cikar yani ignenin etkisi 22 gunden sonra atiliyormus vucuttan ancak 14.gun yapin oda kan tahlili diyorlar. Ben bildigim kadarini soylemek istedim. Insallah vardir cift cizgiyi hep birlikte goruruz canim

Merhaba kızlar aranızda hsg çektiren varmı? 1.5 yıldır çocuğumuzolmuyor yardım lütfenn

Amin canimda ben esimden dolayi sgkliyim calisiyodum biraktim 7 sene calistim artik yeter doguracam dedim biz sirkete ne kadar oduyoruz peki detayli anlatmani isterdimde seni yormak istemiyorum
Sıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26

Benimde 2 düşük oldu ve doktor rahminde bozuk perde olduğunu demişti 6 ay önce ameliyatını oldum film çekildikten sonra düzeldi çok şükür şimdi allah nasip ederse 4 5 haftalık insallah

Yok genetik testleri ikimiz de yaptırdık eşimden sperm testi istenmedi kendime birkaç ay vericem gebelik oluşmazsa korkunun ecele faydası yok çektiririz filmi de :) zaten tüpün biri yok diğerinde de sıkıntı çıkar diye korkuyorum biraz

Sıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26
Anladim canim hayat sigortasi gibi biz o kadar oduyoruz onlar bizim masraflari karsiliyor. Tesekkur ederim. Benimde yasim 30 ama dusunmedim oyle bisey yapmayi hatta duymadim bile. Zaten doktor bana acele etmissin tedavi icin dedi simdi diyorum keske bekleseydim

Istersen yardımcı olururum senin için fiyat kaç cikiyo diye bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…