İşinize karışmak gibi olmasın ama madem problemin yok eşinin sperm hareketliliği yok sadece neden keçiboyunuzu havuç kürü falan uygulamadın? Ya da yaptın mı diye sorayımCanım benimde adetim çok düzenli günü gününe olurum ama bende de pco var :)) bu arada bana bi doktor pco vae diyo biri yok diyo tüp bebek tedavisine başladım ben orda kesin sonuç tüm tahlillerle verildi muayenede adetin 2.günü yapıldı pco sendromu dedi klomen bende kullandım 7 ay yumurta oluşuyo çatlıyo ama olmadı eşimin hareketli spermi yok aşılama yaptık o da olmadı şimdi tüpe geçtik tedavide 3.günüm inşallah ilk seferde sağlıkla tutunur .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Şırıngayla hamile kalmayı deneyene kadar neden tedavi olmadın ki...bende 9 ay vajinusmus la uğraştım kızlar şırınga ile de hamile kaldım ama düştü sonra iki ay vajinusmus devam etti sonra yendim 3 ay oldu çok şükür ama gebelik yok bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum bekliyorum
Amin canim amin. Benim esimde cok sukur sorun yok bakalim bu ayda bekleyelimde artik ondan sonra devamina bakariz. Gerek kalmaz insallah baska seye insallahhhhCanım benimde adetim çok düzenli günü gününe olurum ama bende de pco var :)) bu arada bana bi doktor pco vae diyo biri yok diyo tüp bebek tedavisine başladım ben orda kesin sonuç tüm tahlillerle verildi muayenede adetin 2.günü yapıldı pco sendromu dedi klomen bende kullandım 7 ay yumurta oluşuyo çatlıyo ama olmadı eşimin hareketli spermi yok aşılama yaptık o da olmadı şimdi tüpe geçtik tedavide 3.günüm inşallah ilk seferde sağlıkla tutunur .. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet canim onuda klomenle duzeltmeye calisiyoruz cok sukur bu ay 2 tane yumurta guzel boyuttaydi artik nasip bundan sonrasi beklicez :)Sorun yok ki zaten canım yani en azından hormonlarda ve yumurtalıklarda tabi rahimi bilemiyoruz.
Stres tek düşmanı bildiğimiz halde üstüne düşüyoruz işte.Senin problemin sadece yumurta tembelliği mi?
Size devlet hastanesindemi dediler hsg için uyuturuz olmazsa diye ozeldemjValla ben doktorun yalancisiyimbasima gelmedi bilmiyorum ama benim adetim bile felaket sancili gecer o yuzden heralde olsa bile uyuturuz 5 dakka demisti o zaman doktorum. Bu ay hele bi gorelimde insallah olurda gerek kalmaz
Yemediği içmediği bişey kalmadı diyim bende :) ameliyatta oldu zaten 5 yılı da geçti o yüzden tüpe karar verdikİşinize karışmak gibi olmasın ama madem problemin yok eşinin sperm hareketliliği yok sadece neden keçiboyunuzu havuç kürü falan uygulamadın? Ya da yaptın mı diye sorayım
Hadi yaa..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah..Gönlünüze göre nasip etsin AllahYemediği içmediği bişey kalmadı diyim bende :) ameliyatta oldu zaten 5 yılı da geçti o yüzden tüpe karar verdik
Bugün nasılsın canımHeyooooo güzellikler nasılsınızzzzzzVar mı yeni haberlerimiz ? Bütün sayfaları okuyamadım . Arel13 Canım yeniden test yaptın mı ?
Amin sağol canımHadi yaa..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah..Gönlünüze göre nasip etsin Allah
Kafamı dağıtacak işler peşindeyim .. Düşündükce darlama geliyorBugün nasılsın canım
Ozel canim benim doktorum ozeldeSize devlet hastanesindemi dediler hsg için uyuturuz olmazsa diye ozeldemj
tedavi olmuştum ama hala yenemiyordum bebek sahibi olmayı çok istiyordumŞırıngayla hamile kalmayı deneyene kadar neden tedavi olmadın ki...
Aman acil bir şeyler bul kuzum.Kafamı dağıtacak işler peşindeyim .. Düşündükce darlama geliyorSen nasılsınnnnn ??? Var mı yeni gelişmeler ?
Ay çok yaşa çok güldÜm yaa valla gerçekten öyle ne demedik ki bende bilmiyorum yastık koyduğumuz bile var ama rabbim verdinmi yazılmışsa o çocuk o nasibe her şekilde doğar sezeryanla doğuruyo o zaman eşinede helal valla ben 9 ay vajinusmusluydum kocam bıkmıştı artıkYok bence tedavi falan olmadi.Iliskiye girme yöntemi çok farklıymış eşi de ona yardımcı oluyor.Kurban olduğum Allah verdi mi veriyor yani.Ona kalmış birşey takdir-i ilahî kısmet işi.Rabbik bizim gibi olmayanlara versin.Yapmadigimiz posizyon kalmadi
Dha ilk asamadyz ilk defa tedavye basliycaz. Bundan 2 sene once felan klomn kullandm 2 sefer sonuc alamadk bide tam ustunde durmadim bn olursa olur dedm hp ertelettim cnm . O zmn bni nie 2. Gunu cagrdilar adetin 1. Gunu arayin 2. Gunu gelin dedilerHayır adetten 4 5 gün sonra çekiliyor başka yerlere de sorun tek doktora bağlı kalmayın pko da klomenle sonuç alınıyor kaçıncı evresindesiniz
Adetin ilk gunu ara 2. Gunu gel dendi bna kafam karsti yhaCanim bende cektirdim ama adet bittikten birkac gun sonra. Onda bi yanlislik olmali. Bi arayip tekrar sor istersen. Ya da farkli bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.
Ben kendim doktora gittim benden çok absürt bi fiyat istedi 4 milyar dedi ve eve gelip çok ağladım kendim evde aparatlarla çalışıp 1 haftada yendim gerekte kalmadı doktora yendikten 3 sonra gebe kaldım ama malesef 9 haftalık öldü şimdi kürtajımın üstünden 38 gün gibi bi süre geçti yeni regli oldum tekrar çalışmalara başlıycam inşallah soğan kürü keçiboynuzu ve süt kürü yapıcam inşallah hamile kaldığım ayda bunları yaptım inşallah tekrar işe yarar canım eşinin sperm sayısı kaçtı canım ayıp olmazsa ne kadar yüksekte olsa keçiboynuzunu dene bence hayırlısı neyse o olsunSen beni anlatmışsın canım ya..
1 buçuk sene vajinismustum bende yeneli 9 ay olucak o zamandan beri deniyoruz geçen ay artık gidelim doktora eşimde de bende de birşey yok.Soğan kürünü 10 gün yapmıştım 15 yapıcam bu sefer inşallah.
Vajinismusu kendin mi yendin yoksa dr la mı?
Ben 9 seans cinsel terapiste olmayınca vajinismus konusunda uzman kadın dğ.doktorunda tedavi oldum.
Hemen hamile kalırım die düşünüyodum ama olmadı
Vajinismuslunun halinden yine vajili anlar hiç kolay değil neyse ki muradına ermişsin hayırlısı olsuntedavi olmuştum ama hala yenemiyordum bebek sahibi olmayı çok istiyordum
Benimde ilk degerim 44 du sonra 68 oldu ve cok sukur bebegim benimle degerin yukselir erken yapmissin testi icini ferah tut doktorlar ilk basta hep supheyle yaklasiyo kimyasal gebelik diş gebelik diye sen dua et ve icini ferah tut
Adete 4 gün kala idrar testi çıkmaz dimi kızlarrr.Test aldım testle birbirimize bakıp bakıp duruyoruz
Not: biliyorum çıkmayacağınıda kendimi avutuyorum
Sayfalari okuyup ilerlerken aklimdaydin,yazmissin :) iyisindir insallah.Heyooooo güzellikler nasılsınızzzzzzVar mı yeni haberlerimiz ? Bütün sayfaları okuyamadım . Arel13 Canım yeniden test yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?