Dayanamadım kuzum yaa vardır bunda da bir hayır elbet daha kırmızıları görmedik ama olmazsa da önümüzdeki aya artık.Ben 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı yapma diyecektim ki yapmışsın ama belli olmaz adeti bekle :)
Kizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak
Ben 27 ilk olacak inşallah. Inat etti gelmiyor.Kizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak
ben hsg cektirmedim ama izmir ozel park tip merkezinde 1200 tl alsancak goruntuleme merkezinin birinde 640 tl ama dr degilmisNe kadarmis uyutup hsg çektirmek biliyomisumuz
Valla merak olunca haklısın tatlım aman evde test olmasın yapardım şimdi bile :)))Dayanamadım kuzum yaa vardır bunda da bir hayır elbet daha kırmızıları görmedik ama olmazsa da önümüzdeki aya artık.
Valla merak olunca haklısın tatlım aman evde test olmasın yapardım şimdi bile :)))
Yaş yolun yarısı -1Kizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak
Maşallah Allah bağışlasın darısı başımızaYaş yolun yarısı -1
2 meleğim var.
3. olacak
Evet canım evliliğimizin 9 ayında kendim aparatla yendim yendiğim 3 ay hanşlr kaldı bebeğim öldü ama hamilelğin o zarla ilgisi yok aparatlardan esniyo sanırım ama benim lekelenmem olmuştu ilişkiye girdiğim zaman değişik bi renkti çok saçma bişeydi yaniHadi yaa sende vajinismustum di mi? Karıştırdım mı yoksa?
Canım benim meleklerim cennette...Maşallah Allah bağışlasın darısı başımıza
Yaş yolun yarısı -1
2 meleğim var.
3. olacak
Yaş 21 bi meleğim var karnımda öldü 2 meleğim gelicek inşallah annesini hiç bırakmıyıcak allahımın izniyleKizlar yaslar kac,kacinci bebis olacak
Bugün daha iyiyim canim teşekkur ederim. Dün kaynanam geldi güyaaa bana bakmaya. Onu görünce gitsin diye birden iyi oldum.Canım sen nasıl oldun grip hafifledimi biraz daha??
Ikizler mi cnmYaş 21 bi meleğim var karnımda öldü 2 meleğim gelicek inşallah annesini hiç bırakmıyıcak allahımın izniyle
Bugün daha iyiyim canim teşekkur ederim. Dün kaynanam geldi güyaaa bana bakmaya. Onu görünce gitsin diye birden iyi oldum.
Yaş 21 bi meleğim var karnımda öldü 2 meleğim gelicek inşallah annesini hiç bırakmıyıcak allahımın izniyle
Sikinti yok yola devam dimi bebisimSenin tek favorin bu ay benim aaaaa ne oluyor bakim
Uyumak istedigini soyledigin icinmi uzuldun o zaten seni dinlendirmeye iateklerini yapmaya gelmis cnm amaaaannnBenimkide geldi geçen gün hastayken kalayım yanında dedi uyumak istiyorum dedim ne yalan diyim .Sonrada çok üzülüyom.Çok acayip duygular içindeyim bu aralar çokkk
İyiyim iyiyim çok şükür . Dünkü asabiyetim kalmadı . Sabr herşeyin başı tevekkül et diye psikolojimi zorluyorumEmek olmadan yemek yok provalara denemelere devam Hayırlı vaktine kadar
Demin yaptım test tek çizgi çıktı.4 gün var bata.İki seçenek zaten ya negatif yada erken yaptım dayanamadım.
Uyumak istedigini soyledigin icinmi uzuldun o zaten seni dinlendirmeye iateklerini yapmaya gelmis cnm amaaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?