- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Bence ilk önce rahim filmi istemesi çok normal yapışıklık varsa tüp tıkalıysa parça varsa vs vs yumurtanı takip etsin naparsa yapsın o kadar uğraş boşa gidecek önce film bakılmalı sonra tedavi takipYok canim ben oyle hemen rahim filmi isteyen doktoru tavsiye etmiyorum. Bana klomen veren doktor bile yumurtanin buyumesini beklemen 2 kere catlatma ignesi verdi tabi olmadi bu ay doktorumu degistim kadin yumurta gelissin diye kac gun bekledi kontrole falan cagirdi. Benim sana nacizane tavsiyem aklinin yatmadigi doktora gitme.
Evet canım o ben 9 vajinusmustum bu süreç içerisinde kontrollerimi oldum çünkü yener yenmez vakit kaybetmek istemedim bebek için ve bütün tahlillerim şükür çok iyidi eşimede yaptırdım eşimdede bi sıkıntı yok şükür sadece enfeksiyonum vardı ve troidim doktorla konuştum uzun uzun troidim sınırın altında olduğu için engel değil dedi peki enfeksiyon dedim ikiside ayrı yerlerde rahim ayrı idrar yollarının yeri ayrı ben sanmam ama hiç bişey çıkmazsa ondanda şüphelenebiliriz anlıycağın çok aydınlatmadı beni ve soğan kürü süt kürü yaptım hamile kaldım o ay tekrar idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon çıkmadı anlayacağın enfeksiyonum geçince hamile kaldım bence engel eğer başka bi sıkıntı yoksa uzun yazdım inşallah yardımcı olmuşumdurİdrar yolu iltihap sanırım o kadar çok doktora gittim ki beynim yandı artık
Tek kullanımlık ilaç suya atılan mı?
Canım rahim filmi önemli tüplerine bakarlar bunu istemesi normalÇok doğru söylüyorsun aslında tahlillerimi isteyen yani bebek için ilk gittiğim doktor profesördü çok da beğenmiştim sonuçları göstrmeye gittiğimde o yoktu acil işi çıkmış falan.Bilirsin merak ediyor insan sonuçlarımız nasıl acaba ne diyecek diye bende nöbetçi dr a gösterdim uzmandı o da.Ama hiç içime sinmedi hem daha yenisiniz bekleyin diyor hem de 6 ay sonra rahim filmi diyor bence o en son seçenek olmalı.
Ay ne zormuş bu süreç aslında kafama takmıyıp oluruna bırakıcakrım nasıl olsa sonuçlarda temiz diye ama nedense saçma bir inat ettim yılbaşındn önce olsun aralıkta hamile kalayım diye
Dökmüşüm içimi kusura bakma
TabikiKızlar ne durumdasınız var mı gelişmeler değişiklikler?
- K Kayra2021 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
Benim arkadaşımda da vajinusmus var ama tosun gibi çocuk doğuruyor 4.cuye hamileYok kuzum ya bizimde daha 3. denememiz yeni dahaYeni yeni öğreniyorum bende bu konularla ilgili buradan biligi ediniyorum diyim sana.
Benim arkadaşımda da vajinusmus var ama tosun gibi çocuk doğuruyor 4.cuye hamile
Bnce bklemelisn cnm gunun gecerse yap ki surpriz olsn . Bnm bata da 3 gun kaldiAdete 4 gün kala idrar testi çıkmaz dimi kızlarrr.Test aldım testle birbirimize bakıp bakıp duruyoruz
Not: biliyorum çıkmayacağınıda kendimi avutuyorum
İlişkiye girmeden nasıl hamile kalıp doğuruyo hay maşallah işte nasip olunca engel olmuyo hiç bişey vajinusmuslu mu hala yendimi yoksaBenim arkadaşımda da vajinusmus var ama tosun gibi çocuk doğuruyor 4.cuye hamile
Hayır adetten 4 5 gün sonra çekiliyor başka yerlere de sorun tek doktora bağlı kalmayın pko da klomenle sonuç alınıyor kaçıncı evresindesinizSlm kzlar bnde pkoluyum 4 seneme grdim bebis yok. Tedaviye basliycaz. Hormon spermiogram ve hsg istedi doktorum . Ilk gttm hastaneye alttn muayene etti .ck kistin var dedi .bu arada izmir 9 eylule gdiom. Sali gunu hsg icin gdcem tedavye basliycz artk. Adetin 2. Gunu hsg istediler sasrdim adetliykn cekilen var mi
Canim bende cektirdim ama adet bittikten birkac gun sonra. Onda bi yanlislik olmali. Bi arayip tekrar sor istersen. Ya da farkli bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.Slm kzlar bnde pkoluyum 4 seneme grdim bebis yok. Tedaviye basliycaz. Hormon spermiogram ve hsg istedi doktorum . Ilk gttm hastaneye alttn muayene etti .ck kistin var dedi .bu arada izmir 9 eylule gdiom. Sali gunu hsg icin gdcem tedavye basliycz artk. Adetin 2. Gunu hsg istediler sasrdim adetliykn cekilen var mi
Doktorlar rahim filmini hemen istemiyor ama canim ondan yazdim benim doktorumda oyle dedi klomenle bi kac ay deneyelim ondan sonra rahim filmine bakariz dedi. Dedigin mantikli ama ona gerek kalmadan olma cabasinda doktorlarda canim bana biraz agir bisey o hemen yapmiyalim dedi.Bence ilk önce rahim filmi istemesi çok normal yapışıklık varsa tüp tıkalıysa parça varsa vs vs yumurtanı takip etsin naparsa yapsın o kadar uğraş boşa gidecek önce film bakılmalı sonra tedavi takip
Adet bittikten sonra ilk 5 gün içinde çekiliyo acaba adetin bittiği 2 günü demiş olabilirmi canım regliyken nasıl çekilcek anlamadım tekrar bi görüş derim ben çektircektim ama istemedim ama anlatılmıştıSlm kzlar bnde pkoluyum 4 seneme grdim bebis yok. Tedaviye basliycaz. Hormon spermiogram ve hsg istedi doktorum . Ilk gttm hastaneye alttn muayene etti .ck kistin var dedi .bu arada izmir 9 eylule gdiom. Sali gunu hsg icin gdcem tedavye basliycz artk. Adetin 2. Gunu hsg istediler sasrdim adetliykn cekilen var mi
Bnce bklemelisn cnm gunun gecerse yap ki surpriz olsn . Bnm bata da 3 gun kaldi
Yok canim ne kusuru bizde ayni icimizdekileri dokme kafamizi dagitma cabasindayiz. Canim ben kendi yasadigimi soyluyorum sana tabi herkesin bunyesi farkli. Ilk doktorum rahim filmi biraz agir hemen demiyelim klomenle bi kac ay gidelin tedaviye dedi. Bu ay degistim doktorumu onada rahim filmi dedim bu ayda klomen kullanalim sonuc alamazsak rahim filmi ardindan asilama dedi takip edecegimiz tedaviye. Yani iyice sorup arastirmak gerek. Madem profesore gittin ona iyice bi danis bakalim hayirlisi olsun canim acelede etme belki sorun yoktur hic sorun olmayanlar bile bazen aylarca vucudun hazirlanmasini bekliyor bi alisma suresi var sonuctaÇok doğru söylüyorsun aslında tahlillerimi isteyen yani bebek için ilk gittiğim doktor profesördü çok da beğenmiştim sonuçları göstrmeye gittiğimde o yoktu acil işi çıkmış falan.Bilirsin merak ediyor insan sonuçlarımız nasıl acaba ne diyecek diye bende nöbetçi dr a gösterdim uzmandı o da.Ama hiç içime sinmedi hem daha yenisiniz bekleyin diyor hem de 6 ay sonra rahim filmi diyor bence o en son seçenek olmalı.
Ay ne zormuş bu süreç aslında kafama takmıyıp oluruna bırakıcakrım nasıl olsa sonuçlarda temiz diye ama nedense saçma bir inat ettim yılbaşındn önce olsun aralıkta hamile kalayım diye
Dökmüşüm içimi kusura bakma
Yok canım hiç ağır değil korkulacak bişeyde yok ben kulaktan dolma bilgilerle ağlaya ağlaya gittim narkozlu yaptıran bile varmış gülerek çıktım bu muydu ya dedim .. eğer çekmeniz gerekirse sakin olun korkmayın ve acısız ağrısız çekiyoruz diyen yere gidin c kollu makina olması lazımdı bu yeni çıkan makinaymış hiç bişe hissetmedim benDoktorlar rahim filmini hemen istemiyor ama canim ondan yazdim benim doktorumda oyle dedi klomenle bi kac ay deneyelim ondan sonra rahim filmine bakariz dedi. Dedigin mantikli ama ona gerek kalmadan olma cabasinda doktorlarda canim bana biraz agir bisey o hemen yapmiyalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?