Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunyeden bunyeye degisiiyor canim agri durumu cunku acillik olanlarda varmis cok arastirip okudum onun cekilmesi sorun deil ben zaten dedim doktoruma kendim istedim oda bu ay 2 tane yumurtam var umutlu catlatma igneside yapildi. Nasip artik olmazsa onumzdeki aya cekelim ardindan asilama dedi canim. Zaten klomeni bu 4.ay kullanisim 6 ay sure veriyolarda o kadar gerek yok devam etmeye.

Bu arada canım klomen kist yapabiliyor haberiniz olsun o kadar uzun süre kullanmadan gerekli tüm test tahlil filmleri yaptırın ağır ne varmış ki hsg de çok ilginç bir yaklaşım
Valla ben doktorun yalancisiyim basima gelmedi bilmiyorum ama benim adetim bile felaket sancili gecer o yuzden heralde olsa bile uyuturuz 5 dakka demisti o zaman doktorum. Bu ay hele bi gorelimde insallah olurda gerek kalmaz

Canım hakkında hayırlısı tabiki nasıl istersen öyle devam et tedavine .. bende hep okuyarak araştırarak gittim ama o eski makinalarla çekilenler bende size yararı olsun kendim korkarak ağlaya ağlaya gittim diye tecrübemi paylaşıyorum yeni makinalarda öyle olmuyor bilginiz olsun

Arkadaşlar bugün kan tahlili vereck biri vardı,sonucunu aldımı acaba.tum sayfaları okuyamadım kaçırmış olabilirim

Valla ben doktorun yalancisiyim basima gelmedi bilmiyorum ama benim adetim bile felaket sancili gecer o yuzden heralde olsa bile uyuturuz 5 dakka demisti o zaman doktorum. Bu ay hele bi gorelimde insallah olurda gerek kalmaz
:)))) benimde çok sancılı geçiyor rahim filmini gören doktorum çok ağrılı oluyorsun dimi diyor :)) canımda çok azdır çok mızmızım ona rağmen acımadı kiiii :))))

Canim sen deneyimini soyluyosun ben seni anliyorum zaten. Yalniz benim daha cocuk isteyeli bu 6.ayim. ilk gittigim doktor klomene basladi hemen yani bekle falan demedi hic. Bu ay doktorumu degistim oda cok erkenmis ben 30 yasindayim 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben kendi denemeleri icin ama madem basladin tedaviye klomen kullanalim olmadi rahim filmi asilama dedi. Yani ben zaten bunyeye firsat vermedim ilk doktor yuzunden maalesef. Bu ay dua edin bana insallah gerek kalmaz bebik gelir :)

Ha ayrica bi yandanda iyiki baslamis klomene diyorum cunku pco oldugum yani duzenli yumurtlama olmadigi o sekilde ortaya cikti bende canim. Ama adetlerim duzenli masallah.doktorumda bu durumda adet duzensizligi olur ama sende duzenliyse bu sadece ultrasonda gorulen bi durum diyoruz dedi

Canım benimde adetim çok düzenli günü gününe olurum ama bende de pco var :)) bu arada bana bi doktor pco vae diyo biri yok diyo tüp bebek tedavisine başladım ben orda kesin sonuç tüm tahlillerle verildi muayenede adetin 2.günü yapıldı pco sendromu dedi klomen bende kullandım 7 ay yumurta oluşuyo çatlıyo ama olmadı eşimin hareketli spermi yok aşılama yaptık o da olmadı şimdi tüpe geçtik tedavide 3.günüm inşallah ilk seferde sağlıkla tutunur .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İlişkiye girmeden nasıl hamile kalıp doğuruyo hay maşallah işte nasip olunca engel olmuyo hiç bişey vajinusmuslu mu hala yendimi yoksa
Yok bence tedavi falan olmadi.Iliskiye girme yöntemi çok farklıymış eşi de ona yardımcı oluyor.Kurban olduğum Allah verdi mi veriyor yani.Ona kalmış birşey takdir-i ilahî kısmet işi.Rabbik bizim gibi olmayanlara versin.Yapmadigimiz posizyon kalmadi

Benimde ikinci dusugumde rahim filmi çekilmişti ve perde vardı tedavisini olunca duzeldim çok şükür

Yaaaa guldurdun beni aksam aksam pozisyon kalmadi yazmssn yaaa :)) Allahta sni guldursn bence iliskiden sonra hemen kalkma biraz bekle fazla sicak suylada dus alma ovulasyon testi kullan degerlendr ben yaptm bugun pozitif cikti aksami degerlendircem :)(

Bende hamile kaldigimda 1 ay düzenli kalkmadim ve altıma yastık alıp hep kalacak misin gibi stres yapmadım ve şükür bu umut ama allah nasip etti

Sen beni anlatmışsın canım ya..
1 buçuk sene vajinismustum bende yeneli 9 ay olucak o zamandan beri deniyoruz geçen ay artık gidelim doktora eşimde de bende de birşey yok.Soğan kürünü 10 gün yapmıştım 15 yapıcam bu sefer inşallah.
Vajinismusu kendin mi yendin yoksa dr la mı?
Ben 9 seans cinsel terapiste olmayınca vajinismus konusunda uzman kadın dğ.doktorunda tedavi oldum.
Hemen hamile kalırım die düşünüyodum ama olmadı

Sorun yok ki zaten canım yani en azından hormonlarda ve yumurtalıklarda tabi rahimi bilemiyoruz.
Stres tek düşmanı bildiğimiz halde üstüne düşüyoruz işte.Senin problemin sadece yumurta tembelliği mi?

bende 9 ay vajinusmus la uğraştım kızlar şırınga ile de hamile kaldım ama düştü sonra iki ay vajinusmus devam etti sonra yendim 3 ay oldu çok şükür ama gebelik yok bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…