• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK48::kızgın:Kızlar hem enfeksiyonu olup hem gebe kalan varmı hiç aranızda ay çok afedersiniz ben bunu artık kesip atıcam gerçekten :kızgın::KK48:
Ayy ağzın bal yesinnn etrafımda ki herkesi sormaktan bunalttım artık doktorlarda net bişey söylemiyo.
Eşimle problemimiz yok çok şükür sadece ilk regl olduğumdn beri yani yılaaaardır idrar yolu iltihabım var bende kendimce bundan olmuyor diye düşünüyorum:mad:

Kizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde
Hayirlisi olsun insallah tutar canim :)

Kizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde
Yaa tavsiye ediyomusunuz şu ovulasyon testini dr 12,14,16 yı değerlendir dedi.Ama ben yumurtlama günümü asla anlayamıyorum acaba alsam mı diye düşünüyorm

Yaa tavsiye ediyomusunuz şu ovulasyon testini dr 12,14,16 yı değerlendir dedi.Ama ben yumurtlama günümü asla anlayamıyorum acaba alsam mı diye düşünüyorm
Valla bence kesnlikle ama zaten belli edio yumurtlama gununu fazlasiyla akintin ve kasik agrisi oluyoo benm suan ole oldugu icin test yaptmm inslalah tutar aksamda calismalara baslamam lazm:) bak adet tarihini de sayy 14 .gun baslaaa teste

Denemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimki :olamaz:
Aha benden bi tane daha yanlış anlamayın ama kendim gibi birini görünce mutlu olur oldum artık çünkü anlamsızca kendini tekrarlayan asla geçmeyen enfeksiyonum var antibiyotikler vız geliyor tırss geçiyor artık:skandal:

Valla bence kesnlikle ama zaten belli edio yumurtlama gununu fazlasiyla akintin ve kasik agrisi oluyoo benm suan ole oldugu icin test yaptmm inslalah tutar aksamda calismalara baslamam lazm:) bak adet tarihini de sayy 14 .gun baslaaa teste
İşte bende ne kasık ağrısı ne şeffaf akıntı oluyor sadece enfeksiyon akıntısı sürekli:bicak:
Kaç tane oluyor içinde yani her gün için ayrı bir test oluyor?

İşte bende ne kasık ağrısı ne şeffaf akıntı oluyor sadece enfeksiyon akıntısı sürekli:bicak:
Kaç tane oluyor içinde yani her gün için ayrı bir test oluyor?
Canm benden gecen ay enfeksiyon kapmostim onun akintisi kalin afedersin ama bole bozuk peynir gbi sari oluyoo akintin bole beyaz akiskansaa yumurtlama ama herkesn tabiki bunyesi farklidir o testde ezcaneden 2 adet var icinde 11 tl cnm al adet gununden say 14 gun basla 2 cizgi net kormizi goruyosan yumurtlama zamanindr hemen esinle degerlendir ama tek cizgi digeri silikse yumurtlama zamanin deildir dene benceee bide ilskiden sonra hemen kalkma bekle 20 dk yatakta fazla sicak suylada ykanma ben sabah olw yaptm sansimada bugun yumurtlamamms:) hadi kizcelerr hakkimzda hayrlisi olsn

İnşallah tutar canım çift çizgi haberlerini alırız hadi bakalımmm

Kvcg
canım çift çizgiden saatler sonra çatlayacak demektir. Akşam da test yap silikleşmişse anlarsın çatladığını ve mutlaka yarın sabahı da değerlendirin

Back
X