- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Ahahhaa şu smile cok komik geldi bana Allahta seni guldursun insallahhh Rabbimm nasip et bizede carsambada bu kiza :)Şu Çarşamba gelse adetim gelmese gitsem alsam bir test pozitif çıksa.Hayaller pozitif gerçekler negatif olmasın bu ay yaaa
Hepimizin derdi 3 asagi 5 yukari ayni yaa bi rutin kontrollere gitsek de derdimiz sirtini dondu cinsiyeti yine goremedik olsaaa
Vallaa performans odevine bakacam ona gore verecem notunu ama kurtarir yani gecersin bence ahahahahhAhahhahaa esime az once kas goz yaptim saate bakiyor hemenseni utandirmam umarim ortmenim
Ahahhaa şu smile cok komik geldi bana Allahta seni guldursun insallahhh Rabbimm nasip et bizede carsambada bu kiza :)
Ay nr tatlisin ya cidden yasam enerjsii saciyorsun cnm hep boyle ol amaaan :)Aynen ama inanıyorum yaşayacağız o anları da :)
Adamcagiz ne demis ki gı ne guzel tamam demis herseye sende bahaneye bakiyosun demiVallaa performans odevine bakacam ona gore verecem notunu ama kurtarir yani gecersin bence ahahahahhbende gunduz telefonda sordum is yerinde tamam cnm dio olur cnm dio en son aaaa yeterr canim dedi kapatti. Bende kustum aksama halvet malvet yok dedim uyudu zaten ahahah
Daha dur bebise nasil bakican ne curumesi ayol. Gucluyuz biz kadinlar Allahin izniyle herseyin ustesinden gelirizHe valla kuzum aynen bu smile gibiyim içim çürüdüHepimizin yüzü gülsün inşallahhhhhhhhhh..
Olmaz insallah merak etme cnm. Ii dusun ii olsun dimi ama:)) erken gebelik testi yada kan testi eger suphen varsa bence hic beklemeŞu Çarşamba gelse adetim gelmese gitsem alsam bir test pozitif çıksa.Hayaller pozitif gerçekler negatif olmasın bu ay yaaa
Daha dur bebise nasil bakican ne curumesi ayol. Gucluyuz biz kadinlar Allahin izniyle herseyin ustesinden geliriz
Ya olmucak bu ay die inandigim icin simdi kendimi nie kasayim dilde varda icim foooss anaaammmAdamcagiz ne demis ki gı ne guzel tamam demis herseye sende bahaneye bakiyosun demi
Bak lafi bile kendine getirdi seni gordun muO bir gelsin sağlıkla da ben jet motoru takarım alimallahuçarım böyle
Olmaz insallah merak etme cnm. Ii dusun ii olsun dimi ama:)) erken gebelik testi yada kan testi eger suphen varsa bence hic bekleme
Ya niye oyle olumsuz dusunuyosun bakim sen aaa at bu dusunceleri kafadan hersey guzel olucak bu kulup bize ugurlu gelicek insallah :)Ya olmucak bu ay die inandigim icin simdi kendimi nie kasayim dilde varda icim foooss anaaammm
Bak lafi bile kendine getirdi seni gordun mu
Cnm yatagin ucuna oturup arkana dogru yat ne gobusune bastir kasiklarindan yogun bi agri varsa en buyuk belirti yada yukqrida bir yere uzan bakalim yije ayni kasilmalari yasiyacakmisin?Bu ay sadece yumurtlama gününden beri bitmeyen göğüs acısı büyümesi var.Diğer aylarda hep 3 gün öncesi başlardı.Bu yaşıma kadar da böyle devam etti hep.Reglimde düzenli kontrollerde de temiz çıktım.Tek fark göğüsler işte ama o da tek başına bir belirti sayılmaz bence.
Gelir kiz nie gelmesin en azindan hastaligimi biliyorum tedavimi olacagim ve bbende gebe kalaaazaaaammYa niye oyle olumsuz dusunuyosun bakim sen aaa at bu dusunceleri kafadan hersey guzel olucak bu kulup bize ugurlu gelicek insallah :)
Benimde sadece göğüs ağrısıyla başladı başka hiç belirti yoktu umutsuz olma canımBu ay sadece yumurtlama gününden beri bitmeyen göğüs acısı büyümesi var.Diğer aylarda hep 3 gün öncesi başlardı.Bu yaşıma kadar da böyle devam etti hep.Reglimde düzenli kontrollerde de temiz çıktım.Tek fark göğüsler işte ama o da tek başına bir belirti sayılmaz bence.
Cnm yatagin ucuna oturup arkana dogru yat ne gobusune bastir kasiklarindan yogun bi agri varsa en buyuk belirti yada yukqrida bir yere uzan bakalim yije ayni kasilmalari yasiyacakmisin?
Benimde sadece göğüs ağrısıyla başladı başka hiç belirti yoktu umutsuz olma canım
Yani tabiki. Ilk 2 ay cok taktim varya baktim olmuyor yok dedim takmicam tabi arada oluyor ama kafami dagitiyorum. Insallah guzel olucak canim inanİyi oluyor böyle arada kendimize gelmek lazım yoksa sürekli karaları bağla bağla nereye kadar dimi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?