Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen de hissediliyo . Benim regl belirtilerim bile kaybolmuştu hiçbir belirtim yoktu . Burdaki arkadaşlar belki hatırlar hissediyorum diye diye terelelendiğimi
Bende biliyorm canim sen demistin hic bi agrim yok adetle ilgili konusmustuk sanirim. Ya benim onceki gun igne yapildi ya catladi sanirim iki gundur cok agrim var artik bundan sonrasi nasip insallah bende hic agri sizi olmadan kalirim insallahhhh :)

Benimde hep ağrılı olurdu bi gun öncesi bide 7 8 gün sürerdi ve 4 5 gün sürdü azaldı sonra hamile kaldım ve hafif hafif ağrılar oluyordu ve inan 6 veya 7 haftalık gaz sancısı çok çekiyorum kasiklar ondan ağrıyor

Herhangi bişey diyen olmadı kimyasal gebelik gibi. Yaptırdığım testleride hiç bi doktora göstermedim.. Kendim olumsuz olduğunu bildiğimden. İnşaAllah canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin....

Yani bi iki arkadasim dedi boyle banada adetlerin hamile kalmadan bi ay once azaliyomus yada kahverengi geliyomus falan diye. Ben ilaca igneye bagladim sonra husrana ugramak istemiyorum ama basima hic gelmedi hep normal olurdum en az 4 gun normal kanama 3 gunde kahverengi gelirdi

Biz arkadaşlar tüp bebek düşünüyoduk. Hatırlayan varsa kilo verme sürecim vardı eşim belli bi kiloya gelmeden tüp bebeğe gitmeyeceğini söylemişti. Biz bi karar aldık ben kilo vermeye devam edicem fakat aşılama yaptırmaya karar verdik tüp bebek öncesi. Pazartesi ilk görüşmem için erdem e gidicem. Önerileriniz varmı benim için...

Herkesde bir olmuyor canım inşallah nasip eder san da ben ekimde kaldım ekimin 4 5 mi ne temizlendim sonra ay sonuna kadar icimizde bi gun olacak ama nezman bekliyoruz onu her an ayaklarımı hep havaya diktim yastık koyup 15 20 dakka dursun nasip yinede yöntemleri birazda kendimiz çaba gostercez

Ayni kendimi gordum su yazilarda. Mide bulantisi bas agrisi istifra hatta bas donmesi midemde kramplar her ay adet olmadan basliyan belirtiler. Biz hamile oluncada anlamayiz sanirim
Tek şansınız regl gecikmesi ve yerleşme kanaması sanırım (tabi oda olursa)
Boşver böylesi daha heycanlı

Aynen ya o heyecanla beklemek bu başka ben hastaneye giderken orda şu döküyorm kac haftalik bellimi nedicek doktor varmı mutluluk

Sağol canım benim bende ikisi düşük 3 bu inşallah bu sefer tutunacak annesine
Canım sana sorucam düşüklerinin arası kaç ay oldu kaç haftalık düştüler ve çok korundunmu şimdiki bebeğin kaç ayllık rabbim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder canım amin diyelim

3 yil evliyimBen hiç korunmadim evlendim evneli ilki dış gebelik onu anlamadım ıçimde koku ve akıntı vardı doktor dış gebelik sıvısı var dedi ve adetimle düşük oldu ikinci adette temizlenmiş ikincisi de 1 haftalıkti düşük oldu ve Onda da rahminde perde varmış gebe kalabilirmism ama düşük olurmuş 6ay önce ameliyat oldum bundan duzelene kadar 3 4 ay korundum ve bu 4 aydır bekliyorduk nasip bugüne düzeldi dedi doktor bakalim

Şuan kaç haftalık hamilesin yeni sanırım

İçin rahatlar :) Birde eş başka ya onlar olsun yanimizda yeter ki♡

Gaz sancisi olabilir mi canım?

Ben yeni atlattim dış gebelik.Betan sifirlardaymis zaten.

Banada doktorum iliskiden sonra sag bacagini solun ustune at altinada 3 tane yastik koy yuksek olsun yarim saat kalkma dus alma dedi yumurtam soldaydi ondan dediklerini yaptim bakalim artik gerisi nasip canim

supurgelicadi Bende 31 yaşındayım,2014/Mayıs doğumlu bir kızım var❤
Bir de dış gebelik yaşadım şuan korunma sürecindeyim.
Sen kac yasindasin?İlk mi olacak?

İçin rahatlar :) Birde eş başka ya onlar olsun yanimizda yeter ki♡

Gaz sancisi olabilir mi canım?

Ben yeni atlattim dış gebelik.Betan sifirlardaymis zaten.
yok cnm gaz sancısı olamaz bu çok başkaydı sana da çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…