- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Çok çok geçmiş olsun . Rabbim şifa versin inşallahinşallah cnm dediğin gibidir. ama bu normal değildi yarın duruma göre giderim artık
Bende biliyorm canim sen demistin hic bi agrim yok adetle ilgili konusmustuk sanirim. Ya benim onceki gun igne yapildi ya catladi sanirim iki gundur cok agrim var artik bundan sonrasi nasip insallah bende hic agri sizi olmadan kalirim insallahhhh :)Bazen de hissediliyo .Benim regl belirtilerim bile kaybolmuştu hiçbir belirtim yoktu . Burdaki arkadaşlar belki hatırlar hissediyorum diye diye terelelendiğimi
Benimde hep ağrılı olurdu bi gun öncesi bide 7 8 gün sürerdi ve 4 5 gün sürdü azaldı sonra hamile kaldım ve hafif hafif ağrılar oluyordu ve inan 6 veya 7 haftalık gaz sancısı çok çekiyorum kasiklar ondan ağrıyorAnliyorum canim seni Rabbim bizede hayirlisiyla nasip etsin insallah ya. Ben cok cektim senelerdir kendimi bildim bileli adet zamani acillik olurdum migrenim varmis megerse siddetli bas agrisi ondanmis mideye vurur kasiklarim hatta bas donmesine kadar abartiyor. Ben şeyi merak ediyorum hamile kalmadan onceki ay adetin sacma sapan oluyor tam olmuyor vucut kendini hazirliyor diyolar bende gecen ay duzgun olmadim hep kahvrengi geldi ve hic basima gelmemisti doktorum ilac kullaniyosun tedavidesin takilmamak gerek onlara dedi. Sende oldumu oyle bise ?
Herhangi bişey diyen olmadı kimyasal gebelik gibi. Yaptırdığım testleride hiç bi doktora göstermedim.. Kendim olumsuz olduğunu bildiğimden. İnşaAllah canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin....Ben anımsayamadım konuşmalarımızı . O zaman kimyasal gebelik gibi bir durum mu oluştu . Durumu tam olarak idrak edemedim şu an . Ağrıları hayıra yoralım . Belki yumurtlama belki döllenme belki regl .. İnşallah gönlündeki gibi sonuçlanır .
Yani bi iki arkadasim dedi boyle banada adetlerin hamile kalmadan bi ay once azaliyomus yada kahverengi geliyomus falan diye. Ben ilaca igneye bagladim sonra husrana ugramak istemiyorum ama basima hic gelmedi hep normal olurdum en az 4 gun normal kanama 3 gunde kahverengi gelirdiBenimde hep ağrılı olurdu bi gun öncesi bide 7 8 gün sürerdi ve 4 5 gün sürdü azaldı sonra hamile kaldım ve hafif hafif ağrılar oluyordu ve inan 6 veya 7 haftalık gaz sancısı çok çekiyorum kasiklar ondan ağrıyor
Tek şansınız regl gecikmesi ve yerleşme kanaması sanırım (tabi oda olursa)Ayni kendimi gordum su yazilarda. Mide bulantisi bas agrisi istifra hatta bas donmesi midemde kramplar her ay adet olmadan basliyan belirtiler. Biz hamile oluncada anlamayiz sanirim
Canım sana sorucam düşüklerinin arası kaç ay oldu kaç haftalık düştüler ve çok korundunmu şimdiki bebeğin kaç ayllık rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder canım amin diyelimSağol canım benim bende ikisi düşük 3 bu inşallah bu sefer tutunacak annesine
3 yil evliyimBen hiç korunmadim evlendim evneli ilki dış gebelik onu anlamadım ıçimde koku ve akıntı vardı doktor dış gebelik sıvısı var dedi ve adetimle düşük oldu ikinci adette temizlenmiş ikincisi de 1 haftalıkti düşük oldu ve Onda da rahminde perde varmış gebe kalabilirmism ama düşük olurmuş 6ay önce ameliyat oldum bundan duzelene kadar 3 4 ay korundum ve bu 4 aydır bekliyorduk nasip bugüne düzeldi dedi doktor bakalimCanım sana sorucam düşüklerinin arası kaç ay oldu kaç haftalık düştüler ve çok korundunmu şimdiki bebeğin kaç ayllık rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder canım amin diyelim
Şuan kaç haftalık hamilesin yeni sanırım3 yil evliyimBen hiç korunmadim evlendim evneli ilki dış gebelik onu anlamadım ıçimde koku ve akıntı vardı doktor dış gebelik sıvısı var dedi ve adetimle düşük oldu ikinci adette temizlenmiş ikincisi de 1 haftalıkti düşük oldu ve Onda da rahminde perde varmış gebe kalabilirmism ama düşük olurmuş 6ay önce ameliyat oldum bundan duzelene kadar 3 4 ay korundum ve bu 4 aydır bekliyorduk nasip bugüne düzeldi dedi doktor bakalim
Aynen 6 7 haftalik olacak canımŞuan kaç haftalık hamilesin yeni sanırım
plojovic Şu an anneciğimin yanındayım . Eşim görevden cuma günü dönecek . Pazartesi günü de kendi kontrollü doktoruma uçacağım inşallah .. İzinler , denemeler hooop silbaştanlar .. Ömür akıp gidiyor vallahi
ya kızlar bugün aniden makat ve yumurtalıklarıma vuran agrılar oldu ama çok şiddetli bel ve karın agrısı da yaptı çok kötüydüm yarım saat sürdü şimdi ara ara yine oluyor ve çok acı veriyor internette dış gebelik diye okudum. bata bir hafta kaldı dış gebelik yaşayan arkadaşlar sizinde böyle oldu mu ?
Banada doktorum iliskiden sonra sag bacagini solun ustune at altinada 3 tane yastik koy yuksek olsun yarim saat kalkma dus alma dedi yumurtam soldaydi ondan dediklerini yaptim bakalim artik gerisi nasip canimHerkesde bir olmuyor canım inşallah nasip eder san da ben ekimde kaldım ekimin 4 5 mi ne temizlendim sonra ay sonuna kadar icimizde bi gun olacak ama nezman bekliyoruz onu her an ayaklarımı hep havaya diktim yastık koyup 15 20 dakka dursun nasip yinede yöntemleri birazda kendimiz çaba gostercez
Yani bencede yapacak bisey yok adet sanariz bebis olur insallahTek şansınız regl gecikmesi ve yerleşme kanaması sanırım (tabi oda olursa)
Boşver böylesi daha heycanlı
O zaman sen daha kalp atışlarını dinlemeye falanda gitmedim ayy canım inşallah güm güm seslerini duyarsın bir ömür sağlıcakla yaşarsın evladınla rabbim hayırlı eylesin yavrunu inşallah amin bizlerede dua etAynen 6 7 haftalik olacak canım
yok cnm gaz sancısı olamaz bu çok başkaydı sana da çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasınİçin rahatlar :) Birde eş başka ya onlar olsun yanimizda yeter ki♡
Gaz sancisi olabilir mi canım?
Ben yeni atlattim dış gebelik.Betan sifirlardaymis zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?