Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adet oncesi yasanan durumlar ben anlayamicam sanirim hamile olunca belirtileri
Canım bendede adet olduktan sonra oluyo genelde bu durumlar. Adet önce pek hatırlamıyorum böyle olduğunu ama. Ne bileyim. Zaten son zamanlarda fazlasıyla istiyorum çocuğum olmasını. Dua edin benim için çok istiyorum çok...

Doktor ne dedi bu duruma ? Süreç normal ilerlememiş

Bende adet oncesi yasanan durumlar ben anlayamicam sanirim hamile olunca belirtileri
Bazıları hiç anlamıyor anca adet gecmeyince bende öyle eğer allah rabbimden razı olsun ınternet böyle zamanda iyi ben bak adetime 20 gün vardi yani temizlendim 10 gün sonra leke geldi gün icerisinde bende iliskiden supelendim sonra gününe 15 gün kala bir göguste ağrı dokunsan sızlıyor gaz oldu sürekli mide yanması idrar gabiz bunu internete yazdım biri bu gibi durumdan adetine 5 gun kala öğrenmiş bende 3gun vardi test aldım bi arkadaş vardı ona dedim oda içinde kalmasın al dedi belki çıkmaz dedim ama ağladım o duyguyu anlatamam size

Doktor ne dedi bu duruma ? Süreç normal ilerlememiş
Doktor rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi progestan verdi.Sonrasında tekrar başka bi doktora gittim oda kalınlaşmanın kaybolduğunu söyledi. Progestana devam ettim bu süreç içinde. Net bi bilgi alamadım ama. Pazartesi günü aşılama için erdem hastanesine başlıyacağız inşaAllah zatende...

Kızlar kısacası hamile kaldiysaniz adetten önce öğrenmek şans işi bence adeti beklememek çünkü biz onu zaten bekliyoruz ama sabirsisiz ışte inşallah herkez tadar

Rahim duvarı 2 sebeple kalınlaşıyor . Regl döneminde ve gebelikte . Betahcg bakılmadı mı hiç ?

Bazen de hissediliyo . Benim regl belirtilerim bile kaybolmuştu hiçbir belirtim yoktu . Burdaki arkadaşlar belki hatırlar hissediyorum diye diye terelelendiğimi
Doğrudur canım Ne bileyim insan bebişi olsun isteyince herşeyi ona bağlıyo. Ama içimde bu 1 aydır hep bi ümit var bakalım hayırlısı olsun daima hepimiz için...

Insallah canim insallahhh hepimiz birbirimize edelim :)

Test yapıp hamis cikti mi ben konuyu anlamadım ama dış gebelik nasıl dedi doktor
yok cnm doktor demedi bugün 21. günüm bir hafta kaldı bat tarihine. bugün baya bir ağrı yaşadım şiddetli bağırdım o derece yani yumurtalıklarımda ve makat bölgemde. hale’nde ara ara kısa oluyor normal kasık ağrısı filan degil. 2. çocuk istiyorum hayırlısı inşallah yeter ki dış gevelık olmasın

Rahim duvarı 2 sebeple kalınlaşıyor . Regl döneminde ve gebelikte . Betahcg bakılmadı mı hiç ?
Seni hatırladımda canım geçenlerde yine yazıyodum ya ben buray. Beta yaptırmıştım 5,00 çıkmıştı. Sonrasında cerrahpaşada yaptırdım kendim kan sonucuna baktım netten 0,100 gibi bişi görmüştüm sanırım. Üstünden 2,5 - 3 hafta geçti. Biz eşimle tekrar olursa ümidiyle denemelerimizi yapıyoruz. Yumurtlama dönemi belli olan biride değilim. İşte bi kaç gündürde bu ağrılarım var

inşallah cnm dediğin gibidir. ama bu normal değildi yarın duruma göre giderim artık

Anladım inşallah değildir canım olacakmış gibi rahat ol kötü yorumlama bende de oldu adetime az kaldı ondandir dedim ama nasip

Ben anımsayamadım konuşmalarımızı . O zaman kimyasal gebelik gibi bir durum mu oluştu . Durumu tam olarak idrak edemedim şu an . Ağrıları hayıra yoralım . Belki yumurtlama belki döllenme belki regl .. İnşallah gönlündeki gibi sonuçlanır .

Anliyorum canim seni Rabbim bizede hayirlisiyla nasip etsin insallah ya. Ben cok cektim senelerdir kendimi bildim bileli adet zamani acillik olurdum migrenim varmis megerse siddetli bas agrisi ondanmis mideye vurur kasiklarim hatta bas donmesine kadar abartiyor. Ben şeyi merak ediyorum hamile kalmadan onceki ay adetin sacma sapan oluyor tam olmuyor vucut kendini hazirliyor diyolar bende gecen ay duzgun olmadim hep kahvrengi geldi ve hic basima gelmemisti doktorum ilac kullaniyosun tedavidesin takilmamak gerek onlara dedi. Sende oldumu oyle bise ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…