Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde Bat 4 Aralık

InsaAlla canim ..
kendine cok dikkat et olurmu bu donemler cok hasas donemler ..
Elimden geldiğince dikkat ediyorum canım korkuyorum zaten aman bir şey olmasın diye birde bir şeyde bilmiyorum ilk gebelik bilgisiZlik acemilik 2 hafta sonra doktora gidicem bakalım hem keseyi hem bebek görünür belki diye daha kimseyede söyleyemiyoruz nazar değmesin diye

Endiselenme Rabbim nazarlardan korusun .insaAllah saglikli birsekilde alirsin kucagina
Bende utrasyonda gormedigim surece birilerine soyleme taraftari degilim.

Endiselenme Rabbim nazarlardan korusun .insaAllah saglikli birsekilde alirsin kucagina
Bende utrasyonda gormedigim surece birilerine soyleme taraftari degilim.
Amin canım her şey Allahtan biz ne yaparsak yapalım. Aileye bile daha söylemedik ultrasonda görelim dedik diğer kişilerede kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum canım iyi gibi göZüken kim bilir nasıl göZler var.

Canım o akıntıı nasıl bir akıntıydı şuan bende de akıntı varda korktum şimdi sendn öyle duyunca

Bende yeni uye oldum kızlar dışardan takip ediyordum 2 yıl oldu gebelik olmadı bende istiyorum 2 tane çocuğum var 3. Olsun istiyorm tek büyüdüğüm için çocuklarım kardeşi cok olsjn istiyorum rabbim gönlüme göre versin insallah bat 28 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…