Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkide geldi geçen gün hastayken kalayım yanında dedi uyumak istiyorum dedim ne yalan diyim .Sonrada çok üzülüyom.Çok acayip duygular içindeyim bu aralar çokkk
Benimki esimin sevdigi ama benim yemedigim birsey getirmis. Cok düşüncelidir. Herseyi yine ben yaptim. Daha cok eziyet yani. Yalniz daha iyi aman boşver. Ben hiiicccc üzülmüyorum.

Benimki esimin sevdigi ama benim yemedigim birsey getirmis. Cok düşüncelidir. Herseyi yine ben yaptim. Daha cok eziyet yani. Yalniz daha iyi aman boşver. Ben hiiicccc üzülmüyorum.

Bazen yalnzlık iyi geliyorda zaten gurbetteyim anamı babamıda özledim.İnsan bide hasta olunca daha çok annesini arıyor.Ne biliyim o yüzden yalnız kalmak istedim uyudum.İstedimki anam yanımda olsa.O olmasa.

Bazen yalnzlık iyi geliyorda zaten gurbetteyim anamı babamıda özledim.İnsan bide hasta olunca daha çok annesini arıyor.Ne biliyim o yüzden yalnız kalmak istedim uyudum.İstedimki anam yanımda olsa.O olmasa.
Ahhh bende gurbetteyim canim. Annem yanimda olsa 1 gunde iyi ederdi beni.
Annemle kiz kardesim gelmisti 1 hafta kaldilar bizde. Onlarin gittigi gun hasta oldum. Kesin üzüntüden oldu.

Annemle kiz kardesim gelmisti 1 hafta kaldilar bizde. Onlarin gittigi gun hasta oldum. Kesin üzüntüden oldu.

Ah canım benim çok zor.İnsan alışamıyor.Herşeyi başı üzüntü stres.Bende 1,5 yıldır görmüyorum.Az kaldı ama.

Canim senin belirtin varmi bende tik yok,hatta regl belirtileri başladı yavaştan 1hafta kaldı bata
Yanlış hatırlamıyorsan yakındı zamanlar

Ah canım benim çok zor.İnsan alışamıyor.Herşeyi başı üzüntü stres.Bende 1,5 yıldır görmüyorum.Az kaldı ama.
Sen yurtdışında miydin canim?
Bizimkiler Izmir de. Ben Adana da.
2-3 aya bir gidiyorum. İzmire gidince orda kalmak istiyorum hep. 3,5 yıldir alisamadim.

2 saat önce bacaklarımda bir ağrı eklemlerim szlıyor resmen romatizma gibi.Bu da mı belirti diyeceğim yok artık
Herşeyden nem kapar oldum.

Sağlığına duacıyım geri kalan hiçbirşey gözümde yok .. Yumurtalar büyümediyse yine de umutları kırmayalım ama çokta taze tutmamak gerek .. Rabbim bedenimize de ruhumuzada şifasını versin tez zamanda ..

Canim senin belirtin varmi bende tik yok,hatta regl belirtileri başladı yavaştan 1hafta kaldı bata
Yanlış hatırlamıyorsan yakındı zamanlar
Evet canim benimki 25 Kasım.
Bende hicbir belirti yok. Gec mi adet olacagim diye dusunmeye basladim. Birkac gundur kasıklarim da ara sıra batma oldu o kadar. Normalde belim ve göguslerimde agrirdi.
Ben belirtilerimi gün gün takvimine not aliyorum. Önceki aylarla alakasi yok.
Canim ben gecen sene hamile oldugumu ogrendigimde inanamamistim. Adet olacak gibi agrilarim vardi. O yuzden hiç belli olmaz diyorum.

plojovic Şu an anneciğimin yanındayım . Eşim görevden cuma günü dönecek . Pazartesi günü de kendi kontrollü doktoruma uçacağım inşallah .. İzinler , denemeler hooop silbaştanlar .. Ömür akıp gidiyor vallahi

Ben tavuğum tekrar yumurtlucam banane deyip eşimle eglendik hep. Hayırlisi herseyin canim.

ya kızlar bugün aniden makat ve yumurtalıklarıma vuran agrılar oldu ama çok şiddetli bel ve karın agrısı da yaptı çok kötüydüm yarım saat sürdü şimdi ara ara yine oluyor ve çok acı veriyor internette dış gebelik diye okudum. bata bir hafta kaldı dış gebelik yaşayan arkadaşlar sizinde böyle oldu mu ?

Valla canim benim hem kasiklar agriyor,hem belim,göğüslerde şişmeye başladı.
Bir kaç güne mide bulantısı,kusma falanda başlar yani bunlar benim aylık regl rutinim
Milletin gebelikte belirti diye yaşadığını her ay yaşıyorum,galiba hamile olsamda anlamam mümkün değil
birtek yerleşme kanamasi olunca anliycam galiba.
benimkide ya 25 ya 26 kasım

Sen çok tatlı bir anne olacaksin ❤ burda hepimize enerjinle moral oldun...
Herşey çok güzle olacak kalbin gibi

Seninki cok degisikmis canim. Mide bulantisi kusma falan ilk defa duydum. Her ay cok zor ama boyle. Hamile kalirsanda süpriz olur sana ne guzel iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…