Cok minikken hele dokunamaz insan zarar verecem die korkar ama kucagina almamak icinde zor tutarsin kendini :) kendi bebislerimizi sevecez cnm biz baskalarina bebeklerine bakmaa hooppp buraya odaklan bebek nerde bebek yoookkk hadi kizimm hadiii
Hicam hocaam hocaaa ortmenim ogretmencim ortmen hnm ben hepsine alisigim sikinti cekmedim ama niyeyse bi anda cami hocasi olan hocadan bahsediyorsun sandim ama yanilmisim. Cnm ya oyle moralim bozukki anlatamam valla doktor yumurtan olusabilir catlayada bilir gun asiri iliski dedi ama ben en son sali aksami yaptim baskada yok icimden de gelmiyor. Sezgilerime cidden guvenirim randevunun olumsuz gececegine o kadar eminimki ama diyorum en azindan pkodan kurtulabilitsem 3 5 aya kadar yeniden denerim. Rabbim ol dedimi oluyor iste henuz minnagima kavusma vaktimiz gelmemiş
Valla gonulden kime inandiysam tuttu cnm mesela herkesgibisin06 galiba o cigdem cansuerhan miss bunlarin hamile oldugunu hissetmistim cikti allah devamini getirsin canimm :) bu ay kendimden cok umutluydum kesin olacak diodum ama oda olmadi ne yazikki yaniladabiliyorumAy insallah örtmenimbu ay benimde icimde guzel bi his var ama konusmaktan korkuyorum inan. Allah ne gostericek bakalim bekleyip gorucez hayirlisi olsun. Cidden tuttumu tahminlerin icine doguyor demekki
Moraller iyi olacak, stres olmayacak, iyi dusunecegiz ...Hicam hocaam hocaaa ortmenim ogretmencim ortmen hnm ben hepsine alisigim sikinti cekmedim ama niyeyse bi anda cami hocasi olan hocadan bahsediyorsun sandim ama yanilmisim. Cnm ya oyle moralim bozukki anlatamam valla doktor yumurtan olusabilir catlayada bilir gun asiri iliski dedi ama ben en son sali aksami yaptim baskada yok icimden de gelmiyor. Sezgilerime cidden guvenirim randevunun olumsuz gececegine o kadar eminimki ama diyorum en azindan pkodan kurtulabilitsem 3 5 aya kadar yeniden denerim. Rabbim ol dedimi oluyor iste henuz minnagima kavusma vaktimiz gelmemiş
Bende senin totemine inanayim o zaman :)) ay olsunlarda konusacak birseyler buluruz elbet ahahh :))Olacak olacak inanıyorum ben çok güzel olacak herşey...Güzel günler bizleri bekliyor.Emeklemesi yürümesi konuşması ayyy daha neler saysamkii
Canım 17 aralık yeni batMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Glylmz
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
HAMİŞ ADAYLARI
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @Gkcebrk 19 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- @maya_gallo 20 kasım
- @bodrum90 20 kasım
- @Birumuttur yasamak 21 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @ylzkartal 21 kasım
- @Pudra16 21 kasım
- @DlnOrhn 22 kasım
- @novasa 22 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Sekermatik 23 kasım
- @annecikk-16 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @oznuratas 24 kasım
- @womb 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @hiranur3419 25 kasım
- @sevgi5781 25 kasım
- @sozkan56 25 kasım
- @gazelim_24 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @plojovic 26 kasım
- @Sosyaljo 26 kasım
- @Whiteandblue 26 kasım
- @Jenep06 26-27 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Coolpeople 27 kasım
- @Zeyzeyerva25 28 kasım
- @Arapzaza 28 kasım
- @Incitanesi35 29 kasım
- @Delfin_ 29 kasım
- @Rosenurba 29-30 kasım
- @ankarali_94 30 kasım
- @Yukakita 30 kasım
- @fato38 30 kasım
- @Rosenurba 30 kasım
- @sSultans 30 kasım
- @benderyayimki 30 kasım
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @Hilal coban 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @Pinar4444 1 aralık
- @Arya08 1 aralık
- @Zeynoasel25 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
- @Bearhug 5 aralık
- @R4bi4 5 aralık
- @Selay ay 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @1mucizeolsun 6 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @D-E 8 aralık
- @aselbelis601 8 aralık
- @kubra5505 9 aralık
- @yassimin 9 aralık
- @gzmdncr33 10 aralık
- @pelinimben 11 aralık
- @elifsenelif03 12-13 aralık
- @Lina dmrkrn 15 aralık
- @Ankey 15 aralık
- @RuveydaCihad 16 aralık
- @ela basak 16 aralık
- @hby88 21 aralık
- @Ezmu0810 21 aralık
- @Sibelak85 25 aralık
O zaman umudunu bana bagla bu ay insallah hayirli hayirli nasip etsin Rabbim. Dua edelim birbirimize hem hic belli olmaz bakarsin birlikte oluruz hamisValla gonulden kime inandiysam tuttu cnm mesela herkesgibisin06 galiba o cigdem cansuerhan miss bunlarin hamile oldugunu hissetmistim cikti allah devamini getirsin canimm :) bu ay kendimden cok umutluydum kesin olacak diodum ama oda olmadi ne yazikki yaniladabiliyorum
Su hafta sonu gecer mi beaaaMoraller iyi olacak, stres olmayacak, iyi dusunecegiz ...
Terapi saati ayarlamak lazim bu boyle olmayacak.
Sen bi git bakalim. Tekrar konusuruz bu konuyu
Ay ins pazartesi ikimizede sans getirir cnmmPazartesi de benim randevu var bakalım ne diyecek merak içerisindeyim, güzel şeyler duymak temennisiyle :)
Bende senin totemine inanayim o zaman :)) ay olsunlarda konusacak birseyler buluruz elbet ahahh :))
Bi aferin de benden o zaman. Canına yazık yapma. Düşün hayatin da ne günler geçmiştir bu da geçerSu hafta sonu gecer mi beaaabenim cok canim sikilomca streslenince sirtima agri girer bide oksururum kuru kuru bu aksam onlar basladi esim aferin hayatim bi bunlar eksikti tam olduk dedi valla toparlanmam lazim devami depresyon allah korusun..
Tabi cnmmm allah ol dedimi olur valla pko mko dinlemezzO zaman umudunu bana bagla bu ay insallah hayirli hayirli nasip etsin Rabbim. Dua edelim birbirimize hem hic belli olmaz bakarsin birlikte oluruz hamis
Ay ins pazartesi ikimizede sans getirir cnmmneden gidiyorsun doktora cnm yani gebelik varmi die bakmayami yada tedaviyemi?
Kizzz sen yeni favorimsin hadiii utandirma benide ustune guzel bisiler giyyy (cok terbiyesiz gordum kendimi )O zaman umudunu bana bagla bu ay insallah hayirli hayirli nasip etsin Rabbim. Dua edelim birbirimize hem hic belli olmaz bakarsin birlikte oluruz hamis
Ay etsinde sevelim ya şöyle kucuk tiknaz topalak bise totusunu yeriz ayyTabi cnmmm allah ol dedimi olur valla pko mko dinlemezzinsallaah allahim hepimize en guzel en dogru zamanda en hayirli bebisleri nasip etsinnnñn
Aynen bende oyle biliyorum ve oyle yapiyorum bugun son gunum. Yarin testere disli aslan pencesine baslicam nasipse.O
O Tarifi sogani kaynayan suya atip 5 dakika haslayip 15 gun nuyunca gunde iki kez suyunu iciyoruz diye biliyorum ben .. hatta suanda da uyguluyorum .
Hepimizin derdi 3 asagi 5 yukari ayni yaa bi rutin kontrollere gitsek de derdimiz sirtini dondu cinsiyeti yine goremedik olsaaaGebelik olsun diye :) progesteron testi yapacak 21. Gün oluyormuş hayırlı haberler duyalım inşallah :)
Ahahhahaa esime az once kas goz yaptim saate bakiyor hemenKizzz sen yeni favorimsin hadiii utandirma benide ustune guzel bisiler giyyy (cok terbiyesiz gordum kendimi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?