Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşinize karışmak gibi olmasın ama madem problemin yok eşinin sperm hareketliliği yok sadece neden keçiboyunuzu havuç kürü falan uygulamadın? Ya da yaptın mı diye sorayım

Şırıngayla hamile kalmayı deneyene kadar neden tedavi olmadın ki...

Amin canim amin. Benim esimde cok sukur sorun yok bakalim bu ayda bekleyelimde artik ondan sonra devamina bakariz. Gerek kalmaz insallah baska seye insallahhhh

Sorun yok ki zaten canım yani en azından hormonlarda ve yumurtalıklarda tabi rahimi bilemiyoruz.
Stres tek düşmanı bildiğimiz halde üstüne düşüyoruz işte.Senin problemin sadece yumurta tembelliği mi?
Evet canim onuda klomenle duzeltmeye calisiyoruz cok sukur bu ay 2 tane yumurta guzel boyuttaydi artik nasip bundan sonrasi beklicez :)

Valla ben doktorun yalancisiyim basima gelmedi bilmiyorum ama benim adetim bile felaket sancili gecer o yuzden heralde olsa bile uyuturuz 5 dakka demisti o zaman doktorum. Bu ay hele bi gorelimde insallah olurda gerek kalmaz
Size devlet hastanesindemi dediler hsg için uyuturuz olmazsa diye ozeldemj

İşinize karışmak gibi olmasın ama madem problemin yok eşinin sperm hareketliliği yok sadece neden keçiboyunuzu havuç kürü falan uygulamadın? Ya da yaptın mı diye sorayım
Yemediği içmediği bişey kalmadı diyim bende :) ameliyatta oldu zaten 5 yılı da geçti o yüzden tüpe karar verdik

Kafamı dağıtacak işler peşindeyim .. Düşündükce darlama geliyor Sen nasılsınnnnn ??? Var mı yeni gelişmeler ?
Aman acil bir şeyler bul kuzum.
Kış geldi bi atkı bere iyi gelir
Bende son 7.
Her ay adete 10 gun kala bel agrisi gogus agrisi olurdu. Bu ay yok
Cokta takilmak istemiyorum desemde ayy çatlıyorummmm

Ay çok yaşa çok güldÜm yaa valla gerçekten öyle ne demedik ki bende bilmiyorum yastık koyduğumuz bile var ama rabbim verdinmi yazılmışsa o çocuk o nasibe her şekilde doğar sezeryanla doğuruyo o zaman eşinede helal valla ben 9 ay vajinusmusluydum kocam bıkmıştı artık

Hayır adetten 4 5 gün sonra çekiliyor başka yerlere de sorun tek doktora bağlı kalmayın pko da klomenle sonuç alınıyor kaçıncı evresindesiniz
Dha ilk asamadyz ilk defa tedavye basliycaz. Bundan 2 sene once felan klomn kullandm 2 sefer sonuc alamadk bide tam ustunde durmadim bn olursa olur dedm hp ertelettim cnm . O zmn bni nie 2. Gunu cagrdilar adetin 1. Gunu arayin 2. Gunu gelin dediler

Ben kendim doktora gittim benden çok absürt bi fiyat istedi 4 milyar dedi ve eve gelip çok ağladım kendim evde aparatlarla çalışıp 1 haftada yendim gerekte kalmadı doktora yendikten 3 sonra gebe kaldım ama malesef 9 haftalık öldü şimdi kürtajımın üstünden 38 gün gibi bi süre geçti yeni regli oldum tekrar çalışmalara başlıycam inşallah soğan kürü keçiboynuzu ve süt kürü yapıcam inşallah hamile kaldığım ayda bunları yaptım inşallah tekrar işe yarar canım eşinin sperm sayısı kaçtı canım ayıp olmazsa ne kadar yüksekte olsa keçiboynuzunu dene bence hayırlısı neyse o olsun

Benimde ilk degerim 44 du sonra 68 oldu ve cok sukur bebegim benimle degerin yukselir erken yapmissin testi icini ferah tut doktorlar ilk basta hep supheyle yaklasiyo kimyasal gebelik diş gebelik diye sen dua et ve icini ferah tut

Ne zaman ki degerlerin canim bunlar?
Hamileydin di mi sende?

Adete 4 gün kala idrar testi çıkmaz dimi kızlarrr.Test aldım testle birbirimize bakıp bakıp duruyoruz
Not: biliyorum çıkmayacağınıda kendimi avutuyorum

Bu heyecani ne zaman bulacan bi daha :) yap sabah ya dene :) her sabah dene :)

Heyooooo güzellikler nasılsınızzzzzz Var mı yeni haberlerimiz ? Bütün sayfaları okuyamadım . Arel13 Canım yeniden test yaptın mı ?
Sayfalari okuyup ilerlerken aklimdaydin,yazmissin :) iyisindir insallah.
Benden haber yok prova yapmayi seviyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…