- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Benimki esimin sevdigi ama benim yemedigim birsey getirmis.Benimkide geldi geçen gün hastayken kalayım yanında dedi uyumak istiyorum dedim ne yalan diyim .Sonrada çok üzülüyom.Çok acayip duygular içindeyim bu aralar çokkk
Tadını çıkar ama üzme kendini koskoca 4 günün var ♡
Benimki esimin sevdigi ama benim yemedigim birsey getirmis.Cok düşüncelidir. Herseyi yine ben yaptim. Daha cok eziyet yani. Yalniz daha iyi aman boşver. Ben hiiicccc üzülmüyorum.
Ahhh bende gurbetteyim canim. Annem yanimda olsa 1 gunde iyi ederdi beni.Bazen yalnzlık iyi geliyorda zaten gurbetteyim anamı babamıda özledim.İnsan bide hasta olunca daha çok annesini arıyor.Ne biliyim o yüzden yalnız kalmak istedim uyudum.İstedimki anam yanımda olsa.O olmasa.
Ahhh bende gurbetteyim canim. Annem yanimda olsa 1 gunde iyi ederdi beni.
Annemle kiz kardesim gelmisti 1 hafta kaldilar bizde. Onlarin gittigi gun hasta oldum. Kesin üzüntüden oldu.
Canim senin belirtin varmi bende tik yok,hatta regl belirtileri başladı yavaştan 1hafta kaldı bataAhhh bende gurbetteyim canim. Annem yanimda olsa 1 gunde iyi ederdi beni.
Annemle kiz kardesim gelmisti 1 hafta kaldilar bizde. Onlarin gittigi gun hasta oldum. Kesin üzüntüden oldu.
Sen yurtdışında miydin canim?Ah canım benim çok zor.İnsan alışamıyor.Herşeyi başı üzüntü stres.Bende 1,5 yıldır görmüyorum.Az kaldı ama.
Sen yurtdışında miydin canim?
Bizimkiler Izmir de. Ben Adana da.
2-3 aya bir gidiyorum. İzmire gidince orda kalmak istiyorum hep. 3,5 yıldir alisamadim.
Sağlığına duacıyım geri kalan hiçbirşey gözümde yok .. Yumurtalar büyümediyse yine de umutları kırmayalım ama çokta taze tutmamak gerek .. Rabbim bedenimize de ruhumuzada şifasını versin tez zamanda ..Canim ben gecen sene hamilelik gecirmistim.(9 hafta sadece) Gögüslerimi altan destekliyordum surekli. Inanilmaz agriyordu. Goguslerimde normalde kucuktur. Senin de artacaktir agrisi. Ama o bile guzel bir duygu.
Benim bu ay olursa gercekten mucize olur. Cunku doktoruma yumurtlama takibi yaptirdim ama yumurtam yeterince buyumemisti.
Buna ragmen umutlaniyorum işte... nede olsa en iyisini Allah bilir.
Onumuzdeki ay klomene baslayacagim.
Evet canim benimki 25 Kasım.Canim senin belirtin varmi bende tik yok,hatta regl belirtileri başladı yavaştan 1hafta kaldı bata
Yanlış hatırlamıyorsan yakındı zamanlar
Ben tavuğum tekrar yumurtlucam banane deyip eşimle eglendik hep. Hayırlisi herseyin canim.Sağlığına duacıyım geri kalan hiçbirşey gözümde yok .. Yumurtalar büyümediyse yine de umutları kırmayalım ama çokta taze tutmamak gerek .. Rabbim bedenimize de ruhumuzada şifasını versin tez zamanda ..
Valla canim benim hem kasiklar agriyor,hem belim,göğüslerde şişmeye başladı.Evet canim benimki 25 Kasım.
Bende hicbir belirti yok. Gec mi adet olacagim diye dusunmeye basladim. Birkac gundur kasıklarim da ara sıra batma oldu o kadar. Normalde belim ve göguslerimde agrirdi.
Ben belirtilerimi gün gün takvimine not aliyorum. Önceki aylarla alakasi yok.
Canim ben gecen sene hamile oldugumu ogrendigimde inanamamistim. Adet olacak gibi agrilarim vardi. O yuzden hiç belli olmaz diyorum.
Ahhhh hemde nasıl memleketimi cok seviyorum. Kendimi orda özgür hissediyorum.Evet canım yurtdışı.İzmirde ne güzel şehirdir ama değil mi?
Sen çok tatlı bir anne olacaksin ❤ burda hepimize enerjinle moral oldun...Sağlığına duacıyım geri kalan hiçbirşey gözümde yok .. Yumurtalar büyümediyse yine de umutları kırmayalım ama çokta taze tutmamak gerek .. Rabbim bedenimize de ruhumuzada şifasını versin tez zamanda ..
Seninki cok degisikmis canim. Mide bulantisi kusma falan ilk defa duydum. Her ay cok zor ama boyle. Hamile kalirsanda süpriz olur sana ne guzel isteValla canim benim hem kasiklar agriyor,hem belim,göğüslerde şişmeye başladı.
Bir kaç güne mide bulantısı,kusma falanda başlar yani bunlar benim aylık regl rutinim
Milletin gebelikte belirti diye yaşadığını her ay yaşıyorum,galiba hamile olsamda anlamam mümkün değil
birtek yerleşme kanamasi olunca anliycam galiba.
benimkide ya 25 ya 26 kasım
Hormonlarım tavan yapıyorsa demekki :)Seninki cok degisikmis canim. Mide bulantisi kusma falan ilk defa duydum. Her ay cok zor ama boyle. Hamile kalirsanda süpriz olur sana ne guzel iste
Ah bu vefalı sabırlı eşlerimiz .. Başımızdan eksik olmasınlarBen tavuğum tekrar yumurtlucam banane deyip eşimle eglendik hep. Hayırlisi herseyin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?