- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Bunyeden bunyeye degisiiyor canim agri durumu cunku acillik olanlarda varmis cok arastirip okudum onun cekilmesi sorun deil ben zaten dedim doktoruma kendim istedim oda bu ay 2 tane yumurtam var umutlu catlatma igneside yapildi. Nasip artik olmazsa onumzdeki aya cekelim ardindan asilama dedi canim. Zaten klomeni bu 4.ay kullanisim 6 ay sure veriyolarda o kadar gerek yok devam etmeye.Yok canım hiç ağır değil korkulacak bişeyde yok ben kulaktan dolma bilgilerle ağlaya ağlaya gittim narkozlu yaptıran bile varmış gülerek çıktım bu muydu ya dedim .. eğer çekmeniz gerekirse sakin olun korkmayın ve acısız ağrısız çekiyoruz diyen yere gidin c kollu makina olması lazımdı bu yeni çıkan makinaymış hiç bişe hissetmedim ben
Valla ben doktorun yalancisiyimBu arada canım klomen kist yapabiliyor haberiniz olsun o kadar uzun süre kullanmadan gerekli tüm test tahlil filmleri yaptırın ağır ne varmış ki hsg de çok ilginç bir yaklaşım
Canım hakkında hayırlısı tabiki nasıl istersen öyle devam et tedavine .. bende hep okuyarak araştırarak gittim ama o eski makinalarla çekilenler bende size yararı olsun kendim korkarak ağlaya ağlaya gittim diye tecrübemi paylaşıyorum yeni makinalarda öyle olmuyor bilginiz olsunBunyeden bunyeye degisiiyor canim agri durumu cunku acillik olanlarda varmis cok arastirip okudum onun cekilmesi sorun deil ben zaten dedim doktoruma kendim istedim oda bu ay 2 tane yumurtam var umutlu catlatma igneside yapildi. Nasip artik olmazsa onumzdeki aya cekelim ardindan asilama dedi canim. Zaten klomeni bu 4.ay kullanisim 6 ay sure veriyolarda o kadar gerek yok devam etmeye.
:)))) benimde çok sancılı geçiyor rahim filmini gören doktorum çok ağrılı oluyorsun dimi diyor :)) canımda çok azdır çok mızmızım ona rağmen acımadı kiiii :))))Valla ben doktorun yalancisiyimbasima gelmedi bilmiyorum ama benim adetim bile felaket sancili gecer o yuzden heralde olsa bile uyuturuz 5 dakka demisti o zaman doktorum. Bu ay hele bi gorelimde insallah olurda gerek kalmaz
Canim sen deneyimini soyluyosun ben seni anliyorum zaten. Yalniz benim daha cocuk isteyeli bu 6.ayim. ilk gittigim doktor klomene basladi hemen yani bekle falan demedi hic. Bu ay doktorumu degistim oda cok erkenmis ben 30 yasindayim 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben kendi denemeleri icin ama madem basladin tedaviye klomen kullanalim olmadi rahim filmi asilama dedi. Yani ben zaten bunyeye firsat vermedim ilk doktor yuzunden maalesef. Bu ay dua edin bana insallah gerek kalmaz bebik gelir :)Canım hakkında hayırlısı tabiki nasıl istersen öyle devam et tedavine .. bende hep okuyarak araştırarak gittim ama o eski makinalarla çekilenler bende size yararı olsun kendim korkarak ağlaya ağlaya gittim diye tecrübemi paylaşıyorum yeni makinalarda öyle olmuyor bilginiz olsun
Ayyy oyle yapicammm cok mutlu oldmm kizlarr insallah hepimiz hamiss oluruzKvcg
canım çift çizgiden saatler sonra çatlayacak demektir. Akşam da test yap silikleşmişse anlarsın çatladığını ve mutlaka yarın sabahı da değerlendirin
Canım benimde adetim çok düzenli günü gününe olurum ama bende de pco var :)) bu arada bana bi doktor pco vae diyo biri yok diyo tüp bebek tedavisine başladım ben orda kesin sonuç tüm tahlillerle verildi muayenede adetin 2.günü yapıldı pco sendromu dedi klomen bende kullandım 7 ay yumurta oluşuyo çatlıyo ama olmadı eşimin hareketli spermi yok aşılama yaptık o da olmadı şimdi tüpe geçtik tedavide 3.günüm inşallah ilk seferde sağlıkla tutunur .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHa ayrica bi yandanda iyiki baslamis klomene diyorum cunku pco oldugum yani duzenli yumurtlama olmadigi o sekilde ortaya cikti bende canim. Ama adetlerim duzenli masallah.doktorumda bu durumda adet duzensizligi olur ama sende duzenliyse bu sadece ultrasonda gorulen bi durum diyoruz dedi
Yok bence tedavi falan olmadi.Iliskiye girme yöntemi çok farklıymış eşi de ona yardımcı oluyor.Kurban olduğum Allah verdi mi veriyor yani.Ona kalmış birşey takdir-i ilahî kısmet işi.Rabbik bizim gibi olmayanlara versin.Yapmadigimiz posizyon kalmadiİlişkiye girmeden nasıl hamile kalıp doğuruyo hay maşallah işte nasip olunca engel olmuyo hiç bişey vajinusmuslu mu hala yendimi yoksa
Benimde ikinci dusugumde rahim filmi çekilmişti ve perde vardı tedavisini olunca duzeldim çok şükürBence ilk önce rahim filmi istemesi çok normal yapışıklık varsa tüp tıkalıysa parça varsa vs vs yumurtanı takip etsin naparsa yapsın o kadar uğraş boşa gidecek önce film bakılmalı sonra tedavi takip
Amin Inşallah darısı bize Sabır SabırOyy maşallah ne güzel.İnşallah bize o günleri görürüz canım
Bebeğin hayırlı olsun canım .. yani film önce çekilse daha iyi olurdu tabi Allahım bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimde ikinci dusugumde rahim filmi çekilmişti ve perde vardı tedavisini olunca duzeldim çok şükür
Yaaaa guldurdun beni aksam aksam pozisyon kalmadi yazmssn yaaa :)) Allahta sni guldursn bence iliskiden sonra hemen kalkma biraz bekle fazla sicak suylada dus alma ovulasyon testi kullan degerlendr ben yaptm bugun pozitif cikti aksami degerlendircem :)(Yok bence tedavi falan olmadi.Iliskiye girme yöntemi çok farklıymış eşi de ona yardımcı oluyor.Kurban olduğum Allah verdi mi veriyor yani.Ona kalmış birşey takdir-i ilahî kısmet işi.Rabbik bizim gibi olmayanlara versin.Yapmadigimiz posizyon kalmadi
Nasıp kuzm belki düşük olmazsa anlayamazdım sorunumu hayırlısı buymuş bekledik ama rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsinBebeğin hayırlı olsun canım .. yani film önce çekilse daha iyi olurdu tabi Allahım bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım o ben 9 vajinusmustum bu süreç içerisinde kontrollerimi oldum çünkü yener yenmez vakit kaybetmek istemedim bebek için ve bütün tahlillerim şükür çok iyidi eşimede yaptırdım eşimdede bi sıkıntı yok şükür sadece enfeksiyonum vardı ve troidim doktorla konuştum uzun uzun troidim sınırın altında olduğu için engel değil dedi peki enfeksiyon dedim ikiside ayrı yerlerde rahim ayrı idrar yollarının yeri ayrı ben sanmam ama hiç bişey çıkmazsa ondanda şüphelenebiliriz anlıycağın çok aydınlatmadı beni ve soğan kürü süt kürü yaptım hamile kaldım o ay tekrar idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon çıkmadı anlayacağın enfeksiyonum geçince hamile kaldım bence engel eğer başka bi sıkıntı yoksa uzun yazdım inşallah yardımcı olmuşumdur
Benim arkadaşımda da vajinusmus var ama tosun gibi çocuk doğuruyor 4.cuye hamile
Sorun yok ki zaten canım yani en azından hormonlarda ve yumurtalıklarda tabi rahimi bilemiyoruz.Yok canim ne kusuru bizde ayni icimizdekileri dokme kafamizi dagitma cabasindayiz. Canim ben kendi yasadigimi soyluyorum sana tabi herkesin bunyesi farkli. Ilk doktorum rahim filmi biraz agir hemen demiyelim klomenle bi kac ay gidelin tedaviye dedi. Bu ay degistim doktorumu onada rahim filmi dedim bu ayda klomen kullanalim sonuc alamazsak rahim filmi ardindan asilama dedi takip edecegimiz tedaviye. Yani iyice sorup arastirmak gerek. Madem profesore gittin ona iyice bi danis bakalim hayirlisi olsun canim acelede etme belki sorun yoktur hic sorun olmayanlar bile bazen aylarca vucudun hazirlanmasini bekliyor bi alisma suresi var sonucta
bende 9 ay vajinusmus la uğraştım kızlar şırınga ile de hamile kaldım ama düştü sonra iki ay vajinusmus devam etti sonra yendim 3 ay oldu çok şükür ama gebelik yok bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bekliyorumSen beni anlatmışsın canım ya..
1 buçuk sene vajinismustum bende yeneli 9 ay olucak o zamandan beri deniyoruz geçen ay artık gidelim doktora eşimde de bende de birşey yok.Soğan kürünü 10 gün yapmıştım 15 yapıcam bu sefer inşallah.
Vajinismusu kendin mi yendin yoksa dr la mı?
Ben 9 seans cinsel terapiste olmayınca vajinismus konusunda uzman kadın dğ.doktorunda tedavi oldum.
Hemen hamile kalırım die düşünüyodum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?