- 2 Mart 2017
- 121
- 98
- 18
- 36
benim 2. düşük olduğu içindoktor rahim filmi istedi. adet olayım ondan sonra cektrcem bende . inşallah hamilesindir de gerek kalmaz senin cektirmene
düşüklerinin nedeni belli ise gerek yok. belli değilse ve düşüklerin nedeni rahim yapısı ile alakalı ise çektirmende fayda var arkadaısm. trombofili paneli ve genetik testlerini yaptırdın mı?Doktorum 2 kez olumsuzluk yaşanmasına rağmen hiç rahim filmi istemedi hatta ben sordum gerek yok dedi gerek var mı acaba
Canim benim insallah hepimiz olalim zor bi surec beklemek rabbim hayirli zamanda nasip olsunbenim 2. düşük olduğu içindoktor rahim filmi istedi. adet olayım ondan sonra cektrcem bende . inşallah hamilesindir de gerek kalmaz senin cektirmene
:) ya sürekli moralim bozuluyor şimdide ben almak istemiyorum da sabah alıp yaparım ilk idrarla muhtemelen saatte bi lavabodayim:)Hayirlisi olsun canim insallah hic olmazsin dokuz aytesti tekrarlamadin mi gecikince.. aslinda en guzeli beklemek ama Ben dayanamiyorum.. esime diyorum Ben bi test cozup geleyim sonrada gene sinavdan kaldim deyip aci bir sekilde gulumsuyoruz..
düşüklerinin nedeni belli ise gerek yok. belli değilse ve düşüklerin nedeni rahim yapısı ile alakalı ise çektirmende fayda var arkadaısm. trombofili paneli ve genetik testlerini yaptırdın mı?
2 kasim canm. ßmdi hatirladim seninle 1 gün farkimz vardi. Bugün 11.günu bitiriyorum artk bende.İğne gununu sayarsak bugun 10canım 3kasımda oldum sen canım
Amin canimda ben esimden dolayi sgkliyim calisiyodum biraktim 7 sene calistim artik yeter doguracam dedimHamilelik süresini tahliller muayene doğum hiç birinde ödeme yapmıyorsun sen sigortanı yaptırıyorsun sirket odeme yapio hastaneye benimde 2. Ay denemem bu subat ayinda bebeğim i kaybetmstm hayırlısı olr hepimiz için
canım benimde 1 yıl iinde oldu. evet insan istiyorki daha fazla gec olmadan bebek sahıbı olayım. bende iki kere hamile kaldım ama eşimden kromozom analizi istedi doktor. aslında rahim filmi cektirmen iyi olur bence bende ilkinde de istemisti ama korkumdan cektirmedim ikincide artık mecbur kaldım.Kayıplardan biri dış gebelik diğeri kalp durması ... bahsettiğin testlerde sıkıntı çıkmadı hamilelik oluştuğu için eşimden test istenmedi... Sadece bekle olacak diyor doktorum ... Aslında bu yazdıklarım 1.5 yıl içinde oldu ... Uzun bir zaman dil ama istiyor insan :)
Insallah canimda o ignede hamilelik hormonu oldugu icin degerlerin suan yuksek cikar yani ignenin etkisi 22 gunden sonra atiliyormus vucuttan ancak 14.gun yapin oda kan tahlili diyorlar. Ben bildigim kadarini soylemek istedim. Insallah vardir cift cizgiyi hep birlikte goruruz canimÖnce testte cift cizgiyi gormek istiyorum canim. Sonra gidip kan vericem. En azindan umudum kirilmamis olur. Sonucu evde kendim ögrenir kan tahlili ile kesinlestirirm diye düşundm hep. Beklicem bakalim 1-2 gün hem hornonlarda artış olur insaallah bebişim benimledir
Sıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26Amin canimda ben esimden dolayi sgkliyim calisiyodum biraktim 7 sene calistim artik yeter doguracam dedimbiz sirkete ne kadar oduyoruz peki detayli anlatmani isterdimde seni yormak istemiyorum
canım benimde 1 yıl iinde oldu. evet insan istiyorki daha fazla gec olmadan bebek sahıbı olayım. bende iki kere hamile kaldım ama eşimden kromozom analizi istedi doktor. aslında rahim filmi cektirmen iyi olur bence bende ilkinde de istemisti ama korkumdan cektirmedim ikincide artık mecbur kaldım.
Test yaptın mi sen merak ettimSıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26
Test yaptın mi sen merak ettimSıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26
Hayr eczaneler kapalı nobetcide uzakta yarın sabah yapicamTest yaptın mi sen merak ettim
Anladim canim hayat sigortasi gibi biz o kadar oduyoruz onlar bizim masraflari karsiliyor. Tesekkur ederim. Benimde yasim 30 ama dusunmedim oyle bisey yapmayi hatta duymadim bile. Zaten doktor bana acele etmissin tedavi icin dedi simdi diyorum keske bekleseydimSıkıntı yok cnm sorabilirsin kişiden kişiye değişiyor yaşa göre yani 3300 tl benim yaşıma göre yaş 26
Istersen yardımcı olururum senin için fiyat kaç cikiyo diye bakarizAnladim canim hayat sigortasi gibi biz o kadar oduyoruz onlar bizim masraflari karsiliyor. Tesekkur ederim. Benimde yasim 30 ama dusunmedim oyle bisey yapmayi hatta duymadim bile. Zaten doktor bana acele etmissin tedavi icin dedi simdi diyorum keske bekleseydim
Anladım hayırlısı bakalım inşallah vardirHayr eczaneler kapalı nobetcide uzakta yarın sabah yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?