Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 aydır o şekilde yapıyorum yataktan kupkuru kalkıyorum
Enfeksiyonum da 10 yıldır var zaman zaman çoğalır artık hangi akıntı nasıl olur kitabını yazarım ama yumurtlama akıntısı gelmiyor
Şu an adetimin 3. Günü alıyım eczaneden dediğin gibi yapıyım bu ay da öyle deneyelim bakalım.
Senden de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Valla bence kesnlikle ama zaten belli edio yumurtlama gununu fazlasiyla akintin ve kasik agrisi oluyoo benm suan ole oldugu icin test yaptmm inslalah tutar aksamda calismalara baslamam lazm:) bak adet tarihini de sayy 14 .gun baslaaa teste
Bence adet biter bitmez 2 günde bir çalışmalara başlayın canım ben bildiğin bu ay adette yumurtlamam oldu adet bittiğinde şansa tam yumurtan 20 mm olmuştu tam çatlamaya hazırdı yani

Ve geçen ay ovulasyon testi kullandım adetten 14 gün sonra tam koyu bir gün yakaladım . Yani geçtiğimiz aya göre çok erken yumurtlama oldu aklınızda olsun testler takvimler bizi yanıltabiliyor doktorumunda dediği gibi eğer farklı bir sıkıntı yok ise 2 günde bir ilişki gerisi allaha kalmış Rabbim ne zaman verirse hayırlısı ile

Canim ovu testine adetin 12.gunu falan basliyosun. Bendede olan bi durum vardi okuyunca yazayim dedim yumurtlama olayini bende hissetmiyodum megerse duzenli yumurta olusmuyormus bende simdi klomen ve catlatma ignesi tedavisi goruyorm yumurta takibi yaptirdinmi hic doktora? Bende doktora kontrola gittim cocuk istiyorum diye hersey normal dedi ovu testi aldim bende hic olmadi o ay yumurtlama

Yaa tavsiye ediyomusunuz şu ovulasyon testini dr 12,14,16 yı değerlendir dedi.Ama ben yumurtlama günümü asla anlayamıyorum acaba alsam mı diye düşünüyorm

Adetten sonra gun asiri iliskiye basla
Evet ozellikle 12.14.16 gunlere dikkat et o gun asiri iliskiyi hesaplarkende onlara denk gelsin iste 13 ve 15.gunu icine almis oluyor zaten
Yumurtlamanda baska arastirilacak bisy yoksa kacirmazsin canim imkansiz.

Kizlar merhaba sat 9 kasimdi olmadim 12 kasimda oldum ilk defa gecikti bu ay umutlanmistim ama olmadi malesef bi arkadasim dedi ki bnmde hamile kalmadan bi onceki ay gecikme yasamistim sonraki ay hamile kaldim hamis arkadaslar sizde durum nasildi adetleriniz duzenlimiydi

Canım inşallah bir daha ki sefere olur.Benimde bir kere gecikmişti ilk defa ama banada kısmet olmadı.İnsan baya heyecanlanıyor.Benimki 1 hafta geçmişti hatta.

Aynen ya bu nasıl bir illet ya artık kendimden şüphe eder oldum pismiyim ben diye

Aynen canım bizde 1 senedir bebek istiyoruz 1 senedir var ne yapıyorsam geçmiyor geçiyor tekrarlıyor sirkeli su maydonoz suyu soğan suyu süt maydonoz buharı artık içine beton falan dökecem

Peki düzenli yumurta oluşmadığını nasıl anladı dr vajinal usg ile mi yoksa tahlilele mi?
Benim tüm hormonlarım çok güzel yumurtalara kasıktan bakıldı alttan baktırmadım.O şekilde yumurta kalitesi belli olmaz dimi?

Aynen canım bizde 1 senedir bebek istiyoruz 1 senedir var ne yapıyorsam geçmiyor geçiyor tekrarlıyor sirkeli su maydonoz suyu soğan suyu süt maydonoz buharı artık içine beton falan dökecem
Ahahaha en garantisi
Bende denedim soğan suyu kürü yine başlıcam ama 15 güne tamamlayamamıştım.İçinde civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu ve bir kaç daha bitki karışımı özel hazırlanmış macun tükettim fayda etmedi.
Yaa kendi wc me bile tuvalet kağıdı döşemeden bir kere bile oturduğumu bilmem düşün ama yinede gitmiyorrr bıktım o yeşil pis akıntılardan

Aynen ya bu nasıl bir illet ya artık kendimden şüphe eder oldum pismiyim ben diye

Yok canım başka arkadaşada yazdım şimdi eşim birliktelik öncesi duş alır wc ye bir kerecik bile peçete döşemeden oturmam hastalıklı takıntılarım var diyeIslak bırakmam ama gitmiyor işte anlamadım.
Bir yerde okumuştum vajinadan kültür alınması gerekiyormuş nedenini araştırmak gerekiyormuş.
Vücut neden üretiyor diye araştırılması gerekmiş.
Ya ondan olmuyosa bebişim

Evet en garantilisi bencede bu adet bittiği gibi gün aşırı ilişkiye girip garantiye almak ayy bu ne zor işmiş ya hu 1000 bilinmeyenli denklem gibi yumurtlama gününü hsaplamak

Benim regl ilk hamileligimde bebise karar verdigimiz ay gecikmisti.Yani biz 3 ay sonrasi icin planlamistik oyle diyeyim işten sebep.O cok konustugumuz karar verdigimiz hayaller kurdugumuz ay gecikmisti psikolojiktir belki :)
Hatta tam karar vermisken baska bisy mi cikti ki diye uzulmustum cok.

Kuzenimde Eylul'de gecikti hatta 20 gun kadar.Gunleride sasinca tabii oyle gelisi guzel rahat davrandi.O da o zaman kaldi.

Canım inşallah bir daha ki sefere olur.Benimde bir kere gecikmişti ilk defa ama banada kısmet olmadı.İnsan baya heyecanlanıyor.Benimki 1 hafta geçmişti hatta.
Insallah canim ben bu ay butun uygulamalarimi sildim akisina biraktim aynen baya heyecanlandim ama nasip degilmis demek ki senin canim

Sirkeli suyu yapıp pamukla silin derler enfeksiyon içi.Biirde çamaşırlar ütülenmeliymiş kızgın ütü ile.Wc ye halı gibi peçete döşesen bile otuma canım.
Doktor bir ilaç falan verdimi geçmesi için.

Yok valla karar verdigimizden beri hic gecikmemisti tam saatinde bile oldum desem yeridir yani insallah bu aya bakalim sen cnm

yanlış anladın canım evimizde ki wc ye peçete döşemeden oturmuyorum sadece eşimle ben kullandığımız halde dışarıda altıma yapcak raddeye gelsem girmiyorum zaten.
Herşeyi denedim çocuk olmasına engel olmadığını bilsem takmıcam kabullencem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…